Ej Zerathul stvarno nije u redu! Napadas zenu (Palmu) bez razloga!!!
Evo npr. Raiffeisen izdaje visa Virtuon karticu za online placanja, koja je debitna, vezana za poseban racun (neki kod nas vole da ga zovu ziro racun, koji se otvara posebno za potrebe te kartice i nije vezan za tekuci racun). Ova kartica se, iako je debitna, ponasa kao kreditna kartica i ima ona tri zastitna broja, koja ja volim da zovem CSV, mada ih neki zovu i CSC, CVD isl.
Ako ti to nije dovoljno, i Commonwealth banka izdaje istu vrstu kartice - debitna, poseban racun, ima CSV, ponasa se kao kreditna. Dakle, u cemu je tu problem?
Druga stvar My Future! Sta mu fali? To je odlican orijentir za pisanje raznih izjava! Spusti malo loptu, pa nismo se svi rodili sa tolikim misaonim kapacitetima kao ti, pa da sve mozemo da uradimo bez postapalica!
-----------
Nego nocas sam imala bliski susret sa
ovom zivotinjom! Protrcao zidom i sakrio se iza monitora.. Videla sam ga samo kraickom oka, ali posto je bio toliko velik, ubedila sam sebe da haluciniram! Medjutm, ne zadugo! Par minuta kasnije je ponovo prosao i sakrio se u ram od vrata.
Probudila sam celu zgradu kada sam pocela da vristim!
Bilo je potrenbno udariti ga 4-5 puta da bi se onesposobio! Tvrdokorna zivotinja! Sesti ili sedmi udarac mu je konacno presudio!
Naravno posle sam se budila na svakih 15ak minuta i jos uvek mi nije dobro.. Srce mi lupa kao ludo, stalno se trzam, a stvari hvatam iskljucivo sa dva prsta i to sa sigurne udaljenosti!
Juce smo bili u bushu, pa kontam da nam se tamo uvukao u stvari. Tacnije, tome se nadam. Zaista ne bi bilo u redu da je to ustvari bio nas cimer i da je imao tu u nasoj dnevnoj sobi svoju finu mrezu koju je delio sa zenom i par stotina jaja... Ne, odbijam da mislim o tome, sigurno nam se uvukao u bushu!