Over the top

Ovaj..nesto mi pade na pamet kad se saberem da sam imao lepe devojke..nekako upecatljive i jedinstvene..sto se tice lika..ali nisam imao neku ceznju za njima u pocetku..nego onako vremenom mi se dopadaju vise a ne na prvi pogled da zabalavim..e sad opet mislim da bi bilo bolje da je uletela neka bomba s duplerica..mada ne znam ni gde bih je trazio nebitno..nego jeste vi zadovoljni svojim bivsim partnerima i izborom koji ste napravili..da li se zadovoljiti ponudom u datom trenutku ili mislite da treba pucati na neke nevidjene..nedostizne koji oduzimaju dah i da li ste imali takvu osobu posle koje su sve blede senke?

ја сам се само око 2-3 озбиљно ангажовао. остале су дошле саме на натицање
јену од те 2-3 сам задржао. била најбоља:)

previse gledas filmove :lol:

Paj sad..uopste ne gleam
mhmm.. meni su svi moji bivsi lepi,jedinstveni i neponivljivi....I svaki mi je oduzimao dah:heart: Ne bih mogla biti sa nekim kod koga to ne osetim...ali doduse sad sama sebe podtkopavam jer jesam bila sa nekim ko me niej privlacio toliko ponekad ali..u globalu...ne bih mogla...Ne mogu ih gledati nikako kao neko manje, ''ponuda u tom trenutku'' to me asocira na robu,ne volim tako da gledam....Ako strogo po fizickom govorimo,imala sam jednog koji je stvarno bio......Ljubi ga majka....jeste da je stoka i djubre i bezobrazan i gad zesci ali po izgledu....sve na mestu. Ali uprkos tome,nije me to privuklo njemu...I nishat mi nije znacilo,na kraju i nikad ni nece. Ali ja ne mogu...mehanicki....''pucati'' na nekog koga tako odredim,racionalno,to je ponizavanje drugih osoba sa kojim si,makar u nekom malom delu '' deobra/dobar si mi ali ne dovoljno idem ja kod one/onog lepseg'' ..Ako se ne oseti ta strast odmah......cemu sve....

Dobro zenama nije bitan izgled toliko tako da se tu ogradjujemo da smo ograniceni.:lol:tipa dopada ti se george clooney i nedostizan ti je da li ces se zadovoljiti necim pri ruci ili se trudis da imas takvog nekog

ja sam imala par nekih eksperimentčića, ne zna se koji je bio smešniji, jednu vezu sa vrlo inteligentnim ali ludim momkom, i ovu vezu sada.
ovaj čovek sada, to mi je dar od boga. bog mi ga je podario i rekao je "eve ti dete, bila si dobra. bilo je sra.nja ali u biti si dobra jedna duša, gledao sam tvoj profil i izvukao sam ovoga jadnika koji isto tako traži svoju ljubav, već mu je dosta vremena i prošlo u traženju. no, deder uzi ti njega pa ga čuvaj, gledaj ga u te zelene oči buljave, sve oko srca toplo nek ti bude"!
i ja rekoh "hvala matori", i prigrabih ovoga i ne puštam.

Ovaj..nesto mi pade na pamet kad se saberem da sam imao lepe devojke..nekako upecatljive i jedinstvene..sto se tice lika..ali nisam imao neku ceznju za njima u pocetku..nego onako vremenom mi se dopadaju vise a ne na prvi pogled da zabalavim..e sad opet mislim da bi bilo bolje da je uletela neka bomba s duplerica..mada ne znam ni gde bih je trazio nebitno..nego jeste vi zadovoljni svojim bivsim partnerima i izborom koji ste napravili..da li se zadovoljiti ponudom u datom trenutku ili mislite da treba pucati na neke nevidjene..nedostizne koji oduzimaju dah i da li ste imali takvu osobu posle koje su sve blede senke?

Treba stremiti over the top, e sad šta to kome predstavlja je stvar celokupne
ličnosti, obrazovanja, kulture, inteligencije, ukusa..naći u skladu sa sobom
najpoželjniju osobu je prava stvar i ja to nazivam over the top, neko ko me
inspiriše i energijom stalno motiviše za više i još, nekome je ta inspiracija izgled,
lepota, kao što ti napisa u postu, savetujem ako si rasčistio sam sa sobom
i želiš tako nešto, daš sve od sebe i ostvariš san.
Kao mlađa više sam pažnje obraćala na spoljašnjost, iskustvo me
naučilo da ono nema veze sa stvarnošću, da spoljašnjost ne odaje
uvek istinu, ono što je unutra u srcu:neutral:.

