Овако нам је Ђинђић честитао ВИДОВДАН 2001. године!

Хајд` да се макар у нечему слажемо. Тај је био прави гад, у сваком тренутку - профитер. Није ми јасан Милошевић, како је могао таквог хоштаплера да има у свом тиму. Ко ће знати, можда је имао на уму да му треба неко из сељачког корпуса, па му га препоручили, неки у које је веровао. Међутим, овај "Баки" може једино сељобером да се назове, да не би вређали сељаке ако бих га тако назвала.
svaka ptica, svome jatu

Због неоправдних и ничим изазваним санкцијама Србија је могла да функционише само уз помоћ паралелних институција, које на жалост не могу бити регулисане класичним државним апаратом. Пост октобарска банда је имал све услове да функционисање Србије врати у нормалне , законске токове али револуционари су сами изабрали да наставе у параленим незаконитим токовима.
da ne idem daleko...nekoliko puta sam bio za naftu u Bugarsku..kratak opis...uglavnom se kupovalo u međuzoni...dođeš na našu granicu...prvo te reketiraju naši carinici...na pola puta još jedno reketiranje od srpske policije...u okolini Kruševca, još jedno reketiranje od srpske policije...tri puta si morao da budeš reketiran u sopstvenoj zemlji..

da ne idem daleko...nekoliko puta sam bio za naftu u Bugarsku..kratak opis...uglavnom se kupovalo u međuzoni...dođeš na našu granicu...prvo te reketiraju naši carinici...na pola puta još jedno reketiranje od srpske policije...u okolini Kruševca, još jedno reketiranje od srpske policije...tri puta si morao da budeš reketiran u sopstvenoj zemlji..
još da dodam, jednom prilikom dok sam čekao da uđem u međuzonu....oko ponoći...iz pravca Bugarske stiže 8 cisterni sa gorivom...napred džip, a i na kraju džip...put se odmah oslobađa i propustaju se bez ikakve kontrole...od prisutnih, koji su to videli već više puta...čujem da su to arkanove cisterne...KOME DA VERUJEM...SVOJIM OČIMA ili KOME???

2. on bio ruski čovek koji je izazivao Zapad a mi dobijali po leđima, jer je on imao ambiciju da vlada i krade narodne pare i naravno komunista koji je za rad te kao ideologije gurnu državu u propast

Veoma grešiš. Jeljcin ga je pustio niz vodu kao i sve nas.

Neki kažu zbog podrške Jeljcinovim oponentima a drugi zbog love kojom mu je Zapad punio pijanu guzicu.

Veoma grešiš. Jeljcin ga je pustio niz vodu kao i sve nas.

Neki kažu zbog podrške Jeljcinovim oponentima a drugi zbog love kojom mu je Zapad punio pijanu guzicu.

Nije to moj stav, već prenosim ono kako ja razumem njegove ogorčene protivnike ovde .
Nikako da se dogovore sami sa sobom šta je bio ... pa će tako isti lik tvrditi sve ovo u zavisnosti od potrebe

Nije to moj stav, već prenosim ono kako ja razumem njegove ogorčene protivnike ovde .
Nikako da se dogovore sami sa sobom šta je bio ... pa će tako isti lik tvrditi sve ovo u zavisnosti od potrebe
Oni ne mogu da se dogovore jer to što tvrde nije bilo ali ono što prećutkuju jeste.

To ih dovodi u inferioran položaj u svakoj raspravi o Njemu.

572988

О, `де си гусаре :mrgreen:

Просто сам се надала да си коначно схватио да си био деценијама у заблуди, те да си због "присне" територијалне близине био склон да ПРОГУТАШ све оне коске које *рвати бацају нама, Србима, да их глођемо, успут да се мрзимо, свађамо и на крају, између себе поубијамо. А они, *рвати, нам се све време смеју и радују се колико смо плитког ума. Све сам се надала, да ћеш и ти и сви они слични твом размишљању, напокон прогледати и сагледати поенту свих тих, ИЗМИШЉЕНИХ, рекла-казала догађаја, највише везаних за Милошевића.
Али, не вреди :aha:, још увек не видиш даље од свог носа:(

.
Evo... :mrgreen:

Moja ti, nijesam ti ja prosjecan Srbenda koji vjeruje u svaku mogucu glupost. Bio sam u ratu odgovoran za deset ljudi i znam sta to znaci - sve sto je bilo uradjeno ili nije bilo uradjeno, sve sto je uradjeno dobro i sve sto je uradjeno lose je bilo moja odgovornost.

Ovaj tvoj je bio odgovoran za deset miliona! A toboze nije bio za nista odgovoran? :whistling:

Pa nijesmo djeca.

Nije to bio samo pritisak već pre ubeđivanje sa pištoljem uperenim u glavu.

