OTPUŠTENI STAKLARI U PROTESTU! Paraćinci nose zastave sa petokrakom i Titove slike

Ma da. Baš da ti se poveruje. Tema je uostalom i zaključana kao vrlo glupa.
Mene je samo interesovalo koji debil može da se divi Bebi Popoviću. E sad mi je jasno..
Nije uopšte zaključana međede.O tome da li sam se kako kažeš divio Bebi Popoviću najbolje može da se vidi ne samo iz uvodne poruke sa pomenutom slikom Bebe Popovića u neobičnomn položaju nego i da se pročita u poruci broj 23.Ti si bre buzdovan.somino jedna :mrgreen:
https://forum.krstarica.com/showthr...j-zemlji-ovakvi-ljudi-nikad-nisu-dobili-šansu

Pa tebi , državnom parazitu, je pomogao i drug Tita i svi potonji drugovi. A i nedrugovi od 2000-te. Vama uvek dobro.

Па да. Све деца комуниста - и то оних тврђих - чинили су окосницу рехметли стормфронта, а сада и Крсте!

- - - - - - - - - -

Dobro. Meni je lično pad komunizma sasvim prijao. Da je ostao , živeo bih bukvalno 10x lošije neg o što živim danas.
Samo me, na filozofskoj osnovi, zanima kako to da su nas pretekle sve bivše komunističke zemlje? Kako to da su Poljska i Češka za ovu bednu Srbiju kao USA i Kanada?
Jesmo li mi najgluplji pa ništa ne možemo da napravimo?

Срби нису глупи ал` су много велике лопине јбга.

Па да. Све деца комуниста - и то оних тврђих - чинили су окосницу рехметли стормфронта, а сада и Крсте!

- - - - - - - - - -

Срби нису глупи ал` су много велике лопине јбга.

Sve sami titovci,tipa dačić,vulin & co. koji ne skreću sa puta hrvatske lopine

А теби је мозак још увек на стиропору 2011те......

šta je to stiropor 2011.....

p.s drži se teme a to j da budaletine ne štrajkuju dok rade, nego protestvuju kada popiju otkaze i onda nose slike masovnog ubice tita...........idioti bez konkurencije u originalu.

Poslednja izmena:
Povlačim komentare o goveđoj pameti demonstranata.

Čuo sam od nekih Paraćinaca da su tim potezom želeli da privuku medijsku pažnju na proteste koji bi bez ovakvog klikbajt naslova prošli potpuno nezapaženo.

Čuo sam čak i da je bila opcija da zovu i Azema Vlasija da ih zastupa kao pravnik, tako da je vrlo verovatna i opcija da ih je lično Azem posavetovao u vezi ovoga.

- - - - - - - - - -

Recept druga Moše Pijade: Moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti

mo%C5%A1a-pijade-tito.jpg

:rotf::rotf::rotf:
Koji si ti lik? Akademik.

Probaj da pričaš sa bilo kim iz Rusije, Ukrajine, Belorusij, Bugarske, Makedonije... i videćeš šta je taj ćopavac, zajedno sa svojjim slovenačkoaustrougarskim prijateljima uradio Srbima i srpskom jeziku. To što je tebe drug Tito ubedio da je Vuk Karadžić nešto dobro uradio samo potvrđuje tvoje već pokazano neznanje.

Poslednja izmena:
šta je to stiropor 2011.....

p.s drži se teme a to j da budaletine ne štrajkuju dok rade, nego protestvuju kada popiju otkaze i onda nose slike masovnog ubice tita...........idioti bez konkurencije u originalu.

ko štrajkuje...ima ih oko 50 štrajkača...a u staklari ukupno 650 radnika ili neradnika...šta ti to govori

Знају они да је друг Тито умро 4.Маја 1980. Нису моју параћинци болесници па да верују да мртвом човеку може да се дигне кара - ово се односи и на твог Џизуса!
Naravno...A imaju razlog što nose Titovu sliku!
U njegovo vreme nisu mogli dobiti otkaz tek tako i to grupno!
Bili poštovani,bili gazde u svom preduzeću,išli na more svake godine,bili bezbedni i cenjeni u svetu!
A danas?!
Majku vam fašistićku,vraćajte preduzeća radnicima!:lol:

Bili poštovani,bili gazde u svom preduzeću,išli na more svake godine,bili bezbedni i cenjeni u svetu!
A danas?!
22008247_1383562301712221_3144436977153213514_n.jpg

Maли бомбаш партизанског одреда на Мосору, 1943 год.

A danas?!

svaki indijanac danas glumi da je gazda

Jugoslavija je bila najbolja drzava za Srbe
Ако ништа друго, остварила је тежњу да сви Срби живе у једној држави, и то са Београдом као главним градом те државе.
А то би све "патриотске" дилеје који сада пљују на Југославију да забораве...

Poslednja izmena:

Back