Ovako su Rusi oborili američki dron: Vojska SAD objavila snimak drame iznad Crnog mora (video)

Pijani Sergej prešao u suprotnu traku.

Vodka.

182975_budjanovci_ls.jpg

Kad smo već kod obaranja.:kafa:

Naravno, šta uopšte loše može da se desi kad avion udari u 2 tone metala u vazduhu..

"Sir, we are fine, we'll find our wing once we fall down."

Majmun je imao više sreće nego pameti.
Ali sami Ameri pokazali neki, kao snimak, kako ga avion nije dodirnuo. Izgleda da su opet lagali, kao i uvek do sada. Suština je da su se Ameri previše osilili, navikli na nasilje i da su sad dobili šamarčinu. A dron u Crnom moru.

Naravno, šta uopšte loše može da se desi kad avion udari u 2 tone metala u vazduhu..

"Sir, we are fine, we'll find our wing once we fall down."

Majmun je imao više sreće nego pameti.
Al se ložite na običnu animaciju, ne mogu da verujem.

Sigurno verujete da su Omatakaje stvarno jahali one leteće zmajeve u Avataru a.

Kud ovaj svet ide, ljudi moji ?:kafa:

Opet nam siluju zdrav razum. Ako je oštećen propeler, znači dron gubi pogon i sam pada u more.
Šta znači ono da su amerikanci MORALI da ga obore u more ?
Ako ga je rus već oborio, šta su oni kasnije obarali, moranja radi ? :kafa:
pa eto , nije pao zbog rusa, ne bi ni pao ,

ali dobri ameri nisu mogli da precizno upravljaju

pa su ga, da bi izbegli neku zrtvu ,

jer oni bas mnogo , ono bas mnogo pate kad neko nevin pogine bilo gde u svetu,

oborili

makete,ali lepo odradjene
Стварно? Нисам обраћао пажњу ни гледао цео видео, било ми битно да Космополити
укажем на курчевитост руских пилота.
Сад ми је јасно зашто ме извређао у обрисаном упису.

Ali sami Ameri pokazali neki, kao snimak, kako ga avion nije dodirnuo. Izgleda da su opet lagali, kao i uvek do sada. Suština je da su se Ameri previše osilili, navikli na nasilje i da su sad dobili šamarčinu. A dron u Crnom moru.
Vidi se savijen propeler, to je moguće samo i jedino ako je došlo do kontakta.

Ovo je drugi snimak, ne onaj sa početka teme. Tamo se lepo vidi da nakon proletanja aviona nema ničega na propeleru. Ovde vidimo prekid snimka, pa se pojavljen to iskrivljenje. Ja u ovo ne verujem, a i sam znaš šta su sve mogli da dodaju na snimak. Ta "pikselizacija" i neki šatro zastoj, isuviše je to različito od istog propelera pre tog zastoja.
U svakom slučaju, bravo za pilota koji je ovo vrhunski odradio i uklonio špijunsku letelicu (bez uključenih oznaka za identifikaciju) bez ispaljenog metka. A nasilnici sledeći put neka paze šta rade.

Ovo je drugi snimak, ne onaj sa početka teme. Tamo se lepo vidi da nakon proletanja aviona nema ničega na propeleru. Ovde vidimo prekid snimka, pa se pojavljen to iskrivljenje. Ja u ovo ne verujem, a i sam znaš šta su sve mogli da dodaju na snimak. Ta "pikselizacija" i neki šatro zastoj, isuviše je to različito od istog propelera pre tog zastoja.
U svakom slučaju, bravo za pilota koji je ovo vrhunski odradio i uklonio špijunsku letelicu (bez uključenih oznaka za identifikaciju) bez ispaljenog metka. A nasilnici sledeći put neka paze šta rade.
Oni su snimili i spuštanje na Mesec, al zaboravili da ponesu uzorke ?

Yep.

Стварно? Нисам обраћао пажњу ни гледао цео видео, било ми битно да Космополити
укажем на курчевитост руских пилота.
Сад ми је јасно зашто ме извређао у обрисаном упису.
bez obzira lep video sa jos lepsim replikama

kontaktirala masa kerozina sa propelerom.Napuni u kondom tri litre vode i pogodi nekoga u lice,sumnjam da ga nece boleti
Ne znam da li je to kerozin, pri takvom ubrzanju i tolikoj količini kerozina, teško da ne bi došlo do paljenja. Imaš snimke na Jutjubu kako izgleda kad vojni avion ispusti kerozin i zapali ga iza sebe. Ali sve je moguće, pa i to sa kerozinom, mada kažem, tom video snimku ne verujem baš ništa. Otprilike kao ni onom papiru kojim su mahali i UN kao nekakavom dokazu.

Ne znam da li je to kerozin, pri takvom ubrzanju i tolikoj količini kerozina, teško da ne bi došlo do paljenja. Imaš snimke na Jutjubu kako izgleda kad vojni avion ispusti kerozin i zapali ga iza sebe. Ali sve je moguće, pa i to sa kerozinom, mada kažem, tom video snimku ne verujem baš ništa. Otprilike kao ni onom papiru kojim su mahali i UN kao nekakavom dokazu.
kakvog zapaljenja ?Sta moze drugo da bude ako ga ispusta iz unutrasnjih spremnika nego kerozin

Back