OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvek vam govorimo da je svaki konstruktivan predlog što se tiče ovog pdf-a
dobro došao,zato smo i postavili ovu temicu gde možemo pričati o tome.
To što si sad rekao nije predlog već si izneo svoje trenutno raspoloženje koje
svakog povremeno uhvati..evo i mene trenutno boli glava pa mi sve bzvz...:confused:

Ma, opet ti kažem, ništa nemam protiv tebe, samo kažem da je ovaj pdf. otišao u čabar. Mi smo krivi za to, ne ti.

Barbara, nemam ja problema sa Jehovinim svedocima...Naprotiv...
Dugo sam bio vani, živio u nekim drugim okolnostima od ovih koji vladaju ovde i koji će, po svoj prilici vladati još jedno 100 sledećih godina...:neutral:
Ne uključujem se u versku raspravu u velikoj meri, ne copy/paste-ujem, nisam verski fanatik, ali moram da primetimda Immortalka pokazuje toliku zaslepljenost i dozu isključivosti i uskogrudosti koje mi se čine neverovatnim. Često se pitam, kako je njoj, kako leže u krevet i budi se sa tolikom dozom mržnje prema svemu što nije JS...:neutral:
ovaj psiholoski poremecaj se zove projekcija

kad neko gleda kroz svoju prizmu, i svoje emocije i stavove projektuje na druge...

kao sto analiticar posmatra mene krzo svoju prizmu uskogrudosti i mrznje prema svemu sto mije pravoslavno i mrznjom i zaslepljenoscu usled predrasuda prema JS

to je ocigledno , jer ja nemam sa ljudima problema osim sa par nickova na ovom forumu :)

ja volim ljude :)ali to ne znaci da cu dozvoliti da me vredjaju i napadaju sitne duse

:cao:

имам један предлог који вероватно неће бити прихваћен, али тек да га искажем.
да се припадницима јс обезбеди једна тема где ће бити дозвољено само њима да учествују (да врше своју пропаганду илити мисију),
иначе овако нема смисла, отварају безброј тема, подразумевајући да се на тим темама дискутује и оспоравају или подржавају нека ауторска или друга написана начела, схватања, размишљања итд., а када дође до тог сукоба схватања, размишљања...жале се и теме морају да се чисте или затварају...
па ја сам само добио 20-так епитета (лажов, провокатор, фалсификатор, сатаниста...) од њих истих и да сам се жалио на шта би личио овај пдф, а нисам једини.

ако ништа друго молим модераторе да их упуте да овде не мисле сви исто, а нарочито како би они хтели.

ovaj psiholoski poremecaj se zove projekcija

kad neko gleda kroz svoju prizmu, i svoje emocije i stavove projektuje na druge...

kao sto analiticar posmatra mene krzo svoju prizmu uskogrudosti i mrznje prema svemu sto mije pravoslavno i mrznjom i zaslepljenoscu usled predrasuda prema JS

to je ocigledno , jer ja nemam sa ljudima problema osim sa par nickova na ovom forumu :)

ja volim ljude :)ali to ne znaci da cu dozvoliti da me vredjaju i napadaju sitne duse

:cao:

Par nickova a ovamo pola foruma...:per:
Meni nije prvenstveno jeli neko pravoslavan ili ne, zabavljao sam se uglavnom sa onim devojkama koji nisu pravoslavne...:manikir:
Važi li to i za tebe...:manikir:

Znači u prevodu,zabrinut si za nju..to je za svaku pohvalu..:)..mada,moram priznati
da svoju zabrinutost pokazuješ na čudan način s obzirom da si video kako ljudi žive vani i koliko poštuju(ako poštuju:cool:)tudja ubedjenja..mogao bi malo da nam pričaš o tome,jesi li imao negativna iskustva tamo ili nisi?:)
Da li te je možda neko napadao što si ovo ili ono,onakav ili ovakav?

Nemoj nasedati na njegovu propagandu :cool:

On nije zabrinut nizakoga, nego je iz ne znam kog razloga pokrenut MRZNJOM prema JS :)

Dobronamerna osoba ne napada nikoga nego prvenstveno saslusa... i

normalno razgovara bez uvreda na svakom koraku

E ja se slazem sa Jacobom, Tico bre shvati to je njeno pravo da li ce da prihvati zajebanciju s atobom ili nece. A ocigledno je da nece. Ne mogu svi ni da se vole,a li ako ode dotle resenje je medjusobno ignorisanje. Nije ni ona zlatna, ali sta i sa kim ona radi to nije tvoja stvar.

е па ето ја дадох предлог па ако се усвоји моћи ћете до миле воље да пропагандишете вашу веру и нико вам неће сметати, а дотле ћути и трпи неистомишљенике.

vidi nisam duzna da trpim vas BEZOBRAZLUK ni KLEVETE

niti cu IH IKADA TRPETI

a ti AKO SI COVEK

PRESTACES SA TIM

covece zaobidji me malo ...

Ok kapiram ja to, vec sam pisala o tome i to se nije odnosilo samo na JS, vec na sve vernike koji su takvi i to sma vise puta pisala, ali imas misljenje i to je to. Sta god ti pisao svako ce imati neko svoje misljenje o njoj. Neko lepo, neko ne.
a po cemu su tebi js licemerni?
al vidi ti prvo i prvo ne poznajes JS
a kamloli sve JS
i tvrdis da su licemerni
da nije to malo glupo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back