Uopste nisam bila sa facama ako se na to misli. Samo sam u trojicu od svih bila zaljublena, a od toga su dvojica vezice iz osnovne skole.
Sto se tice lepote samo su mi oni bili lepi, jer su izgledali priridno i za mene subili jedinstveni.
Nikad nisam volela ono sto vecina kaze vauuuu, ne znam zasto:confused:

Paj sad..uopste ne gleam

Dobro zenama nije bitan izgled toliko tako da se tu ogradjujemo da smo ograniceni.:lol:tipa dopada ti se george clooney i nedostizan ti je da li ces se zadovoljiti necim pri ruci ili se trudis da imas takvog nekog

Izgled je bitan,ali ako kazes da sam rekla da nije bitan zbog toga shto sam rekla da konkretno kod tog mog bivseg nije bio bitan,iako je bio savrsen,spolja...To je istina i opet,kad smo bili zajedno, pridobio me je necim drugom...Izgled....can only go so far....a ako ima samo ono spoljasnje,bez icega unutra.....to je dobro samo za jednu stvar...
A ponavljam,to mi lcii na kalkulaciju u emocijama,bar na nekom malom nivou...tako racionalno da odrediti,cisto razumom....''hmm...e ovaj je lepsi/bolji hmm idem ja sad..njega da....muvam'' ,...a zadovoljavanje necim pri ruci kao da se ponizava osoba sa kojom si.....nijedan decko be ni voleo da cuje svoju devojku kako je sa njim cisto jer eto tako prosek pa shto da ne...osecao bi se manje vredno,umanjeno,nebitno...kao da popunjava nekom prostor..valjda onaj sa kim si treba uvek da te dovodi do ludila,i fizicki i mentalno...valjda ce svakom decku njegova devojka biti prava bomba po izgledu....ukoliko nije,to,ukoliko je u startu nije izdvojio od svih,ukoliko mu oci odmah nisu pale na nju i samo nju,to navodi da morash da se trudish da te primeti,a cim ti moras da se trudis da bi te neko primetio,da mu nisi dovoljno bitna da u startu odvoji oci samo za tebe,odmah si...u nizem polozaju,nije to to.. ... Ako mu ne oduzima dah kad god je vidi,ako ne ludi za njom,za njenim telom, ako ga vec u startu nije privukla nevidjeno...zbog cega je uopste sa njom...I sad svi koji kazemo da bi svakom njen decko/njegova devojka u njegovoj glavi bila over the top onda ispadamo da smo licemeri i to mi stavrno,stavrno pocinje ici na ***** iako ga nemam da mi dodje da ili napustim forum ili da vishe ne postujem uopste shto i radim,likvidiraju te ako priznas neshto ali i hoce na dno da te povuku ako kazes neshto shto je za tebe normalno,odmah ''mora da se pravi'' itd gotovo imam osecaj kao da je greh i neshto loshe ako neko nije pokvaren,ako neko nema neku perverznu fantaziju,ako neko nece da kresne zeninu sestru, ako neko nece da psava sa ribom koja mu se nudi, ne to je sve postalo neprirodno jebesh drustvo gde je cudno biti normalan....A zashto ljudi vredjaju takve i ljude i karakterishu ih kao licemere? Jer ljudi mrze sve ono shto ih podseca na sopstvenu prosecnost.I dala sam primer Fantoma iz Opere za tog ''nedostiznog '' ali je.besh ga kad,kao i uvek,ili veliku vecinu puta niko ne cita....Kad sam ovde imam trip kao da sam u Makondu samo shto ne pada kisha...

