OTVORITE!!!

pa i pricam u svoje ime i u ime jos mnogo Srba koji su se radovali sto smo posle skoro 90 ponovo postali nezavisna drzava sa svojom zastavom ,grbom i himnom i zatyo smo i zahvalni Djukanovicu sto nam je to omogucio kad vec nasi politicari nisu bili sposobni .A vi jugosloveni i ispljuvci brdjanskih parazita mozete samo da placete i kunete sto je zavrseno sa federacijama , zajednickim drzavama,drzavnim zajednicama i ostalim nakaznim tvorevinama koje su se Srbima samo obile o glavu.
Al evo ti ona vasa da utopis tugu i setis se malo predrefendumskih vremena i bivse voljene zemlje koju vam je zli Milo razbucao :D
PS samo pazi da budes solo u sobi da te neko ne vidi da stojis mirno pred kompom mogli bi ljudi svata da pomisle

Nisi razumeo, i ja sam se radovao, ali posto vi teletabisi radite i delujete direktno protiv nacionalnih i drzavnih interesa ove drzave i imate uvrnut stav o njima, rekoh da uvek govorite u svoje ime o svakoj temi gde se spominje Srbija u slicnim kontekstima..:)

Nisi razumeo, i ja sam se radovao, ali posto vi teletabisi radite i delujete direktno protiv nacionalnih i drzavnih interesa ove drzave i imate uvrnut stav o njima, rekoh da uvek govorite u svoje ime o svakoj temi gde se spominje Srbija u slicnim kontekstima..:)

Gde si srBski NU-NU...narast'o ti stomak...motash ti , motash...al' ti gandza nije neka...
to ona iz Perucice???:lol:

ti u svakom postu spominjes taj debilni crtani ili sta je vec, dobro znam da ti je omiljeni i da rado gledas al ovo bbas nije PDF za to ,mislim pretera ga brate :confused: da se nisi prepoznao tamo slucajno ili je ovo mozda razlog http://www.lacarak.net/latest/da-li-su-teletabisi-homoseksualci.html :mrgreen:

Kakva ljubavna pjesmica.
Nikad ne bi rek'o covjek da si prije koji dan nazivao Crnogorce siptarima. Pocinjem da shvatam jarana Ziju.

I opet ću nazvati Šiptarima, možda prikladnije šiptarijom, one koji se busaju u prsa sa Crnogorstvom (veliko C namerno), a po ničemu se ne razlikuju od šiptara.
A, tu su kao što sam i ranije naveo poturice. Oni koji su prvi prihvatili u AVNOJ-evskoj Crnoj Gori crnogorsku naciju, da se ne bi više Srbima zvali. Vas je, Džina, AVNOJ zayebo, pa ste morali da pričekate još koju deceniju.

A, ja dok sam živ neću shvatiti ni tebe ni Ziju.

Caos svima,

Pisem iz Podgorice.Pregledajuci vase teme na forumu,vidjela sam neku dozu mrznje prema nama pa sam osetila potrebu da podelim sa vama nesto....
Sto se tice nas ovamo u CG,uvijek smo vas smatrali i smatramo vas bracom,ma ne bracom...nego istim narodom bre...koji se ni po cemu ne razlikuje.Referendum je bio i te kako namjesten,na njemu su glasali muslimani,cigani,siptari i mozda 15-20% "crnogoraca",takodje je milo i njegova kompanija placala nekim strancima da dodju da glasaju i naravno prijetio ljudima da ce ostati bez posla.On je obicna marioneta.Amerika je zacrtala da nas razdvoji da napravi tu "mrznju" medju nama,al zar to treba dozvoliti?
Ja sam,iskreno,kada sam cula za rezultat referenduma,plakala,ja ali i 80% ostalih srba.Uzimaju nam nesto sto nam je pri srcu i jednostavno ne daju nam protiv toga.
njihov cilj jeste da vi mislite da smo ovde "okoreli crnogorci" al to zaista nije tako.
Zar bi na protest protiv nezavisnosti Kosova u Pg doslo 200000 ljudi?i srednje skole 3 dana uzastopno isle sa casova i protestovale??? Zar vam to ne govori bas nista?.....Molim vas ne dajte da nas rastave,ne dajte da mrznja bude medju nama,vec daj da spasavamo srpski rod a ne da ga jos vise jadimo.To je njihov cilj,na koji mi ne treba da pristanemo.

0 poruka jedna tema, inteesantna forumasica.
Mada ne razumem kako je to izvela, pravilnik,ako se ne varam, predvidja nesto drugo, ali.....

Caos svima,

Pisem iz Podgorice.Pregledajuci vase teme na forumu,vidjela sam neku dozu mrznje prema nama pa sam osetila potrebu da podelim sa vama nesto....
Sto se tice nas ovamo u CG,uvijek smo vas smatrali i smatramo vas bracom,ma ne bracom...nego istim narodom bre...koji se ni po cemu ne razlikuje.Referendum je bio i te kako namjesten,na njemu su glasali muslimani,cigani,siptari i mozda 15-20% "crnogoraca",takodje je milo i njegova kompanija placala nekim strancima da dodju da glasaju i naravno prijetio ljudima da ce ostati bez posla.On je obicna marioneta.Amerika je zacrtala da nas razdvoji da napravi tu "mrznju" medju nama,al zar to treba dozvoliti?
Ja sam,iskreno,kada sam cula za rezultat referenduma,plakala,ja ali i 80% ostalih srba.Uzimaju nam nesto sto nam je pri srcu i jednostavno ne daju nam protiv toga.
njihov cilj jeste da vi mislite da smo ovde "okoreli crnogorci" al to zaista nije tako.
Zar bi na protest protiv nezavisnosti Kosova u Pg doslo 200000 ljudi?i srednje skole 3 dana uzastopno isle sa casova i protestovale??? Zar vam to ne govori bas nista?.....Molim vas ne dajte da nas rastave,ne dajte da mrznja bude medju nama,vec daj da spasavamo srpski rod a ne da ga jos vise jadimo.To je njihov cilj,na koji mi ne treba da pristanemo.

Znamo mi to. Na brini . Pozdrav

Dragi "politika forumaši",

Želim da vas obavestim da me jedno vreme neće biti na pdf politika, koji napuštam iz kolegijalnosti prema mnogim forumašima sličnim meni.

Eto, vi sad ostali možete do mile volje da "cvrkućete" jedni drugima vaše istovetne stavove. A, kad vam to dosadi, i kad se zaželite zdrave diskusije sa nekim ko ne deli vaše mišljenje, reagujte.

Smatrao sam da treba da vas obavestim o ovoj mojoj odluci, da ne pomislite da nemam šta da suprotstavim vašem mišljenju. Naravno da imam. Kao i do sad. Ali, to ostavljam za neka bolja vremena.

Želim vam lep provod na pdf Politika.

Iskreno da vam kazem,niko ne zna koliko nas je bilo.jer ja sam bila na taj protest i cinilo mi se da je cela cg dosla u pg.al naravno mediji nece da objave tacno...
A hvala vam puno na pruzenoj podrsci,jer...ja vas zaista obozavam.SVETINJE nikada nece otici odavde,a "crnogorsku crkvu" ne obilaze ni "okoreli crnogorci" pih....stoka bre:(

@donqihote

"Imam nameru da se malo odmorim, da više vremena provodim sa svojom porodicom, posebno sa svojim unukom Markom i da posle toga jacam svoju partiju."

slobo-hajl.jpg

Back