OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokle će Immortal_girl nekažnjeno da provocira i vređa?
Da joj nije možda prvi put, pa se nadate da neće više?
Ako su pooštreni kriterijumi što to i za nju ne važi? :dontunderstand:
sad sam gledala prijave, i ne vidim nista sa religiona
molim prijavljujte uvredljive postove, cak i ako su korigovani. ja sve vidim, i prethodnu i aktuelnu verziju

sad sam gledala prijave, i ne vidim nista sa religiona
molim prijavljujte uvredljive postove, cak i ako su korigovani. ja sve vidim, i prethodnu i aktuelnu verziju
Nije sa religiona već sa 112. stranice teme ''rasprava na temelju pisma''.
Post je obrisan, dal od strane moderatora ili od strane Immortal_girl, tako da ne mogu da ga prijavim niti ovde citiram.

ono..zar pecurke govore? smatras to uvredom?
Ne Koto.. smatram to provokacijom..
Ne prvom niti jedinom... (pečurke govore.. pečurke su otrovne...:roll:)
Počev od onda kada je išla za mnom i govorila mi da sam svinja iako sam je obavestila da je na ignor.

I nebitno je stvarno.. neću da ti trošim više vremena...:bye:

naravno da je bitno. jeste provokcija, ali svi stefana zovete medjedom jer ima medu u avataru, i niko zbog toga nije kaznjen.
svakom ko da neku zalbu ovde, dobice odgovor. e sad, da li ce njime biti zadovoljan, druga je stvar.
sto se ostalih tice.
upozoravam vas vrlo ozbiljno, da podhebavanje i spam na ovoj temi vise necu tolerisati.

i jos nesto.
verujem da se cesto ne slazete sa nasim procenama sta je uvreda, sta nije, sta treba kazniti, sta ne.
mi se trudimo da svima izadjemo u susret, ali u krajnjoj tacki, moderatori imaju pravo da prave sopstvenu procenu, i u skladu sa njom deluju.
zato su postavljeni na to mesto.
dakle, kad postavite pitanje ovde, i dobijete na njega odgovor moda, i niste sa njim zadovoljni, onda pitate mene. ukoliko ni sa mojim odgovorom niste zadovoljni, kontaktirajte administare.
beskonacnih diskusija nece vise biti.

Pošto sam primetio vrlo štetnu pojavu da učesnici u raspravi tvrde jedno, a posle izvesnog (često vrlo kratkog) vremena nešto sasvim suprotno, bez priznanja da su pogrešili ili da iznose kontradiktorne stavove, želeo bih da otvorim jednu temu na kojoj bi bila istaknuta rang lista korisnika sortiranih po najkraćem vremenu proteklom između dve kontradiktorne poruke, sa priloženim porukama kao dokaznim materijalom i bez ikakvog daljeg komentara.
Smatram da bi ovakav javni "sud kredibiliteta" korisnika koji bi svi mogli da vide značajno uticao na to da korisnici dobro promisle pre nego što nešto napišu, te bi tako nivo rasprave bio podignut na viši nivo, a bilo bi i znatno manje uvreda.
U uvodnoj poruci teme bi bila istaknuta striktna pravila teme
Da li otvaranje takve teme krši neko pravilo foruma?

istovremeno, znaci da su dva nika aktivna u isto vreme..a ne da je jedan pod banom.
posto je i jakov postavio pitanje, pokusacu da i na njega odgovorim.
dakle, vecina korisnika ukapira da je preterala kad dobije ban, i sa novim nalogom se ponasa sasvim normalano. ako to nije slucaj, klon nalog odmah dobije trajni ban.
visegodisnje iskustvo je pokazalo da se vecina korisnika klonira kad bude banovana, i dugo su svi klonovi bili banovani trenutno, i to je vodilo tome da se otvara beskonacno mnogo naloga..
nama nije cilj da rasterujemo korisnike.
nije nam cilj da izgravamo babaroge.
pokusavamo samo da omogucimo normalnu komunikaciju, i funkcionisanje foruma.

:hahaha::hahaha::hahaha:

sta je sise a? priznajete da ste guzice.... otislo na pp onima koji vole abrove sve o vama svima sta znam, a znam jako puno... pa kad krene prica :hahaha::hahaha::hahaha:

модератори:
Јуче око 15 часова отворио сам тему МАЈСКО ЗАСЕДАЊЕ С.А.САБОРА СПЦ ... истог дана око 23 часа други корисник отворио је тему ХАОС У СПЦ која је иста тј.дуплирана. Молим да ову другу спојите са претходно отвореном.

naravno da je bitno. jeste provokcija, ali svi stefana zovete medjedom jer ima medu u avataru, i niko zbog toga nije kaznjen.
svakom ko da neku zalbu ovde, dobice odgovor. e sad, da li ce njime biti zadovoljan, druga je stvar.
sto se ostalih tice.
upozoravam vas vrlo ozbiljno, da podhebavanje i spam na ovoj temi vise necu tolerisati.

i jos nesto.
verujem da se cesto ne slazete sa nasim procenama sta je uvreda, sta nije, sta treba kazniti, sta ne.
mi se trudimo da svima izadjemo u susret, ali u krajnjoj tacki, moderatori imaju pravo da prave sopstvenu procenu, i u skladu sa njom deluju.
zato su postavljeni na to mesto.
dakle, kad postavite pitanje ovde, i dobijete na njega odgovor moda, i niste sa njim zadovoljni, onda pitate mene. ukoliko ni sa mojim odgovorom niste zadovoljni, kontaktirajte administare.
beskonacnih diskusija nece vise biti.

Molim sve korisnike da obrate pažnju na ovo..:)

Pošto sam primetio vrlo štetnu pojavu da učesnici u raspravi tvrde jedno, a posle izvesnog (često vrlo kratkog) vremena nešto sasvim suprotno, bez priznanja da su pogrešili ili da iznose kontradiktorne stavove, želeo bih da otvorim jednu temu na kojoj bi bila istaknuta rang lista korisnika sortiranih po najkraćem vremenu proteklom između dve kontradiktorne poruke, sa priloženim porukama kao dokaznim materijalom i bez ikakvog daljeg komentara.
Smatram da bi ovakav javni "sud kredibiliteta" korisnika koji bi svi mogli da vide značajno uticao na to da korisnici dobro promisle pre nego što nešto napišu, te bi tako nivo rasprave bio podignut na viši nivo, a bilo bi i znatno manje uvreda.
U uvodnoj poruci teme bi bila istaknuta striktna pravila teme
Da li otvaranje takve teme krši neko pravilo foruma?

Za sad ne postoji potreba za postojanjem takve teme.Uzećemo u razmatranje Vaš predlog..Hvala..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back