Otudjenost

Msm da ljudi lažu, tj ni sami ne znaju šta pričaju
Bez obzira što kažu da bi samo seks najčešće to nije tačno, oni žele samo seks jer ne žele vezu koja može da bude opterećujuća, ne žele da troše mnogo vremena na drugu osobu, ne žele da se daju, ne veruju mnogo drugoj strani itd. Ali. Ispod svih tih društvenih naslaga oni bi ipak da bude nešto više od pražnjenja, iako su ubeđeni da im samo pražnjenje treba. Svak bi podsvesno voleo i neku nežnost,smeh, zagrljaj, da neko nešto učini za tebe da te razume oseti vidi nađe ti se ako ti zatreba. To je moderno društvo jbg ljudi bi da dobiju a da ništa ne daju, ništa da ulože. Pa toga nema ni u kockarnici a kamoli može da bude u mž odnosima :)

ja imam podosta solo ortaka, i u 90% slucajeva, svaki bi prihvatio sex ako ima sanse (10% je ono, bas mi se fizicki TOLIKO ne dopada devojka)
prihvataju sex bez problema, pa ako se izrodi nesto iz toga - super!
ako se vise nikada ne javi isto super, ionako su svi knap sa kintom, jos treba da se setamo po kaficima dva meseca i upoznajemo?!?

a devojka da ne moze da se snadje za sex..... to mi je vec neverovatno!!!!
daj prijavi jednu drugaricu ovde cak.......dobice minimum 50 ponuda(citaj muskaraca razlicitih) , pa valjda je jedan odgovarajuci?
a ako od 50 muskaraca bas ni jedan ne valja, onda neka se zapita devojka u cemu je problem!

moj ortaci i ja se sa godinama sve teze snalazimo za sex..... jedino neka drugarica da nadje novu drugaricu....pa se upoznamo na rostilju, sto rece neko..... u busu ili na ulici da ugledas devojku i imas uspesan start, to nisam doziveo 5 puta u poslednjih 5 godina!
na tih 5 uspesnih startova ide 55 napusavanja i objasnjenja, kako je ona sjajna devojka i zasluzuje makar nekga poput novaka djokovic

Sve cesce upoznajem ljude koji vec duze vreme nemaju seks, a u godinama su (30-40) kada bi to trebalo da bude skoro svakodnevna zanimacija.
Pri ovome mislim i na muskarce i na zene!
A nije da ne zele, naprotiv, ali konstantno se zale da ne mogu da nadju partnera. I nije da ne traze.
Evo, sinoc mi se zali jedna drugarica, jutros druga, takodje, citam jutros ovde neke teme i postove i vidim kako pojedini forumasi su vec dugo bez seksa....
Pitam se, odakle tolika otudjenost, da u 21 veku ljudi ne mogu da izkomuniciraju i nadju se oko neceg tako jednostavnog kao sto je seks?

Sta vi mislite o tome? Zasto ljudi tesko nalaze partnere za seks?

Napomena: niko od njih ne trazi vezu, obavezu, kesh, i slicno. Nema sponzorisanja, da se neko nekome nakaci, vec pricam o cistom seksu, bez ikakvih pratecih parametara.

Razmisljam se da pocnem da posredujem, nema mi druge.... :think:

Ko hoće, nađe. Ko neće, nađe izgovor. :lol:

DOBAR BIZNIS BI BIO OTVORITI NEKE BAROVE KOJI BI postali mjesto za upoznavanje
tako da cim udjes...svi znaju sto si dosao, dosla
mjerkanje, picence i vozi misko

E da, ona forica, npr. 20 ženskih 20 muških, i sedaju za sto i svako sa svakim ima po deset, petnaest minuta priče, pa ko se kome svidi (ili ne). Negde sam to gledala... Slažem se, bio bi dobar biznis.

Aha, pa onda da ne ulazi pola musterija.

Imas manjevise anoniman forum, pa neki ne pisu jer je definisan kao prica o sexu. :)

Podrazumijeva se da bi tu usao neko hrabar i slobodan, razgranicen sam sa sobom sta hoce a sta nece

na ljubopitljive se ne treba obazirati

- - - - - - - - - -

E da, ona forica, npr. 20 ženskih 20 muških, i sedaju za sto i svako sa svakim ima po deset, petnaest minuta priče, pa ko se kome svidi (ili ne). Negde sam to gledala... Slažem se, bio bi dobar biznis.

Da / ovog se nisam sjetila / odlicna fora

Sve cesce upoznajem ljude koji vec duze vreme nemaju seks, a u godinama su (30-40) kada bi to trebalo da bude skoro svakodnevna zanimacija.
A nije da ne zele, naprotiv, ali konstantno se zale da ne mogu da nadju partnera. I nije da ne traze.
Evo, sinoc mi se zali jedna drugarica, jutros druga, takodje, citam jutros ovde neke teme i postove i vidim kako pojedini forumasi su vec dugo bez seksa....
Pitam se, odakle tolika otudjenost, da u 21 veku ljudi ne mogu da izkomuniciraju i nadju se oko neceg tako jednostavnog kao sto je seks?

Napomena: niko od njih ne trazi vezu, obavezu, kesh, i slicno. Nema sponzorisanja, da se neko nekome nakaci, vec pricam o cistom seksu, bez ikakvih pratecih parametara.

