Ovan sa podznakom Skorpija

Dobrodosla, Polarna noc :mrgreen:
Osecas li ti uticaj tog Plutona ili je sve na nivou teorije?
Kako glasi tvoja horoskopska kombinacija?

Kamael, ako Vam nije tesko, molim recite da li Saturn prestaje da tranzitira Skorpijom u decembru ove godine? Ako je tako, tek sada shvatam sta mi je uradio taj tranzit! :besan2:

Izvinjavam se, nemam iskustva sa forumima, a podebljavanje sam vrsila da bi se odmah uocilo kome se obracam.
Necu vise :)
Da, dooosta preispitivanja, sumnja u predjasnje stavove iako se ni jedan jos nije drasticno promenio.
Mnogo shokova u medjuvremenu.
Cupam se pozitivom...

Cao Peregri:) Moja kombinacija je lav/skorpija. Nije samo teorija,stvarno se bar kod mene oseca Plutonov uticaj....Stvarno me vecina ljudi nesto ne simpatise,kazu da ljudi sa ovakvom pozicijom Plutona ostavljaju utisak opasne osobe,a ja ne mogu da verujem da me ljudi tako vide....Imam taj skorpionski fatalan pogled....ljubav mi je uvek problematicna :D....moja natalna karta. http://astro.horoskop.hr/cgi-bin/gr...40&lat=43.35&long=-21.20&adjust=-2.00&lang=hr

Strasno!
Ja ne mogu da kazem bas da me ljudi ne simpatisu, ustvari je jako cudno. Prvi utisak im je taj o opasnoj pojavi, nadalje se desavaju konflikti, ali su ipak tu, oni otvoreniji cak govore da vole moje drustvo.
Ponekad mi se cini da ja osecam vecu nelagodu kada je u pitanju harmonizovanje odnosa ( raznih vrsta ), nego oni. Ne znam.
Ljubav - haos!

Obe smo vatreni znaci. Drago mi je da si se javila, iako sam zudela da upoznam nekog ovna ovde :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kako stojis sa osvetama? :batina::mrgreen:

Strasno!
Ja ne mogu da kazem bas da me ljudi ne simpatisu, ustvari je jako cudno. Prvi utisak im je taj o opasnoj pojavi, nadalje se desavaju konflikti, ali su ipak tu, oni otvoreniji cak govore da vole moje drustvo.
Ponekad mi se cini da ja osecam vecu nelagodu kada je u pitanju harmonizovanje odnosa ( raznih vrsta ), nego oni. Ne znam.
Ljubav - haos!

Obe smo vatreni znaci. Drago mi je da si se javila, iako sam zudela da upoznam nekog ovna ovde :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Kako stojis sa osvetama? :batina::mrgreen:

Nikoga ne proganjam ukoliko ne postoji jako dobar razlog.Ne mogu sebe prepoznati kad u meni preovlada ta mracna strana,tad se ponasam kao prava skorpija....u tim situacijama pomislim da sam rodjena za mafiju(Pluton) :mrgreen:

Polarna noc pobeze :) Da ti kazem par lepih, i Adriana Lima ima Marsa u Blizancima, samo za kvadrat Mars/Venera jos ne znam :D

Negde sam nasla i da Pluton u prvoj moze da da neurotcne poremecaje raznih stepena, u najmanju ruku anksiozne ispade. Ja ih imala. Ove druge :)

Polarna noc pobeze :) Da ti kazem par lepih, i Adriana Lima ima Marsa u Blizancima, samo za kvadrat Mars/Venera jos ne znam :D

Negde sam nasla i da Pluton u prvoj moze da da neurotcne poremecaje raznih stepena, u najmanju ruku anksiozne ispade. Ja ih imala. Ove druge :)

Mars u Blizancima daje vitkost,a ovaj kvadrat :confused: ...To je vrlo moguce,ja sam cak negde procitala da ljudi sa plutonom u 1.kuci imaju dosta trauma,posebno iz detinjstva.....

Nesto sam razmisljala...:mrgreen:

Kolika je slicnost izmedju glavnih karakternih, ili, jos bolje, temperamentnih crta osoba koje imaju znak i podznak u istim znakovima, ali obrnuto? A znaci su dosta jaki ( nije jedan izrazito mirniji a drugi vatreniji ).
Npr., ja sam Ovan-Skorpija, a osoba do mene Skorpija/Ovan :think:

oprez-visoki-napon-naljepnica.jpg

Back