G gosca Gost 23.09.2003. u 22:32 - OVAN I DEVICA #1 Cao, volela bih da mi kazete sta mislite o kombinaciji zena-Ovan i muskarac-Devica. Pozdrav.
M mimi7 Zainteresovan član Poruka 103 30.09.2003. u 21:03 - OVAN I DEVICA #3 gosca: Cao, volela bih da mi kazete sta mislite o kombinaciji zena-Ovan i muskarac-Devica. Pozdrav. Kliknite za proširenje... moji roditelji su u takvoj vezi. Ja nisam videla jos bolji brak.
gosca: Cao, volela bih da mi kazete sta mislite o kombinaciji zena-Ovan i muskarac-Devica. Pozdrav. Kliknite za proširenje... moji roditelji su u takvoj vezi. Ja nisam videla jos bolji brak.
C Chan Shaolin Si Primećen član Poruka 994 01.10.2003. u 00:18 - OVAN I DEVICA #4 mimi7: gosca: Cao, volela bih da mi kazete sta mislite o kombinaciji zena-Ovan i muskarac-Devica. Pozdrav. Kliknite za proširenje... moji roditelji su u takvoj vezi. Ja nisam videla jos bolji brak. Kliknite za proširenje... najbolja veza moja Dragana je ovan a ja djevica super nam je veza nikad se ne svadjamo.
mimi7: gosca: Cao, volela bih da mi kazete sta mislite o kombinaciji zena-Ovan i muskarac-Devica. Pozdrav. Kliknite za proširenje... moji roditelji su u takvoj vezi. Ja nisam videla jos bolji brak. Kliknite za proširenje... najbolja veza moja Dragana je ovan a ja djevica super nam je veza nikad se ne svadjamo.
J ja_senka Gost 11.10.2003. u 03:45 - OVAN I DEVICA #5 Iskreno ja imam samo lose iskustvo ja sam devica a on je ovan(stvarno je ovan)
C Chan Shaolin Si Primećen član Poruka 994 11.10.2003. u 12:59 - OVAN I DEVICA #6 Chan Shaolin Si: mimi7: gosca: Cao, volela bih da mi kazete sta mislite o kombinaciji zena-Ovan i muskarac-Devica. Pozdrav. Kliknite za proširenje... moji roditelji su u takvoj vezi. Ja nisam videla jos bolji brak. Kliknite za proširenje... najbolja veza moja Dragana je ovan a ja djevica super nam je veza nikad se ne svadjamo. Kliknite za proširenje... A ona ovca ostavila me je
Chan Shaolin Si: mimi7: gosca: Cao, volela bih da mi kazete sta mislite o kombinaciji zena-Ovan i muskarac-Devica. Pozdrav. Kliknite za proširenje... moji roditelji su u takvoj vezi. Ja nisam videla jos bolji brak. Kliknite za proširenje... najbolja veza moja Dragana je ovan a ja djevica super nam je veza nikad se ne svadjamo. Kliknite za proširenje... A ona ovca ostavila me je