Ma da, samo bi nas pobili.
Nadam se da se sprdas. Ako si ozbiljan, to nije dobro za zdravlje.

I brez pistolja uperenog u glavu :roll: , on je vukao najgore, najgluplje, najpogresnije odluke. Da i ne govorim o vremenskoj komponenti donosenja odluka - koja je najkriticnija.
Uvijek, uvijek, kasno, uvijek na repu dogadjaja, uvijek REAKTIVNO umjesto PROAKTIVNO.

Stranci nijesu imali nikakve potrebe da uperuju pistolje, jer su imali njegov jasan psiholoski profil pred sobom. Mogli su se zaebavati kako oce, sa njima a preko njega i sa nama.

Dok je doslo do Kosove, bila je Krajina i bila je Bosna. Da je rijesio kako treba prvo ili bar drugo, ne bi se desila Kosova.

još da dodam, jednom prilikom dok sam čekao da uđem u međuzonu....oko ponoći...iz pravca Bugarske stiže 8 cisterni sa gorivom...napred džip, a i na kraju džip...put se odmah oslobađa i propustaju se bez ikakve kontrole...od prisutnih, koji su to videli već više puta...čujem da su to arkanove cisterne...KOME DA VERUJEM...SVOJIM OČIMA ili KOME???
Ma pusti, znademo svi kako je to islo.
A tek ratno profiterstvo kakvo je bilo i to vlast glavni ratni profiter. Da ne povjerujes svojijem ocima!

Ma pusti, znademo svi kako je to islo.
A tek ratno profiterstvo kakvo je bilo i to vlast glavni ratni profiter. Da ne povjerujes svojijem ocima!
znamo, ali imaš ovde na forumu osobe koje tvrde drugačije...možda su te osobe bile neki deo nižeg establišmenta režima...pa su lagodnije živeli

Da, ljepo im je bilo. Razumljivo. Svak ko ima neke koristi, brani nevaljalstvo i nepostenje. Nace milion razloga i izgovora.

Rekordna svjetska inflacija, rekordni kriminal i ubistva svake noci... Kriv je rat, mrski zapad i sankcije!

Rodezija pod sankcijama cijeloga svijeta 1965-1980, odsjeceni i napadani od cijeloga svijeta - inflacija minimalna a krimal medju najnizima u svijetu.

Vodili rat 15 godina, tri puta duze sa tri puta manjom populacijom i materijalnim resursima!

Nadam se da se sprdas. Ako si ozbiljan, to nije dobro za zdravlje.

I brez pistolja uperenog u glavu :roll: , on je vukao najgore, najgluplje, najpogresnije odluke. Da i ne govorim o vremenskoj komponenti donosenja odluka - koja je najkriticnija.
Uvijek, uvijek, kasno, uvijek na repu dogadjaja, uvijek REAKTIVNO umjesto PROAKTIVNO.

Stranci nijesu imali nikakve potrebe da uperuju pistolje, jer su imali njegov jasan psiholoski profil pred sobom. Mogli su se zaebavati kako oce, sa njima a preko njega i sa nama.

Dok je doslo do Kosove, bila je Krajina i bila je Bosna. Da je rijesio kako treba prvo ili bar drugo, ne bi se desila Kosova.
Previše uopšteno. Ali razumem potrebu Krajišnika da u njemu vide krivca.

Uvek je najteže zagledati se malo i u sebe.

Previše uopšteno. Ali razumem potrebu Krajišnika da u njemu vide krivca.

Uvek je najteže zagledati se malo i u sebe.
Nema potrebe da se gleda krivac, vec je potreba da se gleda cijela suma a ne samo jedno drvo. Kosova, Krajina, Bosna, sve je to suma.
A svako drvce gledati, sta reci...

Da, mnogo loseg se nasljedilo...
On je nasljedio srpski potencijal 1991. od koga nije ostalo ni 15% danas. I prokockao sve do kraja. Njegovi nasljednici su samo nasTavili.
Raspad SFRJ je bio paravan za napad na Srbiju i istorijski srpski etnički prostor. Pritom apsolutno podržan od strane Zapada.

Nisu nam dali čak ni šansu da promenimo stranu.

Hteli su da nas nema. I danas to žele.

Treba biti mudar u tim stvarima...

Ne znam kolko si ti imao godina 1991. ali ja sam imao dovoljno. On je zgazio polet i energiju koju su imale generacije 1991.
Moglo je drukcije, moglo je bolje.

Zivim na Zapadu vec skoro pola zivota i znadem ga taman ko i Srbe. Nije svaki degenerik na Zapadu neko moodo. Treba znati kako i sta.
Ako se naguzis, mores samo ocekivati da budes guzen i nista drugo.

Back