Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.068
Ovaj..nesto mi pade na pamet kad se saberem da sam imao lepe devojke..nekako upecatljive i jedinstvene..sto se tice lika..ali nisam imao neku ceznju za njima u pocetku..nego onako vremenom mi se dopadaju vise a ne na prvi pogled da zabalavim..e sad opet mislim da bi bilo bolje da je uletela neka bomba s duplerica..mada ne znam ni gde bih je trazio nebitno..nego jeste vi zadovoljni svojim bivsim partnerima i izborom koji ste napravili..da li se zadovoljiti ponudom u datom trenutku ili mislite da treba pucati na neke nevidjene..nedostizne koji oduzimaju dah i da li ste imali takvu osobu posle koje su sve blede senke?

Ne bih mogla biti sa nekim kod koga to ne osetim...ali doduse sad sama sebe podtkopavam jer jesam bila sa nekim ko me niej privlacio toliko ponekad ali..u globalu...ne bih mogla...Ne mogu ih gledati nikako kao neko manje, ''ponuda u tom trenutku'' to me asocira na robu,ne volim tako da gledam....Ako strogo po fizickom govorimo,imala sam jednog koji je stvarno bio......Ljubi ga majka....jeste da je stoka i djubre i bezobrazan i gad zesci ali po izgledu....sve na mestu. Ali uprkos tome,nije me to privuklo njemu...I nishat mi nije znacilo,na kraju i nikad ni nece. Ali ja ne mogu...mehanicki....''pucati'' na nekog koga tako odredim,racionalno,to je ponizavanje drugih osoba sa kojim si,makar u nekom malom delu '' deobra/dobar si mi ali ne dovoljno idem ja kod one/onog lepseg'' ..Ako se ne oseti ta strast odmah......cemu sve....