Do sada nisam imala iskustva sa muškim blizancima
pa mi trebaju razna mišljenja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, ali ovde je u pitanju zenski ovan i muski blizanac,totalno su ne dokučivi.
Vatrena i strasna kombinacija... provereno
![]()
i ja se slažem sa tobom za tu vatrenost hahahaa![]()
eeee tu su horoskopski znaci totano nebitniI ne daje se tu par opcija vec samo jedna !!!
hahaha I ja se nadamnadam se da ce se na kraju tvoja velikodusnost svesti na jednu opciju![]()
kombinacija za lazu
- - - - - - - - - -
da je nisam otkanto zavrsio bi ko ovan arkan od cece blizanca
kolko sam dugo trpeo hirove... ali dobro, naucio sam se strpljenju-neka korist, jer u svakom zivotnom sranju nadje se uvek i nesto pozitivno
- - - - - - - - - -
najbolje funkcionisem sa zenom ribom koja, ako me voli, voli do mazohizma dok ne preteram i zena lavica koja ne zna sa cime se nosi misleci da je jaca
a oba slucaja su neopterecujuca za dublje razmisljanje osim kopulativnog drugarskog
ali ovde je tema o ženi ovan i muškarcu blizancu![]()
to je jos gore jer taj jadnik moze samo izigravati njenog slugu i klovna dok ne spadne s nogu... zene ovnice su idiotkinje od kojih su samo gore bikice....
žene ovnovi su najbolje to si ti naleteo na neku pogrešnu![]()
Ja bi ovo rekla malko drugacije, one su naletele na pogresnog![]()
a ja cuo od drugih znakova da sam onaj pravi i jedini.... znaci ta teorija ti ich ne pije vodu
au, nisi valjda naseo na tu pricu, vidim ja da si ti jedan od onih koji jos uvek veruju u deda mraza![]()
dokle god me vuces za bradu i ne pustas.... verovacu![]()
dokle god me vuces za bradu i ne pustas.... verovacu![]()