Otudjenost

gost 390446

Iskusan
Poruka
5.726
Sve cesce upoznajem ljude koji vec duze vreme nemaju seks, a u godinama su (30-40) kada bi to trebalo da bude skoro svakodnevna zanimacija.
Pri ovome mislim i na muskarce i na zene!
A nije da ne zele, naprotiv, ali konstantno se zale da ne mogu da nadju partnera. I nije da ne traze.
Evo, sinoc mi se zali jedna drugarica, jutros druga, takodje, citam jutros ovde neke teme i postove i vidim kako pojedini forumasi su vec dugo bez seksa....
Pitam se, odakle tolika otudjenost, da u 21 veku ljudi ne mogu da izkomuniciraju i nadju se oko neceg tako jednostavnog kao sto je seks?

Sta vi mislite o tome? Zasto ljudi tesko nalaze partnere za seks?

Napomena: niko od njih ne trazi vezu, obavezu, kesh, i slicno. Nema sponzorisanja, da se neko nekome nakaci, vec pricam o cistom seksu, bez ikakvih pratecih parametara.

Razmisljam se da pocnem da posredujem, nema mi druge.... :think:

Sve cesce upoznajem ljude koji vec duze vreme nemaju seks, a u godinama su (30-40) kada bi to trebalo da bude skoro svakodnevna zanimacija.
A nije da ne zele, naprotiv, ali konstantno se zale da ne mogu da nadju partnera. I nije da ne traze.
Evo, sinoc mi se zali jedna drugarica, jutros druga, takodje, citam jutros ovde neke teme i postove i vidim kako pojedini forumasi su vec dugo bez seksa....
Pitam se, odakle tolika otudjenost, da u 21 veku ljudi ne mogu da izkomuniciraju i nadju se oko neceg tako jednostavnog kao sto je seks?

Napomena: niko od njih ne trazi vezu, obavezu, kesh, i slicno. Nema sponzorisanja, da se neko nekome nakaci, vec pricam o cistom seksu, bez ikakvih pratecih parametara.

Rade, trče na sve strane (bar tamo preko), nemaju ni vremena, a polako se gubi i interesovanje. Tako da, razumljivo je.

Nisam razumela, ne uspevaju da nadju kres varijantu ili su uskraćeni za bilo kakvu relaciju? Meni je uvek bzvz kad čujem da nema normalnih ljudi

Ni jedno ni drugo. Cak ni kres varijantu, kamoli relaciju.....

- - - - - - - - - -

Rade, trče na sve strane (bar tamo preko), nemaju ni vremena, a polako se gubi i interesovanje. Tako da, razumljivo je.

Mislim da nije to u pitanju (bar ne u ovim konkretnim slucajevima koje poznajem), vec neka vrsta otudjenosti i straha od drugih ljudi...ne umem da objasnim....

Nisam razumela, ne uspevaju da nadju kres varijantu ili su uskraćeni za bilo kakvu relaciju? Meni je uvek bzvz kad čujem da nema normalnih ljudi

Ma ko je i rekao da nisu normalni?
Čak štaviše su uglavnom dobri, ok likovi, intelektualci, sasvim dobro izgledaju i dobrostojeći, radni, vredni...ali ne, nema ničeg ozbiljnog, možda tu i tamo koja kres varijanta.
Ipak, frederik će bolje pojasniti na koju vrstu ljudi misli ..

- - - - - - - - - -

Ok, frederik,
pročitala sam dodatak.
Izlaze li na druženja ti ljudi?
Roštiljanja i sl.?

Ma ko je i rekao da nisu normalni?
Čak štaviše su uglavnom dobri, ok likovi, intelektualci, sasvim dobro izgledaju i dobrostojeći, radni, vredni...ali ne, nema ničeg ozbiljnog, možda tu i tamo koja kres varijanta.
Ipak, frederik će bolje pojasniti na koju vrstu ljudi misli ..

- - - - - - - - - -

Ok, frederik,
pročitala sam dodatak.
Izlaze li na druženja ti ljudi?
Roštiljanja i sl.?

