OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti se dovoljno sramoris (:hahaha:) svojim pisanjem

Ето, увек се збуниш када одговараш на моје постове... Него мЛого си се ти овде распиштољила, "држиш банку" - а овамо кад одеш у "Краљевску дворану" ЈС има да ћутиш и кушујеш... и да слушаш шта ти сипају у главу са говорнице...:per:

Ето, увек се збуниш када одговараш на моје постове... Него мЛого си се ти овде распиштољила, "држиш банку" - а овамо кад одеш у "Краљевску дворану" ЈС има да ћутиш и кушујеш... и да слушаш шта ти сипају у главу са говорнице...:per:
Ниси ни ти далеко када ти са амвона Таса митоман и Гриша фудбалер просипају приче о православности СПЦ.Па онда ''живи светац'' назива папу ''ваша светости'', да засколи тврдње..Мала је разлика између ваше подређености манипулаторима. Прими поздраве из Равене 2007. папа ти је посто поглавар тај дан.

Il se meni čini il vam trebaju kartončići?:)
Možete da se tapkate,posle..:p

Ko skupi više,pobednik je i ide na letovanje..destinacija po izboru..:D

Barbara, nemam ja problema sa Jehovinim svedocima...Naprotiv...
Dugo sam bio vani, živio u nekim drugim okolnostima od ovih koji vladaju ovde i koji će, po svoj prilici vladati još jedno 100 sledećih godina...:neutral:
Ne uključujem se u versku raspravu u velikoj meri, ne copy/paste-ujem, nisam verski fanatik, ali moram da primetimda Immortalka pokazuje toliku zaslepljenost i dozu isključivosti i uskogrudosti koje mi se čine neverovatnim. Često se pitam, kako je njoj, kako leže u krevet i budi se sa tolikom dozom mržnje prema svemu što nije JS...:neutral:

Ниси ни ти далеко када ти са амвона Таса митоман и Гриша фудбалер просипају приче о православности СПЦ.Па онда ''живи светац'' назива папу ''ваша светости'', да засколи тврдње..Мала је разлика између ваше подређености манипулаторима. Прими поздраве из Равене 2007. папа ти је посто поглавар тај дан.

El si izabrao svoje...:manikir:
E, onda pusti nas na miru...:neutral:

Il se meni čini il vam trebaju kartončići?:)
Možete da se tapkate,posle..:p

Ko skupi više,pobednik je i ide na letovanje..destinacija po izboru..:D

Ništa lično, Barbara, ali u šta se izrodio ovaj pdf., banovanje mu sad više dođe nagrada nego kazna.
Evo, šta je rekao jedan mnogo pametniji čovek od mene:

"Dotle dok ne vidim da se održava najvažnije pravilo Hristovo - ljubav i prema neprijatelju - ja ne verujem da su oni što sebe nazivaju hrišćanima uistinu hrišćani."

L. N. Tolstoj

Dugo sam bio vani, živio u nekim drugim okolnostima od ovih koji vladaju ovde i koji će, po svoj prilici vladati još jedno 100 sledećih godina...:neutral:
Ne uključujem se u versku raspravu u velikoj meri, ne copy/paste-ujem, nisam verski fanatik, ali moram da primetimda Immortalka pokazuje toliku zaslepljenost i dozu isključivosti i uskogrudosti koje mi se čine neverovatnim. Često se pitam, kako je njoj, kako leže u krevet i budi se sa tolikom dozom mržnje prema svemu što nije JS...:neutral:
Ти нажалост највећи проблем имаш са самим собом,јер знаш шта се све дешава у СПЦ и опет прећуткујеш истино о томе.Лепо су те научили у Риму како да вараш људе.Прво превариш себе па онда друге,зато озлојећеност и увреде кипте из тебе.
Да не бих био превиш груб према теби,мора да те похвалим,ово је твој први пост где некоме на личност ниси прилепио етикету.

Znači u prevodu,zabrinut si za nju..to je za svaku pohvalu..:)..mada,moram priznati
da svoju zabrinutost pokazuješ na čudan način s obzirom da si video kako ljudi žive vani i koliko poštuju(ako poštuju:cool:)tudja ubedjenja..mogao bi malo da nam pričaš o tome,jesi li imao negativna iskustva tamo ili nisi?:)
Da li te je možda neko napadao što si ovo ili ono,onakav ili ovakav?

Ти нажалост највећи проблем имаш са самим собом,јер знаш шта се све дешава у СПЦ и опет прећуткујеш истино о томе.Лепо су те научили у Риму како да вараш људе.Прво превариш себе па онда друге,зато озлојећеност и увреде кипте из тебе.
Да не бих био превиш груб према теби,мора да те похвалим,ово је твој први пост где некоме на личност ниси прилепио етикету.

I kako možeš da širiš lažne informacije da sam bio na školovanju u Rimu? :hahaha::hahaha:

Ništa lično, Barbara, ali u šta se izrodio ovaj pdf., banovanje mu sad više dođe nagrada nego kazna.

"Dotle dok ne vidim da se održava najvažnije pravilo Hristovo - ljubav i prema neprijatelju - ja ne verujem da su oni što sebe nazivaju hrišćanima uistinu hrišćani."

L. N. Tolstoj

Толстој је би претеча учитеља екуменизма.Ево зашто.

Не иде љубав према непријатељу без сведочења истине непријатељу.Љубав и Истина једно без другог НЕ ПОСТОЈЕ.

Onisifore, biću otvorena: od samog početka sam smatrala da si biser, još kad sam došla na forum. Dobro se sećam - sreli smo se na jednoj temi na Kultnim, i ja sam tamo ispričala nešto što se desilo mom sinu, na šta si ti reagovao tako, da sam te "memorisala" u najpozitivnijem smislu ... zbog NAČINA na koji si razgovarao, i na koji još uvek razgovaraš.
Eh, kad bi svi bili kao ti ... :)

p.s. Dobar ti je potpis. ;)

Ето, увек се збуниш када одговараш на моје постове... Него мЛого си се ти овде распиштољила, "држиш банку" - а овамо bippppppp .:per:

ne zbunjujem se nego nisam daktilografkinja :hahaha:

brzo kucam i gresim :hahaha:

bitno da tebi crkva sipa dogmice u glavu i moras da cutis :hahaha:

iako znas da su neistinite :per:

L. N. Tolstoj

Uvek vam govorimo da je svaki konstruktivan predlog što se tiče ovog pdf-a
dobro došao,zato smo i postavili ovu temicu gde možemo pričati o tome.
To što si sad rekao nije predlog već si izneo svoje trenutno raspoloženje koje
svakog povremeno uhvati..evo i mene trenutno boli glava pa mi sve bzvz...:confused:

Onisifore, biću otvorena: od samog početka sam smatrala da si biser, još kad sam došla na forum. Dobro se sećam - sreli smo se na jednoj temi na Kultnim, i ja sam tamo ispričala nešto što se desilo mom sinu, na šta si ti reagovao tako, da sam te "memorisala" u najpozitivnijem smislu ... zbog NAČINA na koji si razgovarao, i na koji još uvek razgovaraš.
Eh, kad bi svi bili kao ti ... :)

p.s. Dobar ti je potpis. ;)

Hvala:rumenko:

I da dodam na ono što je Barbara rekla - nije nam cilj da kažnjavamo. Nismo se prihvatili uloge moderatora da bismo lečili svoje frustracije.
Ova tema, između ostalog, služi da se raščiste međusobne trzavice.
Zamislite da sedimo za okruglim stolom :lol:, svako pijucka ono što želi, i ćaskamo - bez dizanja tona i vređanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back