Principi Ekonomije nije knjiga koju je pisao Branko Medojevic , on je samo predavac na tom predmetu . Ranije se koristila knjiga koja se zvala Osnovi Ekonomije , i jedan od autora je bio Medojevic . Toliko o tome .

Sto se tice drzave kao institucije to je tvoje tumacenje , u skladu sa neokomunistickom matricom , gde je drzava iznad svega , sto ti ja i ne sporim pravo . To tumacenje nije moderno ni u skladu sa demokratskim tekovinama . S obzirom na tvoje razmisljanje o glasanju kao gradjanskoj obavezi , nista ne cudi .

Sto se tice sudova biser za biserom se nastavlja . Kada jedna Verica Barac kaze da drzava nema nezavisne institucije , kad su sudska i zakonodavna vlast pod kontrolom izvrsne , kad postoji skandal sa Trgovinskim sudom , kada Nenadic iz Transparentnosti Srbija kaze da Srbija ima korumpirane i neefikasne sudove , kada se u biltenu SEF-a koji govori o konkurentnosti u Srbiji kao problem navodi neefikasno sudstvo i zakonodavstvo , tvoj stav tek gubi na znacaju .

Sto se tice godina , imam 23 , zadnja sam godina EKOF-a . Preduzetnik sam , vodim jednu malu trgovinsku radnju .

Ostatak necu da komentarisem jer se sve svodi na vredjanje na licnom nivou . Da si ti meni ziva i zdrava , nemoj da se ljutis ipak sam ja samo text .