Lenjost, konformizam, nedostatak samopouzdanja, visoki standardi, nerealan stav o sebi, neiskrenost u samoprikazivanju.....svako takav ima ponesto ili vise toga od nabrojanog

a devojka da ne moze da se snadje za sex..... to mi je vec neverovatno!!!!
daj prijavi jednu drugaricu ovde cak.......dobice minimum 50 ponuda(citaj muskaraca razlicitih) , pa valjda je jedan odgovarajuci?
a ako od 50 muskaraca bas ni jedan ne valja, onda neka se zapita devojka u cemu je problem!........
na tih 5 uspesnih startova ide 55 napusavanja i objasnjenja, kako je ona sjajna devojka i zasluzuje makar nekga poput novaka djokovic

Atmosfera masmedija i virtuelnog advertisementa je stvorila kriterijume kod takvih cura. Nisu one krive. Svaka prosecna dusa vrlo tesko realno odvaga sebe naspram okruzenja, a reklame za kozmetiku, serije koje prate, savrmena "zenska literatura" promovisu ideale koje, sirote dusice, nesvesno usvajaju u nedostatku duhovnih sposobnosti da skontaju realnost i eto.....Nije bolje ni kod nas muskih. I nama se plasiraju iste price. I mi smo, vecinom skromni u intelektu, podlegli stereotipima o standardima koje treba da ispuni zamisljena neka koju bismo odabrali. Posto je ona daleko od vecine prosecnog muskarca, povratni talas razmisljanja u nama stvara uverenje da mi ne mozemo ispuniti te standarde, cija je posledica gubitak samopouzdanja.....i eto....mi sa marsa, one sa venere......
Mislim da je pre par decenija bilo mnogo zdravije. Vidim te, njusnem te....ako mi se uklapas u kalup napravljen okruzenjem koje nije tako agresivno uticalo na formiranje standarda-VOILA !

- - - - - - - - - -

Selfi i lajk su ubili sve.

So true !

Bi znacilo...sta tacno? :D

Pa smisli, nije svako raspolozen da ga davi svaki hrabrisa, pa nauruci crveno dok se ne pojavi Monika.

Ili crveni i zeleni kokteli, mada ja bih se cuvao i jednih i drugih, ocas se slozi dva crvena i osm zelenih.

- - - - - - - - - -

Posle nekog vremena svi piju plave koktele ili pice sa plavim kisobrancicem.:)

- - - - - - - - - -

Ili semfor na ulazu sa crveno zuto zelenim svetlom,

najvise bi se muvali kad je upaljeno crveno.:)

Pa smisli, nije svako raspolozen da ga davi svaki hrabrisa, pa nauruci crveno dok se ne pojavi Monika.

Ili crveni i zeleni kokteli, mada ja bih se cuvao i jednih i drugih, ocas se slozi dva crvena i osm zelenih.

- - - - - - - - - -

Posle nekog vremena svi piju plave koktele ili pice sa plavim kisobrancicem.:)

- - - - - - - - - -

Ili semfor na ulazu sa crveno zuto zelenim svetlom,

najvise bi se muvali kad je upaljeno crveno.:)

Bujna masta...ali bas tako...postoji niz mogucih scenarija...da zainteresuje svaciji intelekt...i da svi prisutni uzivaju, sve ostane dostojanstveno i iskricavo
otvaraj bar, sta cekas
ideja za biznis odlicna, kad ti kazem

Bujna masta...ali bas tako...postoji niz mogucih scenarija...da zainteresuje svaciji intelekt...i da svi prisutni uzivaju, sve ostane dostojanstveno i iskricavo
otvaraj bar, sta cekas
ideja za biznis odlicna, kad ti kazem

Nema sanse, ja mogu samo da budem gost u kafanama i to prolazni.

Iz iskustva znam da ne funkcionisu tematski barovi.

Jesi li bila u "sir i vino" nesto tako u tadeusa koscuskog?

Odlicno mesto i poseceno, propalo za godinu dana.

Све бих ја то послао код МАКАРИЈА ЧУДОТВОРЦА! :)

upravo je u tome problem, danas je lakše naći vezu koja se započinje ili iz ljubavi ili iz interesa.. niko ne veruje u to da postoji sex bez obaveza, plaše se da to ne preraste u nešto više.. i taj problem baš kulminira u 30+ godinama, jer realno izlasci se smanjuju, pa se pronalaženje potencijalnog partnera svodi na muvanje sa nekim na poslu, u teretani ili na nekom sličnom treningu, muvanje poštara ili tako nekoga sa kim se svakodnevno dolazi u susret itd.. samim tim raskid takve makar i neobavezne veze dovodi do niza neprijatnih situacija, jer tu osobu moraš i dalje da srećeš ili moraš da menjaš posao/teretanu/stan..

upravo je u tome problem, danas je lakše naći vezu koja se započinje ili iz ljubavi ili iz interesa.. niko ne veruje u to da postoji sex bez obaveza, plaše se da to ne preraste u nešto više.. i taj problem baš kulminira u 30+ godinama, jer realno izlasci se smanjuju, pa se pronalaženje potencijalnog partnera svodi na muvanje sa nekim na poslu, u teretani ili na nekom sličnom treningu, muvanje poštara ili tako nekoga sa kim se svakodnevno dolazi u susret itd.. samim tim raskid takve makar i neobavezne veze dovodi do niza neprijatnih situacija, jer tu osobu moraš i dalje da srećeš ili moraš da menjaš posao/teretanu/stan..
увек ћеш имати понуда са форума и чета

ksks
Javi mi se na pp da ti dam broj telefona , koji ćeš dati tim drugaricama što se žale :per:

Back