Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemaš ti vokabular, a ni intelektualnu, psihičku i emotivnu zrelost jednog psihologa, tako da te pomije koje nazivaš argumentima daj svinjama.
Nažalost, sama si u ovoj igri, ma koliko se krila iza tog paravana društvenog dobra, zato ti i kažem (opet, figurativno, smatram da neko sa završenom srednjom ume to adekvatno da protumači) da je bolje da ideš kući.

Ako ti se pak sedi ovde sa mnom, biće mi zadovoljstvo da pročitam izvore tvojih, malopređašnje pomenutih psiholoških teorija, kojim ćeš me, naravno, ophrviti kao stručnjak za tu oblast koji jesi, pa ćemo argumentovano, racionalno i potpuno staloženo razgovarati o svemu. :)

To već može. Ostalo, ne.

kao sto rekoh...kus...pismen si pa guglaj sam..

- - - - - - - - - -

Zašto misliš da su muškarci koji se oblače kao žene homosexualno orjentisani?

ne izvrci...krmeljusa nije muskarac vec jedna kreatura koja za sebe tvrdi da je zensko i koja se grcevito bori za prava homica pa je postala najveca lgbt ikona na nasim prostorima...

Kao što ista reč opisuje Jelenu Karleušu. Ili one spodobe što se čepe u rijaliti programima. Je l to znači da su svi hetero ljudi takvi?

- - - - - - - - - -

Na stranu što si nepismena. Blah na kub.

То је један фини опис за људе који имају било коју врсту психичке девијације, наравно, не дату од Бога и природе него отпадањем од њих..

A ti sebe smatras zdravom osobom?

Moj komentar se odnosi na teorije na koje se dama poziva. Kao neko ko svoje tvrdnje zasniva na prethodnom ispitivanju, ne prihvatam ništa manje od pouzdanih izvora u koje mogu da imam uvid.
U psihičko stanje dotične nisam ulazio, niti je to moj posao, a odgovor na tvoje neretoričko pitanje je-da, smatram sebe zdravom osobom.

Ukoliko si voljan da tu tvrdnju argumentovano demantuješ, rado ću saslušati šta imaš da kažeš.

neka od ove dve kreature...:zcepanje:

predrag-azdejkovic-gej-brak-srbija-vencanica-svekrva-fotomontaza-1369865398-317915.jpg

Jasno ti je valjda da je ova slika fotomontaza i to losa.

То је један фини опис за људе који имају било коју врсту психичке девијације, наравно, не дату од Бога и природе него отпадањем од њих..

Joj nemoj molim te meni da prodaješ te licemerne fore i fazone, Bog rekao ovo, bog smatar ono. Suština Božije promisli (ako već uzimaš u usta ime njegovo, pročitaj Bibliju i propratnu literaturu a nemoj štrumpetati) je ljubav i poštovanje različitosti. To što su neki našli sjajan način da vladaju svetom, obogate se, reše neprijatelja, šišaju neobrazovane ovce, glumeći Božije izaslanike, peta je priča. Baza hrišćanstva su ljubav. I praštanje. A ne mržnja.

Ako već mrziš, imaj testise pa mrzi u sopstveno a ne u Božije ime.

Moj komentar se odnosi na teorije na koje se dama poziva. Kao neko ko svoje tvrdnje zasniva na prethodnom ispitivanju, ne prihvatam ništa manje od pouzdanih izvora.
U psihičko stanje dotične nisam ulazio, niti je to moj posao, a odgovor na tvoje neretoričko pitanje je-da, smatram sebe zdravom osobom.

Ukoliko si voljan da tu tvrdnju argumentovano demantuješ, rado ću saslušati šta imaš da kažeš.

kad smo vec kod terapija: da je srece takve kao sto si ti bi jos ''terapirali'' starim dobrim nacinom...lobotomijom...;)

kao prvo, ja se pedera ne plasim, barem bi trebala da znas sta znaci rec fobija...bolest se mrzi a ne bolesnik...

i da...vecina mojih kolega ima isto misljenje kao i ja...

Mrziš bolest a ne bolesnika?:eek:

Kao prvo, ti ne lečiš. Nisi lekar. Mišljenje o stepenu stručnosti srpskih psihologa sam dala u nekom od prethodnih postova.

