Ovako je govorio Putin

pa ja ne kazem da treba zaboraviti bilo sta samo rekoh da je Putin bio i ostao ********* i da izaziva divljenje kod domacih *********

Никад нисам била а немам разлога ни сада да постанем комуњара.

За то се обрати онима из ДС-а и ЛДП-а...

П.С. Бирачко тело СРС је остало скоро исто по бројности, КУДА су отишли они који су гласали за СПС (милион и пар стотина хиљада гласача)?

П.С. Бирачко тело СРС је остало скоро исто по бројности, КУДА су отишли они који су гласали за СПС (милион и пар стотина хиљада гласача)?
nisam ja rekao da si ti ********* vec oni koji masu slikama i svrsavaju na lik i delo osvedocenog komuniste i bivseg udbasa i crvenog spijuna druga Vladimirovica ,mislim nemam ja nista protiv njega bas naprotiv ,ali idolopoklonstvo nasih ********* prema doticnom se moze porediti samo sa staljinistickom histerijom crnogorskih IBovaca .

Ruske trupe u Abhaziji pojačane s još 1.000 vojnika
04.05.2008

Dodatne ruske trupe, raspoređene u četvrtak u Abhaziji, separatističkoj teritoriji Gruzije, sastavljene su od novih 1.000 vojnika, čime je ruski kontingent na licu mjesta povećan sa 2.000 na 3.000 ljudi, objavilo je u nedjelju rusko ministarstvo odbrane. "Sadašnji kontingent iznosi oko 3.000 ljudi", izjavio je Vjačeslav Sedov, glasnogovornik ministarstva, dok je situacija u regionu i dalje zategnuta jer su abhazijske trupe izrazile u subotu spremnost da se odupru eventualnoj gruzijskoj vojnoj intervenciji, prenosi Fena.

"Miroljubivi" Rusi dele "americku" demokratiju...

"Miroljubivi" Rusi dele "americku" demokratiju...

Dobro je što si pomenuo "američku" demokratiju...
Slučajno na naslovnoj strani Krste videh ovu vest:

Vesti dana - nedelja, 4. maj 2008. 15:22

Nevin u zatvoru u Teksasu 27 godina
Blic - Pre 44 minuta

Pedesetpetogodišnji Amerikanac Džejma Vudvard iz Teksasa proveo je u zatvoru punih 27 godina, a pre nekoliko dana je oslobođen nakon što je zahvaljujući savremenim medotadama analize DNK utvrđeno da je nevin.

Vudvard je bio optužen za silovanje i ubistvo svoje devojke, a osuđen je na osnovu posrednih dokaza uprkos činjenici da nije bilo ni svedoka, ni oružja kojim je ubistvo izvršeno. U Sjedinjenim Američkim Državama to je 18. slučaj oslobađanja zatvorenika na osnovu novih DNK analiza.

"Vudvord je crnac, tipični predstavnik onih koje i bez pravih dokaza šalju u zatvor u ovoj državi koja se suočava s problemima rasizma više nego ijedna druga u SAD. Ubedljivo najveći broj pogrešno osuđenih i optuženih registrovan je u Teksasu i sasvim je očigledno da tu postoji neki problem", rekao je Rodni Elis iz organizacije "Projekat nevinost" koja se bavi rasvetljavanjem starih slučajeva na osnovu zahteva osuđenika koji tvrde da su nevino optuženi.

FoNet

I setih se jedne druge vesti od pre otprilike godinu dana kada je iznesena tvrdnja da je u SAD od kraja drugog sv. rata do danas pogubljeno između 200 i 300 nevinih ljudi što na električnog stolici, što na druge "humane" načine...

Pa otisli su tamo gde je bolje. Znas, neki ljudi napreduju i shvataju i donose zakljucke. Neki nazalost i dalje stagniraju.

"ОНАЈ КО НЕ ЖАЛИ ЗА СОВЈЕТСКИМ САВЕЗОМ ТАЈ НЕМА СРЦА,
А ОНАЈ КО МИСЛИ ДА СЕ ОН МОЖЕ ОБНОВИТИ ТАЈ НЕМА РАЗУМА."

Браво Путине!

Истовремено, ДУБОКО ЖАЛИМ што моја Србија нема (бар!) једног оваквог државника - који ПОШТУЈЕ ПРОШЛОСТ своје земље и зна ТАЧНО куда земља треба да иде (или, бар, куда тачно да НЕ ИДЕ)!

Veliki Drzavnik!!!

nisam ja rekao da si ti ********* vec oni koji masu slikama i svrsavaju na lik i delo osvedocenog komuniste i bivseg udbasa i crvenog spijuna druga Vladimirovica ,mislim nemam ja nista protiv njega bas naprotiv ,ali idolopoklonstvo nasih ********* prema doticnom se moze porediti samo sa staljinistickom histerijom crnogorskih IBovaca .

A u koga da gledamo?! Mozda u Tadica sto se u petak zakleo da ce cuvati celovitost zemlje a u nedelju Taci otcepi deo ko od sale!? Ili mozda Nikolica instant predsednika skupstine?! Ili ne daj boze Kostunicu sto je 5. oktobra dosao na vlast izbrisavsi Kosmet iz
Jugoslavije?!!

Pametno.Sve levake treba smestiti na pravo mesto,i činiti to često.:mrgreen:

Znate sta kazu ruski anarhisti za svoju zemlju koju NAVODNO mrze?! Evo EVROPSKI ANTIGLOBALISTI NISU DOSLI U st.PETERSBURG NA SAMIT G8 IZ RAZLOGA STO RUSKOG POLICAJCA ZA RAZLIKU OD ONOG U EU NE MOZES DA GADJAS S FLASOM A DA NE DOBIJES PALICOM PO GLAVI. Tako radi drzava koja drzi do sopstvenog i dostojanstva svojih gradjana!

"ОНАЈ КО НЕ ЖАЛИ ЗА СОВЈЕТСКИМ САВЕЗОМ ТАЈ НЕМА СРЦА,
А ОНАЈ КО МИСЛИ ДА СЕ ОН МОЖЕ ОБНОВИТИ ТАЈ НЕМА РАЗУМА."

Браво Путине!

Истовремено, ДУБОКО ЖАЛИМ што моја Србија нема (бар!) једног оваквог државника - који ПОШТУЈЕ ПРОШЛОСТ своје земље и зна ТАЧНО куда земља треба да иде (или, бар, куда тачно да НЕ ИДЕ)!

Из грмена великога лафу изаћ трудно није,
у великим народима генију се гњ'јездо вије:
овде му је поготову материјал к' славном дјелу
и тријумфа дични в'јенац, да му краси главу смјелу.

Back