Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не разумш ме.
Ја не делим Камијеве ставове али немам потребу да му натурам моје виђење м/ж односа.
Свако живи живот у складу са потребама. Наравно, општа правила морају да се поштују зарад реда и мира али ред и мир неће бити нарушен ако Ками има са својом девојком/женом слободнији однос.

Не разумш ме.
Ја не делим Камијеве ставове али немам потребу да му натурам моје виђење м/ж односа.
Свако живи живот у складу са потребама. Наравно, општа правила морају да се поштују зарад реда и мира али ред и мир неће бити нарушен ако Ками има са својом девојком/женом слободнији однос.

Oce bice narusen cak i ako zapali cigaru jer je ona stetna i cak jedna kamijeva cigara utice na zdravlje nekog Cileanca,doduse 0,milijardu nula pa 1 procenata ali utice.

Ja ne branim nikom nista ali je apsolutno neprihvatljivo da tebe kao normalnu devojuku koja je zavrsila medicinu,postujes svog decka kao i on tebe ne stavljam u isti kosh kao neku neskolovanu koja se vucara sa svakim,sedi na ladan beton i laze cim zine,ja joj ne branim nista ali zadrzavam svoje pravo da je nazovem prostitutkom i opajdarom a tebe damom.

Oce bice narusen cak i ako zapali cigaru jer je ona stetna i cak jedna kamijeva cigara utice na zdravlje nekog Cileanca,doduse 0,milijardu nula pa 1 procenata ali utice.

Ja ne branim nikom nista ali je apsolutno neprihvatljivo da tebe kao normalnu devojuku koja je zavrsila medicinu,postujes svog decka kao i on tebe ne stavljam u isti kosh kao neku neskolovanu koja se vucara sa svakim,sedi na ladan beton i laze cim zine,ja joj ne branim nista ali zadrzavam svoje pravo da je nazovem prostitutkom i opajdarom a tebe damom.

А што мислиш да таква не заслужује поштовање? :)

Знаш како се каже: Не суди, да ти не би било суђено.

Због његове женске стране ? :lol:
Не него зато што уме са женама. :)
Мислим да би Ками успео и најгоропаднију да доведе у зен стање .:D
Ево ја, рецимо, уопште немам потребу да се расправљам с њим чак и кад напише нешто због чега бих неком другом око ископала. :lol:

Јао кад исфронцлате овако постове...ко да их чита???:roll:

Pa to su Olimp i njegove gluposti.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Bio bih direktniji,ispravno je cak zeni zabraniti sva prava prilikom porodjaja(ona koja se ticu telesnog integriteta) bas kao sto policija ima pravo da preventivno zatvara huligane pre nekog vaznog i rizicnog meca.

:cepanje::cepanje:Jeste, i plus, kako ono bese, za silovanje 6 meseci uslovna :rotf:

Ево ја, рецимо, уопште немам потребу да се расправљам с њим чак и кад напише нешто због чега бих неком другом око ископала. :lol:

To je zbog toga sto sam jako simpatican sa novim avatarom :zag:

Nope. Ja se ni jednoga trenutka nisam pozvao na vikipediju kao na izvor podataka.
Позвао си се на википедију успут додавши да је енглеска вики са референцама, али си се још и позвао на нет:Nemam razloga, jer ako to pise, ocigledno su omanuli. Internet je pun lietarture na temu homoseksualnosti u drevnoj Grckoj, a jos nigde do sada nisam pronasao da neko tvrdi (i potkrepi dokazima) da to nisu smatrali normalnim. Al' naravno, bice da je opet u pitanju gay propaganda.. Википедија је само подскуп од нета, а нет спомињеш....
I bas zato nije bitno da li nesto pise na vikipediji ili na nekom drugom sajtu, nego da li iza tih tvrdnji stoje relevantne reference.

Pominje se dovoljno puta, sto eksplicitno sto implicitno, da zakljucimo kakav su odnos imali prema tome. Ne kazem da su je svi praktikovali, ali da su imali totalno drugaiciji odnos prema tome u odnosu na nas danas, to je evidentno.
Бајка геј лобиста.
Кроз цело класично образовање, у доба врло ригидног погледа на хомосексуалност грчка проза и поезија су биле основа образовања, што се никако не би уклопило у општи концепт тог времена.
Il' sam ja lud, ili sam iznenanda zaboravio da citam...
Ја сам од почетка тврдио да је хомосексуалност вид лоше генетике као и нпр срчане мане, али се исте ипак провлаче миленијумима уосталом...

То што их сматрају ненормалнима је ОК, они су еволуциони ћорсокак.
Међутим твој одговор је био...
Nisu nikakav corsokak, jer da jesu prirodna selekcija bi vec odavno defavorizovala takve gene i ne bi danas bilo 3-5 % gejeva u ukupnoj populaciji.
По теби еволуција би дефаворизовала сваки неидеалан генетски материјал, ако не одмах онда кроз дуже време.
Међутим није тако.
Људска врста у смислу данашњег хомосапиенса постоји стотинама хиљада година и да је твоја тврдња тачна нестали би давно пре овог кратког трена у нашој биолошкој историји када смо у могућности да неке болести ублажимо, или елиминишемо.
Погледај цитате изнад, не знам како си обрнуо тезе, али скоро да ти је успело.
Дакле када би еволуција дефаворизовала негативне резултате генетског укрштања(у свим случајевима) ми би или нестали(јер ће се увек појављивати неиделне јединке) или би били савршени.
Међутим из разлога које сам навео увек ће бити еволуцијских ћорсокака, а ми би опстали и без цивилизације, осим да Земљу, рецимо не звекне неки метеорит као у време диносауруса.
Ok, to sam se upoznao sa vescu U pravu si.

