naterasi
Buduća legenda
- Poruka
 - 28.796

pa, da, ako je zasluzna, to je totalno ok, jel da? plato leposaveE pa ti Leposavi posveti plato u svom selu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, da, ako je zasluzna, to je totalno ok, jel da? plato leposaveE pa ti Leposavi posveti plato u svom selu.![]()
Milan Mladenović je zaslužio da se plato zove po njemu isto koliko i moja pokojna prababa Leposava.
sto se ljutis ti odmah? to je lepooVrlo jadno. Nisam sa sela. Ali bih bila ponosna da jesam. A to što svaki kvazi-kreativni prosečni "urbani" "autor" za opapučene opančare liči na urbani uzor je stvarno tužno i pokazuje koliko se nisko srozao ukus za lepo, vredno i korisno.
Ako je lepo pevala a nije se fiksala zasluzuje vise nego MM
to nije relevantno, ali ti nikad neces shvatiti takvu filozofiju i razmisljanje, ti si ogranicen u svom svetu ogranicenosti
Pesme EKV su razmišljanje napredne amebe. To svaki malo inteligentniji tinejdzer apsolvira na vreme. Mnogo veći i zaslužniji ljudi nisu dobili ni ulicu ni plato. Još jedna velika srpska sramota.
sram te bilooHoce li LDP sledeci plato ili cose posvetiti onom za sta zive.....cose kod Heroine,plato Kod Belog,trg Prvi Boc.....
sram te biloo
siiris neistine, odnosno traceve kojima ti verujes, bez konkretnih argumenata, a kamoli dokaza.Stooooo...Ne propagiram ja naromaniju,pederluk i asocijlno ponasanje,vec LDP.
siiris neistine, odnosno traceve kojima ti verujes, bez konkretnih argumenata, a kamoli dokaza.
Vrlo jadno. Nisam sa sela. Ali bih bila ponosna da jesam. A to što svaki kvazi-kreativni prosečni "urbani" "autor" za opapučene opančare liči na urbani uzor je stvarno tužno i pokazuje koliko se nisko srozao ukus za lepo, vredno i korisno.

upravo je to ono sto ti radis, siris traceveBla,bla,truc....
A Leposava?![]()
to nije relevantno, ali ti nikad neces shvatiti takvu filozofiju i razmisljanje, ti si ogranicen u svom svetu ogranicenosti
upravo je to ono sto ti radis, siris traceve
Ma da , razumela sam Bodlera i Dostojevskog, imam problem da razumem nekog Milana Mladenovića -razumem ja da neki ljudi vole EKV, ali ne bi trebalo da dobije ulicu svako koga ljudi vole.

Mrzi me da sada tebi da objasnjavam ONO sto svi u Srbiji znaju sem clanova LDP.Dovoljno je da procitas izjave onih koji napustise cedino jato,a bili mu leva,desna ruka...sta vec...Stranka za prezir i gadjenje.
daaaaa, ona je nacitana, vidis wahahhahahahahahhaZaboravila si Nicea.
Ja bosiljak sejem, meni Fridrih nice.![]()