OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Analitik, ajde kad te LEPO MOLIM - nemoj više da izvrćeš Imortalkin nick. ;)
Vređa je. Probaj to da razumeš i ispoštuješ moju molbu.

Тај провокатор не жели да схвати да је дозвољено критиковати само учење које заступа човек, али не и личност.Свака личност има достојанство, а он то достојанство константно понижава.Брука и срамоти СПЦ,прави језујита.

Тај провокатор не жели да схвати да је дозвољено критиковати само учење које заступа човек, али не и личност.Свака личност има достојанство, а он то достојанство константно понижава.Брука и срамоти СПЦ,прави језујита.

Ja se tvojom ličnošću nikada nisam bavio....:neutral:
Nisi mi zanimljiv....:neutral:
Znam samo da si zilot, koji je, kao što sam kaže studirao Bogoslovski fakultet SPC...:manikir:

:roll:

Е благо теби - удружио си се са јеховистима...:roll::roll::roll:

tako je :))

neko me se moze svideti neko ucenje ili ne

ali je nepristojno huliti klevetati i blatiti nekoga

Ja se tvojom ličnošću nikada nisam bavio....:neutral:
Nisi mi zanimljiv....:neutral:
Znam samo da si zilot, koji je, kao što sam kaže studirao Bogoslovski fakultet SPC...:manikir:
То си ти реко а не ја.Ја сам ти реко да сам завршио факс,а не богословски факс.Своје инсинуације чак и кад си озбиљан неумеш да обуздаш,закључујеш брзоплето и неправилно.Ја сам зилот, ти језујита, папеж.

То си ти реко а не ја.Ја сам ти реко да сам завршио факс,а не богословски факс.Своје инсинуације чак и кад си озбиљан неумеш да обуздаш,закључујеш брзоплето и неправилно.Ја сам зилот, ти језујита, папеж.

Rekao si da si studirao bogoslovski fakultet...:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back