Radee1389
Obećava
- Poruka
- 70
Ja mnogo volem seks i rado ga se secam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve cesce upoznajem ljude koji vec duze vreme nemaju seks, a u godinama su (30-40) kada bi to trebalo da bude skoro svakodnevna zanimacija.
Pri ovome mislim i na muskarce i na zene!
A nije da ne zele, naprotiv, ali konstantno se zale da ne mogu da nadju partnera. I nije da ne traze.
Evo, sinoc mi se zali jedna drugarica, jutros druga, takodje, citam jutros ovde neke teme i postove i vidim kako pojedini forumasi su vec dugo bez seksa....
Pitam se, odakle tolika otudjenost, da u 21 veku ljudi ne mogu da izkomuniciraju i nadju se oko neceg tako jednostavnog kao sto je seks?
Sta vi mislite o tome? Zasto ljudi tesko nalaze partnere za seks?
Napomena: niko od njih ne trazi vezu, obavezu, kesh, i slicno. Nema sponzorisanja, da se neko nekome nakaci, vec pricam o cistom seksu, bez ikakvih pratecih parametara.
Razmisljam se da pocnem da posredujem, nema mi druge....![]()
Glasaj bre za Vucica i iznesi mu taj tvoj problem ce da bude samo fik i gotovo
Seks mozda jeste jednostavna stvar, zivotinjski prosta, ali posledice nisu. Treba biti covjek nakon sto si bio zivotinja.
I dalje samo filozofija, a niko konkretno nista da uradi...eh, krstarica-yebatchi....nema leba od vas...![]()
Rade, trče na sve strane (bar tamo preko), nemaju ni vremena, a polako se gubi i interesovanje. Tako da, razumljivo je.
Da nije kontradiktorna ne bih je ni postavio, znao bih resenje problema![]()
I mene to isto zbunjuje, znam da tako stoje stvari kao sto si napisao, ali sa druge strane, dobijam totalno drugacije inpute od pojedinih ljudi.
Evo, jos trazim, i niko se ne javlja, a svi kao bi da kresu nesto...![]()
I dalje samo filozofija, a niko konkretno nista da uradi...eh, krstarica-yebatchi....nema leba od vas...![]()
Ja cu verovatno postati jedan od ovih, a razlog je sto pocinjem da sve vise da se gadim ljudi i sveukupne sexualne kulture, zena takodje, a i sexa kao posledice toga.Sve cesce upoznajem ljude koji vec duze vreme nemaju seks, a u godinama su (30-40) kada bi to trebalo da bude skoro svakodnevna zanimacija.
A nije da ne zele, naprotiv, ali konstantno se zale da ne mogu da nadju partnera. I nije da ne traze.
Evo, sinoc mi se zali jedna drugarica, jutros druga, takodje, citam jutros ovde neke teme i postove i vidim kako pojedini forumasi su vec dugo bez seksa....
Pitam se, odakle tolika otudjenost, da u 21 veku ljudi ne mogu da izkomuniciraju i nadju se oko neceg tako jednostavnog kao sto je seks?
Napomena: niko od njih ne trazi vezu, obavezu, kesh, i slicno. Nema sponzorisanja, da se neko nekome nakaci, vec pricam o cistom seksu, bez ikakvih pratecih parametara.
Slazem se da im treba, ali u Srbiji je i higijena zuba taboo tema, kamoli mentalna higijena. I tesko se ikada poveravaju nekome. Recimo, meni se sada neke drugarice poveravaju, jer sam oduvek umeo dobro da ih slusam, a i sada sam 2000km daleko od svih, pa se mozda i zbog toga osecaju sigurnije....nemam pojma sta li je, zato i otvorih temu, mozda dobijem neku ideju kako da im pomognem....a da to nije provodadzisanje....
Ili da provodadzisem?![]()
Mislim na obicne ljude, sasvim obicne, sa normalnim obavezama, normalnim ponasanjima u svakodnevnom zivotu, nista sto odskace od proseka.
Takodje, to su ljudi koji izlaze povremeno, imaju druzenja sa drugim ljudima, ali imaju veliki problem da puste nekoga u svoju intimu.
I tuzni su zbog toga, neispunjeni.
Ma ovo je kontra - svi su zagoreli, svi kazu da bi nesto da kresnu, a evo, poziv stoji od jutros, i niko da se javi...svi junaci nikom ponikose...katstrofa!!!
Rade, trče na sve strane (bar tamo preko), nemaju ni vremena, a polako se gubi i interesovanje. Tako da, razumljivo je.
Zar t u 30-tima misle o tim tipovima odnosa samo seks?Hm to je onda veliki problem.Zar samo o seksu ne razmisljaju napaljeni tinejdzeri?
Sve cesce upoznajem ljude koji vec duze vreme nemaju seks, a u godinama su (30-40) kada bi to trebalo da bude skoro svakodnevna zanimacija.
Pa rekao sam ti sta je u vecini slucajeva u pitanju. A sa tvoje strane, tema je vise kritika muskarcima koji bi kao nesto da kresu a beze od zena koje im se, kao, bacaju pod noge. Ne znam da li ti u to verujes ali ima i miskaraca kojima seks nije glavna preokupacija u zivotu i koji su previse i zauzeti i umorni da bi se igrali zenskih mozgalica.
Ne znam zasto u 10 postova za redom ovde prozivas ostale forumase koji nece da ti se jave da im smestis te tvoje drugarice koje, sasvim moguce, zive u tvojoj glavi. Bas ce neko da ti se javi. Otkud ja znam ko si i sta si ti i koji si ****** i koje su ti namere. A drugo, vec sam ti rekao, ako vec i sam znas toliko zagorelih slobodnih zena i muskaraca ti ih lepo spoj i videces i sam na sta ce da izadje. Ocigledno da nisi neki klipan pa mi nije bas jasno zasto tako naivno i povrsno gledas na stvari.
Cela ova prica se odnosi iskljucivo na one koji se postavljaju kao neki opasni yebatchi koji bi, koji su, koji mogu, zele uvek, itd. A kada treba, onda.....
Zar t u 30-tima misle o tim tipovima odnosa samo seks?Hm to je onda veliki problem.Zar samo o seksu ne razmisljaju napaljeni tinejdzeri?
..otprilike je tako...u pitanju je nemanje vremena zbog poslovnih obaveza a ljudi ko ljudi, umesto da se, kad je već takva situacija, grupišu,
žive zajedno, plaćaju račune zajedno, putuju zajedno, druže se kad dobiju to malo slobodnog vremena, priskaču jedan drugom u pomoć kad zatreba,
oni radije čame sami i trunu i duhovno i fizički i kao uživaju u svom sebičluku nesvesni da je baš sebičnost krivac za takvo stanje stvari..
zato i stalno imaju osećaj da su umorni, da im nije ni do čega a kamoli do seksa...
Što je najcrnje, takav sebičan način života u našem društvu nije akutno već postaje horonično stanje...