Овако би Србија данас гласала- ДС 40, 8 %, СНС 21,8 %...

Стратеџик маркетинг!
Да, веома поуздана и надасве објективна агенција за разноразне процене.:)
Повероваћу у ово, јуче, данас не могу.

Ko kako poruci tako i dobije-koliko para toliko i muzike.Statistika mila dika sve sto volis to naslika.z:)

otprilike je tako, plus-minus 0,5%.
character0180.gif

Нажалост, убеђен сам да ДС одлично стоји и да јој рејтинг скоро па ово што је Стратеџик навео. Грешка је, а то још једном истичем, у односу СРС и ДСС-НС, јер сам убеђен да је коалиција ДСС-НС далеко јача од СРС. Такође, рејтинг ЛДП је пренадуван. Остало је мање више ок!

Ako je ovo tacno,(naslov iz PRESS-a je malo drugaciji,tamo pise u tekstu koalicija"Za Evropsku Srbiju")onda su stranke koje su se okupile u toj koaliciji na pracu magicnog rezultata od 50%+1.

Ovako DS 40,8%

a ostale stranke iz te koalicije(LSV,SPO,G17,Ljajic), ,nose najmanje 7-8% i ako to zbrojimo,to ispada vec 48-49%,sto je fanatastican rezultat i na takav nacin "krmak" Dacic i ostale prisipetlje odose na rezervnu klupu, u tu cast da nazdravimo....:pivce::pivce::pivce:..i da zapevamo....:orkestar::orkestar::orkestar:...usput mozemo da napravimo "patriotama".....:pop2::pop2::amen:...i da im zapevamo....:orkestar:..dovidjenja drustvo staro........:hahaha::hahaha::rotf::rotf:

Malo si se ti previše napalio na tu tvoju ekonomsku struku i studiranje (koje uzgred budi rečeno privodim kraju sigurno daleko uspešnije i brže od tebe a usput imam i svoj posao i svoje sopstvene prihode) a malo nemaš dovoljno znanja za tako nešto. Ove izraze si pokupio na predavanju kod Dragana Đuričina ili si pročitao u nečemu tipa Principi ekonomije od Branka Medojevića? :zima2: z:D

To enciklopedijsko pro*seravanje i davanje definicija je na nivou osnovne škole. Ako već ne možeš da mi nešto sam napišeš i uključiš mozak nema potrebe da mi daješ definicije države, položila sam trgovinsko pravo sa desetkom a tu sve izuzetno lepo piše (knjiga iz 2008, autor Lj. Dabić) - i šta je država i kako je organizovana, sa sve izvodima iz ustava gde je to napisano. Ako baš želiš da se spustim na tvoj nivo citiranja između ostalog piše i "država je institucija koja na neki način izrasta iz građanskog društva i koordinira sve njegove aspekte." U prevodu na srpski jezik država je suma institucija i kao takva institucija sama po sebi a valjda to mogu da napišem i zaključim svojim mozgom bez da neko pokušava da me nauči onome što već znam i citira neke navode ne bi li me neuspešno napravio glupom. z;)

To da su naši sudovi zavisni u radu i odlučivanju je tvoja pretpostavka koju možeš da braniš kojim god želiš argumentima ali pravno to nije potvrđeno i dok se ne potvrdi problema formalno nema.

A ako sam ja za tebe "devojče" mogu samo da se zapitam koliko godina imaš i koliko to studiraš. z;) Raznorazne analitičare, planove i programe nastavi da čitaš, jednom ćeš naučiti da vodiš diskusiju i bez da besomučno citiraš to što si negde pročitao i naučio. z:poz:

Principi Ekonomije nije knjiga koju je pisao Branko Medojevic , on je samo predavac na tom predmetu . Ranije se koristila knjiga koja se zvala Osnovi Ekonomije , i jedan od autora je bio Medojevic . Toliko o tome .z;)
Sto se tice drzave kao institucije to je tvoje tumacenje , u skladu sa neokomunistickom matricom , gde je drzava iznad svega , sto ti ja i ne sporim pravo . To tumacenje nije moderno ni u skladu sa demokratskim tekovinama . S obzirom na tvoje razmisljanje o glasanju kao gradjanskoj obavezi , nista ne cudi .z;)
Sto se tice sudova biser za biserom se nastavlja . Kada jedna Verica Barac kaze da drzava nema nezavisne institucije , kad su sudska i zakonodavna vlast pod kontrolom izvrsne , kad postoji skandal sa Trgovinskim sudom , kada Nenadic iz Transparentnosti Srbija kaze da Srbija ima korumpirane i neefikasne sudove , kada se u biltenu SEF-a koji govori o konkurentnosti u Srbiji kao problem navodi neefikasno sudstvo i zakonodavstvo , tvoj stav tek gubi na znacaju . z;)
Sto se tice godina , imam 23 , zadnja sam godina EKOF-a . Preduzetnik sam , vodim jednu malu trgovinsku radnju .z:poz:
Ostatak necu da komentarisem jer se sve svodi na vredjanje na licnom nivou . Da si ti meni ziva i zdrava , nemoj da se ljutis ipak sam ja samo text .z:p

Principi Ekonomije nije knjiga koju je pisao Branko Medojevic , on je samo predavac na tom predmetu . Ranije se koristila knjiga koja se zvala Osnovi Ekonomije , i jedan od autora je bio Medojevic . Toliko o tome .z;)
Sto se tice drzave kao institucije to je tvoje tumacenje , u skladu sa neokomunistickom matricom , gde je drzava iznad svega , sto ti ja i ne sporim pravo . To tumacenje nije moderno ni u skladu sa demokratskim tekovinama . S obzirom na tvoje razmisljanje o glasanju kao gradjanskoj obavezi , nista ne cudi .z;)
Sto se tice sudova biser za biserom se nastavlja . Kada jedna Verica Barac kaze da drzava nema nezavisne institucije , kad su sudska i zakonodavna vlast pod kontrolom izvrsne , kad postoji skandal sa Trgovinskim sudom , kada Nenadic iz Transparentnosti Srbija kaze da Srbija ima korumpirane i neefikasne sudove , kada se u biltenu SEF-a koji govori o konkurentnosti u Srbiji kao problem navodi neefikasno sudstvo i zakonodavstvo , tvoj stav tek gubi na znacaju . z;)
Sto se tice godina , imam 23 , zadnja sam godina EKOF-a . Preduzetnik sam , vodim jednu malu trgovinsku radnju .z:poz:
Ostatak necu da komentarisem jer se sve svodi na vredjanje na licnom nivou . Da si ti meni ziva i zdrava , nemoj da se ljutis ipak sam ja samo text .z:p

Važi, važi. Budi ti nama i dalje lep i pametan, uči, studiraj, čitaj pametne knjige. Ti si naša mlada nada, ako nas ti ne izvučeš iz bedaka neće niko. Nas koji malo dublje razumemo to o čemu pričamo ostavi da diskutujemo a ti se posveti svome poslu. Ljubi te Bojan Krišto z:poz:

Back