Ovako su Rusi oborili američki dron: Vojska SAD objavila snimak drame iznad Crnog mora (video)

Слепци, ала вас возају Амери.

Ако керозин може да штети елиси, шта већ може киша?

Невешта монтажа горива које испушта авион. Гориво се не испушта тик уз млазнице мотора, јер би се одмах запалило.
Naprotiv! Rusi voze slepce.

Невешта монтажа горива које испушта авион. Гориво се не испушта тик уз млазнице мотора, јер би се одмах запалило.
pa zato je ubrzao da pobegne vatri - nije vatra brza od zvuka, pa da ga stigne, da se zapalila

Opet nam siluju zdrav razum. Ako je oštećen propeler, znači dron gubi pogon i sam pada u more.
Šta znači ono da su amerikanci MORALI da ga obore u more ?
Ako ga je rus već oborio, šta su oni kasnije obarali, moranja radi ? :kafa:
mi imamo samo pocetak 1 minut od pola sata borbe, tj naletanja suhoja na ripera

Video prikazuje kritične trenutke u sukobu u vazduhu, za koji je Pentagon rekao da je trajao 30-40 minuta.

Rusko Ministarstvo odbrane navelo je u saopštenju da je američka bespilotna letelica MQ-9 pala u Crno more zbog oštrog manevra, kao i da ruski lovci na američku letelicu nisu otvorili vatru, niti su imali bilo kakav kontakt sa njom.
misle: ostrog manevra suhoja, sto znaci da rusi sve priznaju, samo nam je zao sto nemamo svih pola sata videa, jer je ostro manevrisao vise puta na riper koji se rutinski uputio ka ... to ne znamo da l ukrajini ili rusiji, zbog teritorijalnog spora

nas laike zanima da li bi neki drugi lovac mogao slicno da izvede, ili je namerno odabran bas suhoj27, ali ja sam se vec kladio da necemo vise slati ripere tamo, zayebi radnju

Poslednja izmena:
Онда свака му част.
pa jel citas sta pentagon kaze da je trajalo 30-40 minuta, tada ga nije skenjao sto mi vidimo na videu, nego je samo kamera skenjana, mozda nece da puste ostatak snimka, jer posle je jos naletao, ko zna koliko puta, i zaprasivao dron, bez kontakta i bez pucanja, ispaljivanja
Šta znači ono da su amerikanci MORALI da ga obore u more ?
taj deo videa nemamo, zbog sramote

onda citas sta jos rusi kazu, sve su priznali - ostar manevar se odnosi na suhoj

Poslednja izmena:

Back