Mislim na obicne ljude, sasvim obicne, sa normalnim obavezama, normalnim ponasanjima u svakodnevnom zivotu, nista sto odskace od proseka.
Takodje, to su ljudi koji izlaze povremeno, imaju druzenja sa drugim ljudima, ali imaju veliki problem da puste nekoga u svoju intimu.
I tuzni su zbog toga, neispunjeni.

Slazem se da im treba, ali u Srbiji je i higijena zuba taboo tema, kamoli mentalna higijena. I tesko se ikada poveravaju nekome. Recimo, meni se sada neke drugarice poveravaju, jer sam oduvek umeo dobro da ih slusam, a i sada sam 2000km daleko od svih, pa se mozda i zbog toga osecaju sigurnije....nemam pojma sta li je, zato i otvorih temu, mozda dobijem neku ideju kako da im pomognem....a da to nije provodadzisanje....
Ili da provodadzisem? :)

Sto si stariji i samostalan, sve ti je manja tolerancija prema ljudima generalno. Dosta si selektivniji. Sto je dobra stvar. Jer zamisli da se ponasas kao klinac od 21 koji zasija na svakog ko izgleda da je dobra zabava i sreca sreca rados'.

Ma nije ovde u pitanju ta preterana selektivnost, cak mislim da su kriterijumi nizi u konkretnim slucajevima. Evo, dok kuckam ovde, stizu poruke tipa "jel mozes da mi nadjes nekoga za veceras?"

Otvaram agenciju! :D

Prvo, kad da se vidjam sa nekim? Radno vreme mi je od 00-24. Mogu ja danas sve da zavrsim sta je planirano do 6 popodne i da idem da se vidim sa nekim ali zato ocas posla mogu da me zovnu u 6:30 i samo kazu "'ajde". Ne pita te niko ni gde si ni sa kim si ni sta radis. I roditelje i sestru i najbolje drugove srecem samo u prolazu. Jedem, pišam i spavam trceci.

Drugo, odakle mi pare za to planinarenje? Sve se to radi za bednu crkavicu od koje se teskom mukom prehranis i poplacas racune. A ako trazis vise, onaj ce da kaze "eheee...znas onaj beskucnik sto spava po parkovima, znas sta bi on dao za tvoja primanja". Ili jednostavno "ako ti se ne svidja idi". Feudalizam bajo moj! A danas ti nema nista ono drzanje za ruke i setnje pored reke. Ima da placas ruckice, picenca, da vodis na more i planine i da vodas jer u suprotnom - ti nju ne volis.

Trece, odakle mi zivci za njihova mudrovanja, nadjebavanja i izmisljanja tople vode. Te njihove igre neka igraju sa ovima koji ispunjavaju ova dva uslova gore, samnom sigurno ne mogu.
A s' tom pricom "nadji mi nekog za veceras" me se mani. Cuo sam da to zene kazu iz prostog zezanja. Sad ce bas neka da ti trazi da joj nadjes "nekog". Pa 'ajde nadji joj onda pa ces da vidis njenu reakciju.

Prvo, kad da se vidjam sa nekim? Radno vreme mi je od 00-24. Mogu ja danas sve da zavrsim sta je planirano do 6 popodne i da idem da se vidim sa nekim ali zato ocas posla mogu da me zovnu u 6:30 i samo kazu "'ajde". Ne pita te niko ni gde si ni sa kim si ni sta radis. I roditelje i sestru i najbolje drugove srecem samo u prolazu. Jedem, pišam i spavam trceci.

Drugo, odakle mi pare za to planinarenje? Sve se to radi za bednu crkavicu od koje se teskom mukom prehranis i poplacas racune. A ako trazis vise, onaj ce da kaze "eheee...znas onaj beskucnik sto spava po parkovima, znas sta bi on dao za tvoja primanja". Ili jednostavno "ako ti se ne svidja idi". Feudalizam bajo moj! A danas ti nema nista ono drzanje za ruke i setnje pored reke. Ima da placas ruckice, picenca, da vodis na more i planine i da vodas jer u suprotnom - ti nju ne volis.

