Отмичари Данке Илић поткупили њене ткз. "убице"?

NI NA JEDNOM TRAGU SE NE NALAZI DNK DANKE ILIĆ!

Do sada je izveštačeno preko 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP "Vodovod" za koje se sumnja da su Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, a pre nekoliko dana u tužilaštvo su stigli rezultati novih veštačenja.
"Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP 'Vodovod' u Boru, kao i tragovi sa spoljašnje strane automobila. Do sada su veštačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNK Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako i na spoljašnjim delovima vozila", navodi izvor.

NI NA JEDNOM TRAGU SE NE NALAZI DNK DANKE ILIĆ!

Do sada je izveštačeno preko 400 tragova koji su pronađeni u službenom vozilu JKP "Vodovod" za koje se sumnja da su Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, a pre nekoliko dana u tužilaštvo su stigli rezultati novih veštačenja.
"Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila JKP 'Vodovod' u Boru, kao i tragovi sa spoljašnje strane automobila. Do sada su veštačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNK Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako i na spoljašnjim delovima vozila", navodi izvor.
opaaaa, sada vec ovo pozoriste pocinje da lici

****ПРЕТПОСТАВКА****НЕОБОРИВА ДА СЕ НИЈЕ ДЕСИЛО****АЛИ НИ ДА СЕ ДЕСИЛО!****

Могућу развој догађај, за који нико не може рећи да се и није збио.

1. Данка је отета, у сарадњи или без сарадње мајке, врло је занимљиво да је мајка сликала ћерку
више пута из различитих углова у некој вукојебини, и да је скинула наушнице, (што 50ЕУР да се баци?!) за размишљање....отомпотом....

2. Данка је завршила у румунској породици влашког порекла, могући отмичари и будућа породица, имају везе и додире са Бором.

3. На дан када је аустријска полиција потврдила ДА оно дете ЈЕСТЕ Данка Илић, из небуха, искачу ткз. "УБИЦЕ!"
"НЕЕЕЕЕ, МИ СМО ЈЕ УБИЛИ! то никако није мала данка јер не може бити, јер смо је МИ УБИЛИ!" - веле они!

5. Србска милиција, такође као опарена скаче ДА МИ СМО ТО ЗНАЛИ ОД ПОЧЕТКА! само нисмо хтели да вам кажемо!

6. Отмичари, заправо, на дан објаве аутријске полиције, у врло кратком року, преко посредника, налазе неке СНС сендвиче будале
који за 5 - 10 0000 ЕУР, дају лажни исказ, очекујући новац за то, а и у чврстој вери и убеђењу да неће робијати ни дана,
јер "нема тела нема дела" на шта их је неко искусан свакако упутио....

7. И, сада, када треба пронаћи ТЕЛО истрага је запела, јер наравно да нема тела када нема ни дела,
Данка Илић, жива и здрава шета Даблином! ЈЕР, су могући отмичари Данке Илић заправо пронађени у Ирској
а не Аустрији. Тамо су давали изјаву, наводно....значи да су били на путу од Беча до Ирске, а одакле је тај пут почео?
Или, барем, одакле је почео пут Данке Илић?
Austrijska policija nikada nije potvrdila da to jeste to nesretno dete

...

S tim da je jedan covek navodno preminuo u pritvoru...a kako mediji rekose usled "tretmana" u pritvoru...

Mada mi to deluje kao da je on ubijen da bi svi ostali cutali i pratili radnju...

...
Pa novine će napisati bilo šta da prodaju što više novina... Misliš li da novinari u stvari znaju šta se desilo tom nesretnom čoveku tamo pa neće da objave?

****ПРЕТПОСТАВКА****НЕОБОРИВА ДА СЕ НИЈЕ ДЕСИЛО****АЛИ НИ ДА СЕ ДЕСИЛО!****

Могућу развој догађај, за који нико не може рећи да се и није збио.

1. Данка је отета, у сарадњи или без сарадње мајке, врло је занимљиво да је мајка сликала ћерку
више пута из различитих углова у некој вукојебини, и да је скинула наушнице, (што 50ЕУР да се баци?!) за размишљање....отомпотом....

2. Данка је завршила у румунској породици влашког порекла, могући отмичари и будућа породица, имају везе и додире са Бором.

3. На дан када је аустријска полиција потврдила ДА оно дете ЈЕСТЕ Данка Илић, из небуха, искачу ткз. "УБИЦЕ!"
"НЕЕЕЕЕ, МИ СМО ЈЕ УБИЛИ! то никако није мала данка јер не може бити, јер смо је МИ УБИЛИ!" - веле они!

5. Србска милиција, такође као опарена скаче ДА МИ СМО ТО ЗНАЛИ ОД ПОЧЕТКА! само нисмо хтели да вам кажемо!

6. Отмичари, заправо, на дан објаве аутријске полиције, у врло кратком року, преко посредника, налазе неке СНС сендвиче будале
који за 5 - 10 0000 ЕУР, дају лажни исказ, очекујући новац за то, а и у чврстој вери и убеђењу да неће робијати ни дана,

7. И, сада, када треба пронаћи ТЕЛО истрага је запела, јер наравно да нема тела када нема ни дела,
Данка Илић, жива и здрава шета Даблином! ЈЕР, су могући отмичари Данке Илић заправо пронађени у Ирској
а не Аустрији. Тамо су давали изјаву, наводно....значи да су били на путу од Беча до Ирске, а одакле је тај пут почео?
Или, барем, одакле је почео пут Данке Илић?
Puno gledaš ID kanal.

...

Znaci...
Ko zna sta se iza ovoga krije

"DA JE DANKU UDARIO AUTO, OVAJ DOKAZ BI GOTOVO SIGURNO OSTAO" Advokat otkrio da li je priznanje ubistva dovoljan dokaz bez DNK​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

...
glup zakon, jer ovde se imaju dva svedoka koji priznaju, nije jedan pa da se trazi plus dokaz
znaci za ubistvo iz nehata, sta znam 10 godina, a za svirepo maks 40, nema sta da se razmislja, pa ako oni misle da promene iskaz, racunajuci nema tela nema dela, promeniti zakon, da drugi svedok sluzi umesto dokaza, 1 priznanje da nije dovoljno, ali dva da su kao 1 +dokaz

znaci, zakon je kriv, ako im omogucava da cak ne moraju ni da menjaju iskaz, priznao, pa ne priznao, ili ne, isto da se hvata - van pameti, a garantopvano je negde u svetu nesto slicno i uporedivo bilo

nema tela nema dela za slucaj da osumnjiceni nece da prizna, ali ovde su obojica priznali, i sigurno su saznali da ako nema tela nema dela, sta ako je telo zavrsilo pojedeno od divljih zveri?

oni su, ako je to slucaj, unapred pronadjeni, plus, male su to pare, ako rade u vodovodu, ne rade za klikere, nema logike

Back