Ne tumace. Moze i neko ko je gay da bude opljackan, ali je u nekim situacijama savrseno jasno da je povod za nasilje bila necija seksualna opredeljenost.
Била је али не као правило већ као изузетак као што некада опљачкају инвалида, или као што вршњаци у школама киње ,,смотане".
Напросто није тачно да постоји масован и искључиви терор само због сексуалне оријентације као што се то тврди нарочито од стране Квирије.
Po ko zna koji put, podaci su apsolutno nebitni ako iza njih ne stoje relevantne reference. Tako da je ovo sto neprestano radis svodjenje diskusije na kafanski nivo. Ako hoces da te ne ja nego bilo ko uzme iole ozbiljno, onda ponudi reference. Bez toga, stvarno nemamo o cemu da pricamo.
Подаци јесу битни јер их износе особе које се тиме баве зато их и позивају тамо, не мислиш ваљда да ће у некој од емисија учесници иза сваке тврдње постављати референце?

Poenta je sto tebe i tvoju devojku niko ne shvata pa ni ti sam.

Kao prvo u tom slucaju ti nemas partnera vec nimfomanku ili prostituku sa kojom volis da se druzis.

Partner ti je neko ko je samo sa tobom cim se spandja sa jos nekim dok je s tobom prestaje ti biti partner a to sto ga ti tako zoves ili se i dalje vidjas s njim/njom to je tvoj problem ali on ti nije partner a da li ti mislis da i dalje jeste to uopste nije bitno.

Ti ces reci da jeste ali to je isto kao da ja na jadnu tekmu idem na jug a na drugu na Sever i svima pricam kako sam vatreni delija.......naravno svi ce mi se smejati.

A ako mi je devojka nimfomanka i prostituka, to je kao nesto lose, sta li? :dontunderstand:

Pa ja tebe i mogu da zamislim da ides i na jug i na Sever, posto sam ubedjen da te zabole za sve te navijacke fore; i da ides samo na Sever samo zato sto ti je muska ekipa odatle, plus ih kao lozis da se mnogo brines kada Zvezda izgubi.

A ako mi je devojka nimfomanka i prostituka, to je kao nesto lose, sta li? :dontunderstand:

Pa ja tebe i mogu da zamislim da ides i na jug i na Sever, posto sam ubedjen da te zabole za sve te navijacke fore; i da ides samo na Sever samo zato sto ti je muska ekipa odatle, plus ih kao lozis da se mnogo brines kada Zvezda izgubi.

Ma kakvi...ako uspeš da nađeš takvu odmah je oženi. Ne propuštaj takvu priliku...

Свака част, јуначина је :worth: :D

А што мислиш да таква не заслужује поштовање? :)

Знаш како се каже: Не суди, да ти не би било суђено.

Zasluzuje,ali nesto manje nego kradljivac automobila,narkodiler i sl.ja ni njima ne sudim tako da necu ti takvim devojkama svasta.

Samo nije lepo reci da je lose prodavati heroin deci a da je normalno kurvati se,toliko.

Pa to su Olimp i njegove gluposti.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

:cepanje::cepanje:Jeste, i plus, kako ono bese, za silovanje 6 meseci uslovna :rotf:

Ne cepka Olimp postove.

Zavisi.

Ne,kami apsolutno ne zna sa zenama.

Takvu bi,neku dlakavu i brkatu bi sigurno odusevio,dok bi rasna zenka pored njega suva ostala.

Pa nemas kad ti povladjuje,samim tim mi se vise gadite i vi i on z:D

Ti mene uopste ne razumes,nimfomanka i prostituka teoretski ne mogu biti nikome devojke jer su to sto jesu,mozes ti sebe da lazes ali ona ti ne moze biti devojka,devojka ti je ona koja je samo sa tobom,kada to prestane prestaje ti biti devojka,e sad mozes ti sa njom da se vidjas,mozes i da lazes sebe ali ona ti to vise nije ma kako ti to zvao.

Jok,placem kada Zvezda izgubi, a da me boli patka da divljam,da se bijem i to,boli me.

znas ono "ti si mi drugi" :flert:

''Трећи'' имењакињо, ништа не знаш. :lol:
Први не може да буде по логици ствари.
Други да буде, глупо је, видеће да имаш превише искуства.
Трећи је таман- покриваш искуство, а стаје цифра на прсте једне повређене руке. :D

Zasluzuje,ali nesto manje nego kradljivac automobila,narkodiler i sl.ja ni njima ne sudim tako da necu ti takvim devojkama svasta.

Samo nije lepo reci da je lose prodavati heroin deci a da je normalno kurvati se,toliko.

Ne,kami apsolutno ne zna sa zenama.

Takvu bi,neku dlakavu i brkatu bi sigurno odusevio,dok bi rasna zenka pored njega suva ostala.

Pa nemas kad ti povladjuje,samim tim mi se vise gadite i vi i on z:D

.
Ма управу си, ја сам длакава и брката. :D

Ti mene uopste ne razumes,nimfomanka i prostituka teoretski ne mogu biti nikome devojke jer su to sto jesu,mozes ti sebe da lazes ali ona ti ne moze biti devojka,devojka ti je ona koja je samo sa tobom,kada to prestane prestaje ti biti devojka,e sad mozes ti sa njom da se vidjas,mozes i da lazes sebe ali ona ti to vise nije ma kako ti to zvao.

Jok,placem kada Zvezda izgubi, a da me boli patka da divljam,da se bijem i to,boli me.

Ma foliras se samo zbog muskih drugara. Eto, mozda i navijas ponekad u inat nekim Partizanovcima, ali da ti imas iskrenu emociju prema nekom sportskom timu- ma daj :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back