Trece, odakle mi zivci za njihova mudrovanja, nadjebavanja i izmisljanja tople vode. Te njihove igre neka igraju sa ovima koji ispunjavaju ova dva uslova gore, samnom sigurno ne mogu.
A s' tom pricom "nadji mi nekog za veceras" me se mani. Cuo sam da to zene kazu iz prostog zezanja. Sad ce bas neka da ti trazi da joj nadjes "nekog". Pa 'ajde nadji joj onda pa ces da vidis njenu reakciju.

Pricam iskljucivo o slucajevima "sex bez obaveza" i bez ikakvog interesa osim fizickog zadovoljstva.
Evo, trazim, i niko se ne javlja. A ova hoce, ne folira se, nije cisto zezanje, stvarno cura zeli nekoga za seks, ali nema....jbg....tesko poverovati, ali nema.

Da im je stvarno do seksa nasli bi ga. Oni malo napaljeniji ljudi ne biraju mnogo. Samo je danas popularno biti bez emocija pa se i takav seks smatra pozeljnim. A vec zaljubiti se je malo teze. Veci je problem sto su ljudi optereceni imanjem redovnog seksa jos od srednje skole pa ako ga slucajno neko vreme nemas sa tobom nesto nije u redu. Mislim da seksa i nema toliko koliko se prica o njemu.
Podji od sebe. Da se razvedes da li bi brzo nasao novu da se ispraznis ili bi moralo da prodje neko vreme dok ti se neka stvarno svidi?

Da im je stvarno do seksa nasli bi ga. Oni malo napaljeniji ljudi ne biraju mnogo. Samo je danas popularno biti bez emocija pa se i takav seks smatra pozeljnim. A vec zaljubiti se je malo teze. Veci je problem sto su ljudi optereceni imanjem redovnog seksa jos od srednje skole pa ako ga slucajno neko vreme nemas sa tobom nesto nije u redu. Mislim da seksa i nema toliko koliko se prica o njemu.
Podji od sebe. Da se razvedes da li bi brzo nasao novu da se ispraznis ili bi moralo da prodje neko vreme dok ti se neka stvarno svidi?

Iz iskustva, znam da postoji sve. Dakle, i to sto ti kazes, ali i ono drugo. Ovih par primera koje primecujem u zadnje vreme su ovo drugo - osobe koje, na neki nacin, jesu izbirljive, i jesu napaljene, i slobodne, ali im nikako ne uspeva da nadju partnera za seks. I da, traze cist seks, nikakvu vezu (iako licno mislim da je to uvek laz - svako trazi neku razmenu emocija, energije, nije sve cisto trpanje).
Da, slazem se da su ljudi optereceni imanjem redovnog seksa, ali ipak je to mnogima i potreba - nismo svi isti, hormoni drugacije rade kod svakog od nas, i postoje ljudi koji su sex addicted (u manjoj ili vecoj meri).

Da se razvedem sad, nemam pojma sta bi i kako bi bilo. Znam kako je bilo prosli put - nimalo sjajno, nesposoban i nezainteresovan mesecima za bilo kakav fizicki kontakt...... :sad2:

- - - - - - - - - -

Kako nema? Ja cula da tvoje susjede ne biraju mnogo.......

Pricam o osobama koje su iz Srbije ;)

Bravo Samaro.......Bas je tako.......
Ne bi bilo lose da zene organizuju neke zabave u tom smislu......Mislim da bi bilo mnogo sramezljivih deckica.Al kad pitas nekog svi ce reci.Ma ja imam seks redovno.......:zcepanje:

Bravo Samaro.......Bas je tako.......
Ne bi bilo lose da zene organizuju neke zabave u tom smislu......Mislim da bi bilo mnogo sramezljivih deckica.Al kad pitas nekog svi ce reci.Ma ja imam seks redovno.......:zcepanje:

Ma ovo je kontra - svi su zagoreli, svi kazu da bi nesto da kresnu, a evo, poziv stoji od jutros, i niko da se javi...svi junaci nikom ponikose...katstrofa!!!

