OTPUŠTENI STAKLARI U PROTESTU! Paraćinci nose zastave sa petokrakom i Titove slike

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://borba.rs/vesti/otpusteni-staklari-u-protestu-paracinci-nose-zastave-sa-petokrakom-i-titove-slike-763

763-paracinci1w.jpg

Umesto ikona

OTPUŠTENI STAKLARI U PROTESTU! Paraćinci nose zastave sa petokrakom i Titove slike

28.09.2017. 13:00h 13:10

Protestna šetnja, skandiranja, zvižduci i znamenja Titove Jugoslavije odjekivali su juče ulicama PAraćina

Otpušteni radnici paraćinske staklare u stečaju protestovali su juče gradskim ulicama. U protestnoj šetnji od fabrike do centra grada nosili su zastave socijalističke Jugoslavije i slike Josipa Broza Tita. Glasno se obraćaju Vladi i predsedniku, jer je 230 njih ostalo na ulici.

Radnici Srpske fabrike stakla u Paraćinu ne mire se sa otkazima, koje im je dao stečajni upravnik. Protestna šetnja, skandiranja, zvižduci i znamenja Titove Jugoslavije odjekivali su danas ulicama pomoravskog grada, na reci Crnici. Rešenja o otkazima primila je polovina od 230 radnika, jer paraćinska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje ne može odjednom da obradi sve zahteve radnika. Staklari su očajni zbog otkaza, ali i zbog diskriminacije.

"Niko me ne pita da li imam socijalno, da li imam penzijsko. Zdravstvene knjižice su nam stopirali, ne možemo u fabriku da uđemo. Ovo je kraj", izjavio je radnik Tomislav Simić.

763-paracinci2w.jpg

Ukoliko u naredna dva i po meseca poverioci ne prihvate reorganizaciju Staklare, i preostalih 650 radnika ostaće bez posla. Otpušteni staklari od države ali i od lokalne samouprave očekuju pomoć. Većina od njih je pred penzijom, a ima i dosta bračnih parova koji su zajedno dobili otkaze.

- - - - - - - - - -

БРАВО ЗЕМЉАЦИ!

Није ни нелогично да сте ви живи мртви одани стварно мртвом Титу.

ne radi se o titu, nego o nostalgiji za nekim normalniim vremenima
a od nostalgije se ne živi i to vreme nikad neće više da se vrati, osim ako se ne desi pobuna na svetskom nivou koja će opet da povrati prava radnika, od čega naravno nema ništa, tako da ih AV gleda i smeje u glas

ne radi se o titu, nego o nostalgiji бла бла бла

Ради се о антикапиталистичкој поруци. Јел` су можда кокардице и крстиће са Равне Горе требали да истакну у ту сврху? Па то су они одавно побацали.

- - - - - - - - - -

kada su uništavane druge fabrike, ovi iz staklare se baš i nisu nešto bunili....(...)

То у задње време кажете поводом сваког штрајка. Проваљени сте, вучићева интернет бригадо! ´Ајд сви на радну акцију сакупљања капиларних гласова за Весића!

- - - - - - - - - -

(...) , једино што им мозак не функционише јер чим носе ћопине слике 2017. године......

А теби је мозак још увек на стиропору 2011те......

Poslednja izmena:
Па нека их запосли Јосип Броз Тито.

Знају они да је друг Тито умро 4.Маја 1980. Нису моју параћинци болесници па да верују да мртвом човеку може да се дигне кара - ово се односи и на твог Џизуса!

Знају они да је друг Тито умро 4.Маја 1980. Нису моју параћинци болесници па да верују да мртвом човеку може да се дигне кара - ово се односи и на твог Џизуса!

kakve veze imam sa vučićem i njegovom bandom...uvek sam smatrao šešelja, nikolića i vučića da su najobičnija bagra i ološ...šljam koji treba da uništi Srbiju i srpski narod

Back