naterasi
Buduća legenda
- Poruka
 - 28.796

Ma 'aj bre dziberu sta si zapenio vise..
ne raazumem sta pises, ja pisem knjizevno urbanim jezikom, ali deluje uvredljivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma 'aj bre dziberu sta si zapenio vise..

jao, to mi uvek daju kao argument, ja se nasmejem, jer se zna da su ti ljudi placeni da kazu to sto su izjavili.

ne raazumem sta pises, ja pisem knjizevno urbanim jezikom, ali deluje uvredljivo
ne, vi to ne razumete, beznadezno je...
šta je sledeće....trg idola????
Cedino sokace....Saperovo cose....

šaperova ulica........karleušin most.......

daaaaa, ona je nacitana, vidis wahahhahahahahahha
Za razliku od tebe.
I pošto vidim da ste jako zainteresovani, ne, ni moja pokojna prababa nije sa sela. Zaslužna je jer je odgajila dobrog i poštenog sina, u ratnom vremenu, jer je bila gladna da bi nahranila svoje dete, jer je do starosti živela pošteno.
Međutim, osim moje prababe, svaka poštena baba sa sela zaslužuje više poštovanja od tog, kako vam se već zove. Svoje propale fazone i pokušaje duhovitosti prosipajte jedni drugima, inače ste jako smešni kad mislite da ste vispreni. Naprotiv, samo odajete nedostatak duha.
Poenta je bila u tome da je Milan Mladenović, ili kako se već zove idol još samo rurbanitima koji misle da će odajući počast njemu izgledati urbanije i pametnije. Tuga.
'Aj kad smo kod Milana Mladenovica i EKV-a, secam se s' kraja '80-ih i pocetak '90-ih 'urbanih' cobanki kojima je bilo kao 'in' sto slusaju EKV,
a do juce Lepa Brena i slicni u predpubertetskim danima... Koje proseravanje i foliranje , pa posteri, pa onda objasnjavaju sta znace te pesme
i stihovi (a ni sami tvorci nisu znali sta su hteli reci, jer su mahom dok su ih stvarali bili nafiksani)... jedno obicno proseravanje polusveta...
a kasnije sam slusala EKV, pa se osetih direktno prozvanom da ti "na brzaka" odgovorim.Ja sam slusala Brenu, kao mala devojcica, kao uostalom i sva deca u to vremea kasnije sam slusala EKV, pa se osetih direktno prozvanom da ti "na brzaka" odgovorim.
U tom haoticnom vremenu, mogu slobodno da kazem da EKV i jeste bio na neki nacin "znak raspoznavanja" medju ljudima...ili 'prepoznavanja" ljudi koji slicno misle...
Ja sam slusala Brenu, kao mala devojcica, kao uostalom i sva deca u to vremea kasnije sam slusala EKV, pa se osetih direktno prozvanom da ti "na brzaka" odgovorim.
U tom haoticnom vremenu, mogu slobodno da kazem da EKV i jeste bio na neki nacin "znak raspoznavanja" medju ljudima...ili 'prepoznavanja" ljudi koji slicno misle...
Za razliku od tebe.
I pošto vidim da ste jako zainteresovani, ne, ni moja pokojna prababa nije sa sela. Zaslužna je jer je odgajila dobrog i poštenog sina, u ratnom vremenu, jer je bila gladna da bi nahranila svoje dete, jer je do starosti živela pošteno.
Međutim, osim moje prababe, svaka poštena baba sa sela zaslužuje više poštovanja od tog, kako vam se već zove. Svoje propale fazone i pokušaje duhovitosti prosipajte jedni drugima, inače ste jako smešni kad mislite da ste vispreni. Naprotiv, samo odajete nedostatak duha.
Poenta je bila u tome da je Milan Mladenović, ili kako se već zove idol još samo rurbanitima koji misle da će odajući počast njemu izgledati urbanije i pametnije. Tuga.

Jao kuku majko... ja i dalje znam te sto su se 'palile' na 'EKV'... sad su im dobre turske serije... udavise me sa Gumusem,... 'bem ga ne mogu da popamtim ta imena![]()

No... poenta je da ako nesto slusas ili sta vec - retardirano je kad se poistovecujes sa tim.. to je samo muzika i nista vise, sluzi za slusanje a ne da od sebe ljudi prave
marvu...