al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
pa naravno da je iz Like tj. ne on nego deda mu al si ti prvi napisao pogresno da je Srbin iz Vojvodine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa naravno da je iz Like tj. ne on nego deda mu al si ti prvi napisao pogresno da je Srbin iz Vojvodine
...no ako je ovako preciznije...neka bude...
pa i pricam u svoje ime i u ime jos mnogo Srba koji su se radovali sto smo posle skoro 90 ponovo postali nezavisna drzava sa svojom zastavom ,grbom i himnom i zatyo smo i zahvalni Djukanovicu sto nam je to omogucio kad vec nasi politicari nisu bili sposobni .A vi jugosloveni i ispljuvci brdjanskih parazita mozete samo da placete i kunete sto je zavrseno sa federacijama , zajednickim drzavama,drzavnim zajednicama i ostalim nakaznim tvorevinama koje su se Srbima samo obile o glavu.
Al evo ti ona vasa da utopis tugu i setis se malo predrefendumskih vremena i bivse voljene zemlje koju vam je zli Milo razbucao
PS samo pazi da budes solo u sobi da te neko ne vidi da stojis mirno pred kompom mogli bi ljudi svata da pomisle

OKet...Mislio sam da je trece lichansko koleno rodjeno na teritoriji Vojvodine takodje Srbin......no ako je ovako preciznije...neka bude...
![]()
nisam mislio na tebe nego na Joa koji je na prethodnoj strani napisao da je Srbin iz Vojvodine a sada tebe ispravlja

Nisi razumeo, i ja sam se radovao, ali posto vi teletabisi radite i delujete direktno protiv nacionalnih i drzavnih interesa ove drzave i imate uvrnut stav o njima, rekoh da uvek govorite u svoje ime o svakoj temi gde se spominje Srbija u slicnim kontekstima..![]()

ti u svakom postu spominjes taj debilni crtani ili sta je vec, dobro znam da ti je omiljeni i da rado gledas al ovo bbas nije PDF za to ,mislim pretera ga brateNisi razumeo, i ja sam se radovao, ali posto vi teletabisi radite i delujete direktno protiv nacionalnih i drzavnih interesa ove drzave i imate uvrnut stav o njima, rekoh da uvek govorite u svoje ime o svakoj temi gde se spominje Srbija u slicnim kontekstima..![]()

Ma,volimo i mi vas!!!!
Niko ne sme da vas bije![]()
ti u svakom postu spominjes taj debilni crtani ili sta je vec, dobro znam da ti je omiljeni i da rado gledas al ovo bbas nije PDF za to ,mislim pretera ga brateda se nisi prepoznao tamo slucajno ili je ovo mozda razlog http://www.lacarak.net/latest/da-li-su-teletabisi-homoseksualci.html
![]()

Kakva ljubavna pjesmica.
Nikad ne bi rek'o covjek da si prije koji dan nazivao Crnogorce siptarima. Pocinjem da shvatam jarana Ziju.
OKet...Mislio sam da je trece lichansko koleno rodjeno na teritoriji Vojvodine takodje Srbin......no ako je ovako preciznije...neka bude...
![]()
Kaže se ličko, a ne ličansko.
A, jel' ti to možda Ličane ne smatraš Srbima, dok se "ne pročiste" kroz tri kolena u Srbiji?
Kaže se ličko, a ne ličansko.
A, jel' ti to možda Ličane ne smatraš Srbima, dok se "ne pročiste" kroz tri kolena u Srbiji?
bar sedam kolena.
Po tom principu, Srbi su samo oni koji žive u krugu dvojke, i to minimum od vremena despota Stefana Lazarevića.
Despot Stefan Lazarević nije živeo u krugu dvojke.

O, izvinjavam se. Mislio sam da Kalemegdan spada u krug dvojke.
Znači ni srpski despot nije bio Srbin. E, kukala mu majka (Milica). Kome li je on despot bio?![]()

Caos svima,
Pisem iz Podgorice.Pregledajuci vase teme na forumu,vidjela sam neku dozu mrznje prema nama pa sam osetila potrebu da podelim sa vama nesto....
Sto se tice nas ovamo u CG,uvijek smo vas smatrali i smatramo vas bracom,ma ne bracom...nego istim narodom bre...koji se ni po cemu ne razlikuje.Referendum je bio i te kako namjesten,na njemu su glasali muslimani,cigani,siptari i mozda 15-20% "crnogoraca",takodje je milo i njegova kompanija placala nekim strancima da dodju da glasaju i naravno prijetio ljudima da ce ostati bez posla.On je obicna marioneta.Amerika je zacrtala da nas razdvoji da napravi tu "mrznju" medju nama,al zar to treba dozvoliti?
Ja sam,iskreno,kada sam cula za rezultat referenduma,plakala,ja ali i 80% ostalih srba.Uzimaju nam nesto sto nam je pri srcu i jednostavno ne daju nam protiv toga.
njihov cilj jeste da vi mislite da smo ovde "okoreli crnogorci" al to zaista nije tako.
Zar bi na protest protiv nezavisnosti Kosova u Pg doslo 200000 ljudi?i srednje skole 3 dana uzastopno isle sa casova i protestovale??? Zar vam to ne govori bas nista?.....Molim vas ne dajte da nas rastave,ne dajte da mrznja bude medju nama,vec daj da spasavamo srpski rod a ne da ga jos vise jadimo.To je njihov cilj,na koji mi ne treba da pristanemo.
prijateljima Vuka Bojovica...![]()

E, i ti jednom da me nasmeješ.![]()

Caos svima,
Pisem iz Podgorice.Pregledajuci vase teme na forumu,vidjela sam neku dozu mrznje prema nama pa sam osetila potrebu da podelim sa vama nesto....
Sto se tice nas ovamo u CG,uvijek smo vas smatrali i smatramo vas bracom,ma ne bracom...nego istim narodom bre...koji se ni po cemu ne razlikuje.Referendum je bio i te kako namjesten,na njemu su glasali muslimani,cigani,siptari i mozda 15-20% "crnogoraca",takodje je milo i njegova kompanija placala nekim strancima da dodju da glasaju i naravno prijetio ljudima da ce ostati bez posla.On je obicna marioneta.Amerika je zacrtala da nas razdvoji da napravi tu "mrznju" medju nama,al zar to treba dozvoliti?
Ja sam,iskreno,kada sam cula za rezultat referenduma,plakala,ja ali i 80% ostalih srba.Uzimaju nam nesto sto nam je pri srcu i jednostavno ne daju nam protiv toga.
njihov cilj jeste da vi mislite da smo ovde "okoreli crnogorci" al to zaista nije tako.
Zar bi na protest protiv nezavisnosti Kosova u Pg doslo 200000 ljudi?i srednje skole 3 dana uzastopno isle sa casova i protestovale??? Zar vam to ne govori bas nista?.....Molim vas ne dajte da nas rastave,ne dajte da mrznja bude medju nama,vec daj da spasavamo srpski rod a ne da ga jos vise jadimo.To je njihov cilj,na koji mi ne treba da pristanemo.