Владан ИПХ
Veoma poznat
- Poruka
- 13.429
Хвала на понуди, ја бих остао код куће.Il se meni čini il vam trebaju kartončići?
Možete da se tapkate,posle..
Ko skupi više,pobednik je i ide na letovanje..destinacija po izboru..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала на понуди, ја бих остао код куће.Il se meni čini il vam trebaju kartončići?
Слажемо се Истина није насилна, Она је увек блага и ненеметљива.Hmm ... Koliko ljudi, toliko ćudi.
Ono što mogu da vam kažem, a što se tiče života uopšte - ne valja biti agresivan u odbrani svojih stavova. Ništa se time ne postiže.
ti se dovoljno sramoris () svojim pisanjem

Опа...
Где си, бре, деда-дрндоје...![]()

Ne morate ništa. Nego treba da obrčunate šta vam je na korist. Zato svi vole ovaj mene.Ne bi, mi moramo po svom ucenju svakoga da volimo...
...cak i tebe...![]()

Ниси ни ти далеко када ти са амвона Таса митоман и Гриша фудбалер просипају приче о православности СПЦ.Па онда ''живи светац'' назива папу ''ваша светости'', да засколи тврдње..Мала је разлика између ваше подређености манипулаторима. Прими поздраве из Равене 2007. папа ти је посто поглавар тај дан.Ето, увек се збуниш када одговараш на моје постове... Него мЛого си се ти овде распиштољила, "држиш банку" - а овамо кад одеш у "Краљевску дворану" ЈС има да ћутиш и кушујеш... и да слушаш шта ти сипају у главу са говорнице...![]()
Il se meni čini il vam trebaju kartončići?

mozda...
Al ako ti kaze nemoj a ti nemoj da je zoves tako...

Ne morate ništa. Nego treba da obrčunate šta vam je na korist. Zato svi vole ovaj mene.![]()
Kad me ne mrze. 
Ниси ни ти далеко када ти са амвона Таса митоман и Гриша фудбалер просипају приче о православности СПЦ.Па онда ''живи светац'' назива папу ''ваша светости'', да засколи тврдње..Мала је разлика између ваше подређености манипулаторима. Прими поздраве из Равене 2007. папа ти је посто поглавар тај дан.

Il se meni čini il vam trebaju kartončići?
Ти нажалост највећи проблем имаш са самим собом,јер знаш шта се све дешава у СПЦ и опет прећуткујеш истино о томе.Лепо су те научили у Риму како да вараш људе.Прво превариш себе па онда друге,зато озлојећеност и увреде кипте из тебе.Barbara, nemam ja problema sa Jehovinim svedocima...Naprotiv...
Dugo sam bio vani, živio u nekim drugim okolnostima od ovih koji vladaju ovde i koji će, po svoj prilici vladati još jedno 100 sledećih godina...
Ne uključujem se u versku raspravu u velikoj meri, ne copy/paste-ujem, nisam verski fanatik, ali moram da primetimda Immortalka pokazuje toliku zaslepljenost i dozu isključivosti i uskogrudosti koje mi se čine neverovatnim. Često se pitam, kako je njoj, kako leže u krevet i budi se sa tolikom dozom mržnje prema svemu što nije JS...![]()
Barbara, nemam ja problema sa Jehovinim svedocima...Naprotiv...
Dugo sam bio vani, živio u nekim drugim okolnostima od ovih koji vladaju ovde i koji će, po svoj prilici vladati još jedno 100 sledećih godina...
Ne uključujem se u versku raspravu u velikoj meri, ne copy/paste-ujem, nisam verski fanatik, ali moram da primetimda Immortalka pokazuje toliku zaslepljenost i dozu isključivosti i uskogrudosti koje mi se čine neverovatnim. Često se pitam, kako je njoj, kako leže u krevet i budi se sa tolikom dozom mržnje prema svemu što nije JS...![]()
..mada,moram priznati
)tudja ubedjenja..mogao bi malo da nam pričaš o tome,jesi li imao negativna iskustva tamo ili nisi?
Ти нажалост највећи проблем имаш са самим собом,јер знаш шта се све дешава у СПЦ и опет прећуткујеш истино о томе.Лепо су те научили у Риму како да вараш људе.Прво превариш себе па онда друге,зато озлојећеност и увреде кипте из тебе.
Да не бих био превиш груб према теби,мора да те похвалим,ово је твој први пост где некоме на личност ниси прилепио етикету.

Ništa lično, Barbara, ali u šta se izrodio ovaj pdf., banovanje mu sad više dođe nagrada nego kazna.
Evo, šta je rekao jedan mnogo pametniji čovek od mene:
"Dotle dok ne vidim da se održava najvažnije pravilo Hristovo - ljubav i prema neprijatelju - ja ne verujem da su oni što sebe nazivaju hrišćanima uistinu hrišćani."
L. N. Tolstoj
Како можеш да тврдиш да си Православац а подржаваш папу?I kako možeš da širiš lažne informacije da sam bio na školovanju u Rimu?![]()
Православно и Латинско учење су догматски не спојиви.
Како можеш да тврдиш да си Православац а подржаваш папу?Православно и Латинско учење су догматски не спојиви.

Ето, увек се збуниш када одговараш на моје постове... Него мЛого си се ти овде распиштољила, "држиш банку" - а овамо bippppppp .![]()

Ništa lično, Barbara, ali u šta se izrodio ovaj pdf., banovanje mu sad više dođe nagrada nego kazna.
Evo, šta je rekao jedan mnogo pametniji čovek od mene:
"Dotle dok ne vidim da se održava najvažnije pravilo Hristovo - ljubav i prema neprijatelju - ja ne verujem da su oni što sebe nazivaju hrišćanima uistinu hrišćani."
L. N. Tolstoj
Толстој је би претеча учитеља екуменизма.Ево зашто.
Не иде љубав према непријатељу без сведочења истине непријатељу.Љубав и Истина једно без другог НЕ ПОСТОЈЕ.
Onisifore, biću otvorena: od samog početka sam smatrala da si biser, još kad sam došla na forum. Dobro se sećam - sreli smo se na jednoj temi na Kultnim, i ja sam tamo ispričala nešto što se desilo mom sinu, na šta si ti reagovao tako, da sam te "memorisala" u najpozitivnijem smislu ... zbog NAČINA na koji si razgovarao, i na koji još uvek razgovaraš.
Eh, kad bi svi bili kao ti ...
p.s. Dobar ti je potpis.![]()

ne zbunjujem se nego nisam daktilografkinja
brzo kucam i gresim
bitno da tebi crkva sipa dogmice u glavu i moras da cutis
iako znas da su neistinite![]()

, svako pijucka ono što želi, i ćaskamo - bez dizanja tona i vređanja.