Овде сам,......ЗАТО што

......zelim da cujem tudja misljenja
......svakodnevno se podsetim da nismo svi isti i da prestanem da mislim da i drugi ljudi misle sto i ja.
.......pises o onome o cemu zelis,bez obaveze da se uljudno smeskas slusajuci teme koje te ne interesuju.
........procitam mnoga iskustva i vise njima verujem nego pricama i ljudima iz realnog zivota.
........

Paaaa....zato što mi je zabavno i zato što mi se svidja da komuniciram na i o temama koje me interesuju i gde nailazim na ljude koji razumeju ili imaju ista interesovanja kao ja.
Ne moram više svojoj okolini da dosadjujem kako sam divno ili loše skuvala nešto (a to baš preterano ne interesuje moju jaču polovinu) nego odem na Šta kuvamo danas, ili da me neko ne bi gledao kao lujku, kad do plafona skačem od sreće , jer sam kupila knjigu, tipkam na Biblioteci.Tamo delimo istu strast..
Zgodno je izneti i neka svoja mišljenja,a i čuti tudja...razmotriti ih, prodiskutovati...
Nekad je nešto lakše podeliti sa poznato-nepoznatima...Kao mini paralelni svet, samo tvoj u odnosu na ukućane, kolege, komšije..

A i reči su moje igračke.....zato.

Poslednja izmena:
Време је да се ова тема мало заактивира, због неких
"неочекиваних" момената!
15.gif
14.gif

"Овде сам,......ЗАТО што

....ми је досадно,......... зато што немам шта друго да радим,

5257909694b70095cd93c9573797298_orig.jpg

.........овде долазим и пишем зато што ме у мојој околини нико не
разуме

GetImage.aspx

..........зато што ми је доста свега, па желим да побегнем....

dosada-260.jpg

и.......................... немам други избор него да овде
тражим "утеху" ...............................................:aha:

ИЛИ....

.............................је нешто сасвим десето:zper: у питању!!!

Тренутно зато што сам се разбудио и не могу да спавам.
И знам да ће ми то сутра пресести... :(

Иначе, овде сам зато што могу да комуницирам с људима, а да не морам да трпим дим у кафићу или да се бакћем с превозом...

Мада, лични контакт је ипак незаменљив....

Ovde sam da bi kukala a da niko drugi ne zna kakve sitnice i sluposti uticu na promenu mog raspolozenja. Takodje ovde sam da bi razmenjivala misljenja i da bi uvidela da ima ljudi koji misle kao ja , i da nije moje misljenje pogresko ukoliko se ne slazem sa nekim.

Ima dosta zaniljnivih likova ovde koji bas znaju da me zasmeju, a i pale su prve simpatije :rumenka:

Ako se misli na forum generalno...tu sam zato sto u RL nemam prijatelje, drustvo koji pricaju srpskim jezikom...a to mi nedostaje....a ovaj pdf ne volim bas...stalno neka prepucavanja ko u kokosinjcu, grupni napadi na osobe koje nemaju isto misljenje i sl sr.anja...dugo nisam postovala ovde, nedavno se vratih malo ali vidim vecina se razbezala...

Covece koliko dosade ima u Srbiji, mozemo da je prodajemo na kilo :zaljubljena:
Meni nije dosadno, nego ima na krsti ljudi koji me zasmeju do suza ( ne bas na ovom pdf-u :lol: ) a nekad procitam i ponesto pametno, uglavnom iz navike, posao mi je vezan za komp, plus sam se i navukla pomalo, fali mi socijalizacije ponekad zbog prirode mog posla pa mi prija i tako dalje i tako blize :D

Ako se misli na forum generalno...tu sam zato sto u RL nemam prijatelje, drustvo koji pricaju srpskim jezikom...a to mi nedostaje....a ovaj pdf ne volim bas...stalno neka prepucavanja ko u kokosinjcu, grupni napadi na osobe koje nemaju isto misljenje i sl sr.anja...dugo nisam postovala ovde, nedavno se vratih malo ali vidim vecina se razbezala...

...ма само ти се чини, овде су скоро све истомишљенице:zcepanje:

...zato sto sam usamljen i debeo :neutral:

:zcepanje::rotf:................................................:rida::cepanje:

.

Back