Otvoren prvi gej centar u centru Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da imas roditelje, nego oni ti vise nisu otac i majka, vec roditelj 1 i roditelj 2

Mislim to su stavovi gej populacije. Ako podrzavas paradu verovatno podrzavas i to

Ne znam koji su stavovi gej populacije. I šta to znači gej populacija? Je l sam onda ja deo strejt populacije? Samo se stoka grupiše u krda, čovek je individua, jedinstven i neponovljiv. Možemo deliti ti i ja određene stavove ali nismo isti i nećemo reagovati isto na identične pojave. Ja ti mogu reći da je Pera Perić super osoba, sjajan prijatelj, to što ima dečka a ne devojku, meni je nebitno, niti utiče na naše prijateljstvo. Sexualno opredeljenje, kao ni versko ili političko nije karakterna osobina i glupo je generalizovati.

Bas si veliki poznavalac gejeva. Ako se rode takvi , znaci da su se rodili sa anomalijom a to je bolest. Zasto to onda poricu? Narkomanija je takodje bolest. I oni imaju svoja prava. Ajde svima da ih damo i da odemo u beeeeep.

Dobro. Evo da prihvatim tvoj stav da je to bolest. Je l to znači da i ljudi bolesni od raka ili leukemije nemaju nikakava prava? I oni su bolesni, zar ne? A ljudi koji imaju urođene srčanu ili očnu manu, je l i njih u geta? Rođeni su bolesni i nije im dozvoljeno da imaju prava kao ostali zdravorođeni građani. Gde se zaustavlajš? Gde je kraj? Da poubijamo sve koji nisu visoki, plavi i lepi? Da upucamo sve koji nisu pet generacija unazad rođeni u Srbiji?
U kom momentu se uključuje off dugme tvoje mržnje?

Ne znam koji su stavovi gej populacije. I šta to znači gej populacija? Je l sam onda ja deo strejt populacije? Samo se stoka grupiše u krda, čovek je individua, jedinstven i neponovljiv. Možemo deliti ti i ja određene stavove ali nismo isti i nećemo reagovati isto na identične pojave. Ja ti mogu reći da je Pera Perić super osoba, sjajan prijatelj, to što ima dečka a ne devojku, meni je nebitno, niti utiče na naše prijateljstvo. Sexualno opredeljenje, kao ni versko ili političko nije karakterna osobina i glupo je generalizovati.

Da, ti si deo strejt populacije

A ako si Srpkinja onda si deo srpske populacije, ako si student onda si deo studentske populacije itd

A sto se tice Pere Perica, niko nema nista protiv njega

Ne u geto , ali ne i parada. Zasto bi mi neko mahao pred ocima svojom bolescu? Dokle god me ne ugrozava nema mrznje. Kod svoje kuce radi sta god hoces. Ako zauzmu park za sebe i proteraju decu iz istog zarad svog populizma onda to nije u redu . Zasto ne mogu da izvedem dete u park u terminu parade. Ako smo svi ostali uskraceni za setnju ulicom zbog par stotina bolesnih , ko je onda diskriminisan?

Ne u geto , ali ne i parada. Zasto bi mi neko mahao pred ocima svojom bolescu? Dokle god me ne ugrozava nema mrznje. Kod svoje kuce radi sta god hoces. Ako zauzmu park za sebe i proteraju decu iz istog zarad svog populizma onda to nije u redu . Zasto ne mogu da izvedem dete u park u terminu parade. Ako smo svi ostali uskraceni za setnju ulicom zbog par stotina bolesnih , ko je onda diskriminisan?

Taj fazon

A inace kako drugi koji nemaju svoja osnovna prava (recimo NE PRIMAJU PLATE) moraju da blokiraju puteve i slicno, a samo gejevi imaju obezbedjeno pola grada zarad promovisanja svojih "prava"

I da, oni su na kraju diskriminisani...

Dobro. Evo da prihvatim tvoj stav da je to bolest. Je l to znači da i ljudi bolesni od raka ili leukemije nemaju nikakava prava? I oni su bolesni, zar ne? A ljudi koji imaju urođene srčanu ili očnu manu, je l i njih u geta? Rođeni su bolesni i nije im dozvoljeno da imaju prava kao ostali zdravorođeni građani. Gde se zaustavlajš? Gde je kraj? Da poubijamo sve koji nisu visoki, plavi i lepi? Da upucamo sve koji nisu pet generacija unazad rođeni u Srbiji?

Mislim da sam se zaljubio :heart:

Болест тијела је једно, а духовна болест друго.. Они који се противе природи и Богу и то наглашавају као "изузетност" и не могу да буду ништа друго него болесници..

Kakve veze ima narkomanija sa sexualnim opredeljenjem? Čovek se rodi kao gej, ne bira to ad bude i veruj mi, mnogi bi dušu prodali đavolu da se mogu svrstati u statistiku većine.

Prostitucija i narkomanija su stvar izbora. Da li ćeš prodavati svoje telo i da li ćeš se fiksati.