Pricam iskljucivo o slucajevima "sex bez obaveza" i bez ikakvog interesa osim fizickog zadovoljstva.
Evo, trazim, i niko se ne javlja. A ova hoce, ne folira se, nije cisto zezanje, stvarno cura zeli nekoga za seks, ali nema....jbg....tesko poverovati, ali nema.

A kakava je razlika izmedju seksa bez obaveza i ozbiljne veze po ovom pitanju? Pa i za jedno i drugo ti treba i vreme i pare i zivci. Ne znam ja na kojoj ruzicastoj planeti zivis ali ovde kod nas u Srbiji ne mozes da ides ulicom i kazes prvoj koju vidis - ajd' se yebemo. I ona opusteno pristane. Pa onda ides drugu, trecu i tako do mile volje. Ne ide to tako covece. Pa nece ni jedna da se yebe tek tako. Samo zaskocis i to je to.
A kad ti te drugarice tako traze neke frajere za seks ti im nadji. Nadji im nekog frajera i bas da vidis njihovu reakciju. Mozda ce ti neke stvari biti jasnije.
A tema je prilicno kontradiktorna. Sa jedne strane pitanje zasto su ljudi toliko otudjeni pa nece ni sa kim da se kresu a sa druge strane imas gomilu njih koji su ocajni i kresali i se sa bilo kim. Cuvene bajke o jadnim, malim zagorelim cicamacama i oholim muskarcima koji nece da ih kresu.

niko ne trazi vezu al hoce seks?????????

koji ***** je to da izvines?

tu ti je sav problem

veza seks bez veze je seks bez veze kome to treba?

a to sto ti imas ambicije da budes makro to je nesto drugo

to se dete zove prostitucija to sto ti zoves agencijom

A kad ti te drugarice tako traze neke frajere za seks ti im nadji. Nadji im nekog frajera i bas da vidis njihovu reakciju. Mozda ce ti neke stvari biti jasnije.
A tema je prilicno kontradiktorna. Sa jedne strane pitanje zasto su ljudi toliko otudjeni pa nece ni sa kim da se kresu a sa druge strane imas gomilu njih koji su ocajni i kresali i se sa bilo kim. Cuvene bajke o jadnim, malim zagorelim cicamacama i oholim muskarcima koji nece da ih kresu.

Da nije kontradiktorna ne bih je ni postavio, znao bih resenje problema ;)
I mene to isto zbunjuje, znam da tako stoje stvari kao sto si napisao, ali sa druge strane, dobijam totalno drugacije inpute od pojedinih ljudi.
Evo, jos trazim, i niko se ne javlja, a svi kao bi da kresu nesto... :roll:

Društvo je licemerno. Promiskuitetno ponašanje se osuđuje (pogotovo kod žena), pa je onda sasvim jasno zašto nije OK da spontano uđeš u kafić ili bar, drmneš jedno-ili dva pića i povedeš nekog nepoznatog tipa kući. Pogledaj ovaj forum, koliko je tu pljuvačine ... Da bi mogao da se ima seks bez obaveza, postoji ogroman broj obaveza koje svako mora da obavi sam za sebe (kako bi stigao na viši nivo svesti). Onda možeš da imaš seks bez obaveza, koji je i seks bez osuđivanja, bez ogovaranja, bez stresa, zarad uživanja, upoznavanja itd.

Društvo je licemerno. Promiskuitetno ponašanje se osuđuje (pogotovo kod žena), pa je onda sasvim jasno zašto nije OK da spontano uđeš u kafić ili bar, drmneš jedno-ili dva pića i povedeš nekog nepoznatog tipa kući. Pogledaj ovaj forum, koliko je tu pljuvačine ... Da bi mogao da se ima seks bez obaveza, postoji ogroman broj obaveza koje svako mora da obavi sam za sebe (kako bi stigao na viši nivo svesti). Onda možeš da imaš seks bez obaveza, koji je i seks bez osuđivanja, bez ogovaranja, bez stresa, zarad uživanja, upoznavanja itd.

Ima istine u tome. I to velike istine. Evo, meni nikako nije jasno, gde su sada ti svi yebatchi, kada im se zena nudi na tacni???

Back