- Poruka
- 42.852
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam imao ispracaj :>Povako se sin nije slao u vojsku...![]()
![]()
Samo što mi nemamo pojma koliko je prešao i koji je vlasnik tako da ne razumem čemu takvo nagađanje?
A prvi vlasnici ne predju pola miliona?Kada prodaje prvi vlasnik telefon odma zvoni i ljudi se ne cenjkaju
Objavio večernji list ..kako god uspelo mu je da dođe do dosta ljudi sto je i poenta kod prodaje ..Meni je genijalan
Ne budali ..Nista o prodaji ne znaš covek je drugačiji i privukao je mil pregleda izasao u novinama od tih mil mu treba samo jedan ..zamisli koliko bi mu tražile novine da da oglas preko cele strane ..Pa vidiš da je čovek platio muziku samo da proda kineski volvo. To ti je ko istaknuta reklama na sajtu pa.
Objavio večernji list ..kako god uspelo mu je da dođe do dosta ljudi sto je i poenta kod prodaje ..Meni je genijalan![]()
E vidis kako bi se zaebao jer covek jel vlasnik firme koja daje aktove o proceni rizika.U kategoriju taksista.
Možeš i da se poliješ benzinom i spališ bićeš u svim medijima udarna vest.Ne budali ..Nista o prodaji ne znaš covek je drugačiji i privukao je mil pregleda izasao u novinama od tih mil mu treba samo jedan ..zamisli koliko bi mu tražile novine da da oglas preko cele strane ..
Voze mnogo ali po autoputevima, tu nije problem da se nabije veca kilometraza.Znaci,neko vozi malo,nego mnogo a neko enormno mnogo