Homosexalnost to nije. Takav se rodiš.

A detetu objasni da su ljudi različiti i da je bitno kakav si čovek a ne da li deliš krevet sa muškarcem ili ženom.

obicna glupost koja je vec pobijena...vecina psihologa se ne slaze sa tom teorijom...

pazi...da li se negde u svetu dozvoljava mentalno bolesnim i neuracunjivim ljudima da divljaju po ulicama? da li si negde videla obolelog od teskog oblika sizofrenije ili bilo koje druge teske psihoze da paradira i time izaziva vecinu koja nije bolesna?

Ne vredi, ja čitao i čitao, ali nikako da pročitam. :D

Ljudi, bre, odakle vam vreme za onoliko piskaranje?

- - - - - - - - - -

pazi...da li se negde u svetu dozvoljava mentalno bolesnim i neuracunjivim ljudima da divljaju po ulicama? da li si negde videla obolelog od teskog oblika sizofrenije ili bilo koje druge teske psihoze da paradira i time izaziva vecinu koja nije bolesna?

Tetka, argumenti su ti ispušena lula. Kupi svoje prnje i pravac kući. Ne zrači.

Idemo, veseloooo. :klap:

Ženo, suprugo, majko. Idi kući.

Sutra kad se malo razmagnetišeš, pokupi usput i jednog od tih psihologa. Baš bih da malo proćaskamo o tim teorijama.
Ništa gore od slepog blefiranja.

Горе је кад болесник одбија да призна своју болест него се још тиме и поноси..:per:

Idemo, veseloooo. :klap:

Ženo, suprugo, majko. Idi kući.

Sutra kad se malo razmagnetišeš, pokupi usput i jednog od tih psihologa. Baš bih da malo proćaskamo o tim teorijama.
Ništa gore od slepog blefiranja.

otkud ti pravo da teras nas heteroseksualce koji smo vecina? da nismo malo vise poleteli m? a sa jednim psihologom upravo kuckas...:kafa:
ako stvarno zelis da saznas nesto vise moraces da me pratis na seminare i predavanja...

kad bi samo znao istinu dobrovoljno bi prista da se lecis...

a sad kus...i da ti vise nije palo napamet da nekoga teras sa teme...

I ko je ober gejčina u tom centru ili ti ko im je gej nad pederima ???

neka od ove dve kreature...:zcepanje:

predrag-azdejkovic-gej-brak-srbija-vencanica-svekrva-fotomontaza-1369865398-317915.jpg

1773-boki-13.jpg

otkud ti pravo da teras nas heteroseksualce koji smo vecina? da nismo malo vise poleteli m? a sa jednim psihologom upravo kuckas...:kafa:
ako stvarno zelis da saznas nesto vise moraces da me pratis na seminare i predavanja...

Dokle god priručni kurs psihologije na Filozofskom budu upisivali/završavali panduri i svi oni koji nisu imali dovoljno bodova za neke druge (teže) fakultete, umesto školovanih psihologa imaćemo kvazi-psihologe koji tolerišu nasilje u školama, ne umeju da prepoznaju zlostavljanje u porodici pa da im život od toga zavisi i javno propagiraju mržnju prema drugačije sexualno opredeljenim osobama, i još se pozivaju na davno zastarele teorije. Blah.

Dokle god priručni kurs psihologije na Filozofskom budu upisivali/završavali panduri i svi oni koji nisu imali dovoljno bodova za neke druge (teže) fakultete, umesto školovanih psihologa imaćemo kvazi-psihologe koji tolerišu nasilje u školama, ne umeju da prepoznaju zlostavljanje u porodici pa da im život od toga zavisi i javno propagiraju mržnju prema drugačije sexualno opredeljenim osobama, i još se pozivaju na davno zastarele teorije. Blah.

:zcepanje:

Мислим да је ријеч која би описала ову двојицу.. КРЕТЕН!

Kao što ista reč opisuje Jelenu Karleušu. Ili one spodobe što se čepe u rijaliti programima. Je l to znači da su svi hetero ljudi takvi?

- - - - - - - - - -

Na stranu što si nepismena. Blah na kub.

Nemaš ti vokabular, a ni intelektualnu, psihičku i emotivnu zrelost jednog psihologa, tako da te pomije koje nazivaš argumentima daj svinjama.
Nažalost, sama si u ovoj igri, ma koliko se krila iza tog paravana društvenog dobra, zato ti i kažem (opet, figurativno, smatram da neko sa završenom srednjom ume to adekvatno da protumači) da je bolje da ideš kući.

Ako ti se pak sedi ovde sa mnom, biće mi zadovoljstvo da pročitam izvore tvojih, malopređašnje pomenutih psiholoških teorija, kojim ćeš me, naravno, ophrviti kao stručnjak za tu oblast koji jesi, pa ćemo argumentovano, racionalno i potpuno staloženo razgovarati o svemu. :)

To već može. Ostalo, ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back