A tvoj stav da su homoseksualci bolesni je u rangu pojave da učiteljica prezire dete jer ima niži IQ od ostale dece, ili te društvo smatra izopštenikom i nepoželjnom personom jer mucaš, šepaš, ili si izrazito neprivlačne spoljašnosti.

A seminare držiš u pauzama rada za Nemce? Hm, fini neki Nemci koji gaje homofobičare. Da nisu neonacisti po deklarisanju?

Moj komentar se odnosi na teorije na koje se dama poziva. Kao neko ko svoje tvrdnje zasniva na prethodnom ispitivanju, ne prihvatam ništa manje od pouzdanih izvora u koje mogu da imam uvid.

A pouzdani izvori su? Nije mi jasno da ako neko ima dve dobro spojene ganglije u mozgu i upozna jednog homoseksualca moze da tvrdi da te osobe nisu poremecene. Kao eto, obrazovani smo i kad pouzdani izvor kaze da je tako, onda je tako i nikako drugacije. Ali ok, meni ih zao, ceo zivot im prodje u ludilu na marginama drustva. Nego vi sto niste homosi a trtite se tu prodajuci nam pricu o ljubavi , o tome kako je je belo belo dok vi iz pouzdanih izvora nesaznate da je roze, koji ih koristite za jeftine politicke poene, koji je vama?

A pouzdani izvori su? Nije mi jasno da ako neko ima dve dobro spojene ganglije u mozgu i upozna jednog homoseksualca moze da tvrdi da te osobe nisu poremecene. Kao eto, obrazovani smo i kad pouzdani izvor kaze da je tako, onda je tako i nikako drugacije. Ali ok, meni ih zao, ceo zivot im prodje u ludilu na marginama drustva. Nego vi sto niste homosi a trtite se tu prodajuci nam pricu o ljubavi , o tome kako je je belo belo dok vi iz pouzdanih izvora nesaznate da je roze, koji ih koristite za jeftine politicke poene, koji je vama?

No, no.

Kao prvo, ti ne lečiš. Nisi lekar. Mišljenje o stepenu stručnosti srpskih psihologa sam dala u nekom od prethodnih postova.

A tvoj stav da su homoseksualci bolesni je u rangu pojave da učiteljica prezire dete jer ima niži IQ od ostale dece, ili te društvo smatra izopštenikom i nepoželjnom personom jer mucaš, šepaš, ili si izrazito neprivlačne spoljašnosti.

A seminare držiš u pauzama rada za Nemce? Hm, fini neki Nemci koji gaje homofobičare. Da nisu neonacisti po deklarisanju?

a ko kaze da ih lecim? kazem da mrzim njihovu bolest a ne njih, sta ti nije jasno molicu lepo? i gde si procitala da JA drzim seminare?

i da, verovala ili ne, vecina nemaca misli da je pederastija bolest...i molim te da vise ne koristis rec homofobija...niko se njih ne plasi...

Pa naravno da su bolesni (ima doduše i pedera po zanimanju i zvanju).
Kom normalnom i zdravom muškarcu se diže na drugog muškarca ????

Joj nemoj molim te meni da prodaješ te licemerne fore i fazone, Bog rekao ovo, bog smatar ono. Suština Božije promisli (ako već uzimaš u usta ime njegovo, pročitaj Bibliju i propratnu literaturu a nemoj štrumpetati) je ljubav i poštovanje različitosti. To što su neki našli sjajan način da vladaju svetom, obogate se, reše neprijatelja, šišaju neobrazovane ovce, glumeći Božije izaslanike, peta je priča. Baza hrišćanstva su ljubav. I praštanje. A ne mržnja.

Ako već mrziš, imaj testise pa mrzi u sopstveno a ne u Božije ime.

Хахахахахахах, отпадањем од Бога и природе се постаје слуга Ђаволов. Љубав да, али "поштовање различитости" у смислу да треба да волим и поштујем изопачене болеснике и слуге Ђаволове који хоће да затрују нормални народ и отгну га од Бога, то не. Прашта се ономе ко се покаје искрено и схвати и прихвати своју заблуду, болест и отпадништво од Бога, а не ономе ко на све начине ради контра нормалном свијету.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back