Poslednja izmena:
Bilo je tu svega i svacega... Ali generalno, sto se tice fizickog izgleda, prilicno sam zadovoljno... Bilo je par onih koji su mi tokom vremena postajali sve ruzniji i ruzniji...
Bilo je par i onih od kojih mi se oduzimao dah, koliko su mi se dopadali fizicki... Bilo je i onih koji su mi tokom vremena postajali sve ljepsi i ljepsi... Bio je i jedan koji je kombinacija obje te posljednje kategorije... E da, u poredjenju sa njim ostali su blijede sjenke...:)
Ali, sjecanje na njega uvijek mi izmami osmijeh na licu...:)

trebalo bi da svaka sa kojom si dobija sve vise i vise tvojih simpatija tokom vremena
nazalost, dodje i trenutak kada je sve vise i vise okruzuje neki oblak antipatije
heh, nasao sam je i izludeo odmah, ali svakim danom ja je vise volim i ne razmisljam da li cu pregoreti ili stati na crtu gde bi moja osecanja krenula nizbrdo

sto se tice partnera, sa svakom sa kojom sam bio, voleo sam je najvise na svetu u tom trenutku
a da li sam zadovoljan sada izborom, ne razmisljam o njima pa ni ne mogu odgovoriti na to

nisam naisao na osobu posle koje su sve blede, a i ne zelim stvarno :)

zao mi je sto sam uvredio moje bivse napisavsi da sam ih voleo
ipak, to je veliki greh, a i ja ne smem pisati svoja iskustva na forumu, ne nikako :neutral:

Ako se pitanje odnosi samo na fizički izgled... pa možda je bio jedan i to mi je bio prvi momak i bila sam mlada i neiskusna i šalim se... on jeste najlepši momak sa kojim sam bila ali mi je bio lep prvenstveno kao osoba... najbolje biće koje sam ikad upoznala, nažalost, vrlo nesrećno i tužno...
A ostali... pa ne znam.. nikad mi fizički izgled nije bio posebno bitan... baš nikad.. ne kažem da nije uticao možda u kompletnim procesima (da tako kažem) zaljubljivanja, ali nikad nije bio presudan...
I mislim da nisam imala tu neku osobu posle koje su svi ostali blede senke.... vremenom se sve tuge odboluju, a čak i one koje možda nisam odbolovala sam prihvatila i pomirila se sa njima i nastavila dalje...

bratic....ok svaka cast onome ko pamti sve trebe sa kojima je bio ali ja koji sam imao vise od 50 fuxica je MALO tesko da popamtim i lik a ne imena....a o osobinama da ne pricamo :)

ja sam imala par nekih eksperimentčića, ne zna se koji je bio smešniji, jednu vezu sa vrlo inteligentnim ali ludim momkom, i ovu vezu sada.
ovaj čovek sada, to mi je dar od boga. bog mi ga je podario i rekao je "eve ti dete, bila si dobra. bilo je sra.nja ali u biti si dobra jedna duša, gledao sam tvoj profil i izvukao sam ovoga jadnika koji isto tako traži svoju ljubav, već mu je dosta vremena i prošlo u traženju. no, deder uzi ti njega pa ga čuvaj, gledaj ga u te zelene oči buljave, sve oko srca toplo nek ti bude"!
i ja rekoh "hvala matori", i prigrabih ovoga i ne puštam.

e meni sve isto tako
samo što je umesto zelenih očiju rekao braon
i dodao pune usne
al ostalo je sve prekopirao
Matori
:heart:

Mozda trenutno imam srecu sto sam upravo sada u vezi sa svojom najlepsom devojkom do sada. ;) Tako da trenutno ne zalim za nekom koja mi je bila najlepsa. :) Kar razmisljam o onim ultra seksi devojkama s TV-a ili net-a ;) nikad mi nije na pameti duza veza s njima. Cisto sumnjam da bismo se pronasli kao osobe.

Mozda trenutno imam srecu sto sam upravo sada u vezi sa svojom najlepsom devojkom do sada. ;) Tako da trenutno ne zalim za nekom koja mi je bila najlepsa. :) Kar razmisljam o onim ultra seksi devojkama s TV-a ili net-a ;) nikad mi nije na pameti duza veza s njima. Cisto sumnjam da bismo se pronasli kao osobe.

A sto mislis da one nisu ko sve druge..nije to samo spoljasnost wow..samo treba prilika ne shetaju se one sve za kesh

Pricamo samo o izgledu jel tako ;)

Bio jedan takav. Taj sa izgledom. Ali nista bolji osjecaj nije bio bitis njim ili nekim sa manje izgleda, a vise ostalih karakteristika koje se me "make feel so special".

Za mene je uvek vazilo da je trenutna ljubav najveca i najbolja.

Back