Otkud ja ovde? :)

@Meduse

Predlazem ti da pitanja vezana za prekrsaje i banove postavis preko pp-a moderatorima podforuma na kojima je korisnik banovan ili Supermoderatorima ukoliko nigde ne stoji javno obavestenje. :)

Odgovoricu ti na pp, ali bih te molila da vise o tome ne razgovarate, jer je javna rasprava o radu moderatora i administratora zabranjena, pa cu morati sve da brisem. Je l ok? :)

bilo price o ovome sto puta

znala sam za krstarica sajt i pricaonicu, blejala sam nekad sa drugaricom na pricaonici, zajebavale razne likove :lol:
onda kliknem jednom na forum da vidim koji je to andrak, pa isla na filmove i taj deo foruma...pa napravim nick da bi mi pomogli ljudi da nadjem film the lover, na kraju nadjem nekog lika koji ga ima i on mi nareze i da, tj proda
i onda krenula da gledam razne druge pdfove, pa zavrsim sa najvise aktivnosti na ljsu kao seksoman :lol:

A sto si se udala i razvela na krsti... :lol:

Dosla davnih dana, muz gledao neke oglase, pa se uclanio, ja mu posle ukrala profil, trazila informacije na putovanjima, pa sama posle kacila svoja iskustva, pa pisala pa odlazila, pa se vracala...

Upoznala neke divne dame sa krstarice, druzile se i u rl lepo...

Sad uglavnom voajerisem, zbog vremenske razlike mi je cesto glupo da se ukljucujem u diskusiju, ponekad nesto napisem...

Dosla davnih dana, muz gledao neke oglase, pa se uclanio, ja mu posle ukrala profil, trazila informacije na putovanjima, pa sama posle kacila svoja iskustva, pa pisala pa odlazila, pa se vracala...

Upoznala neke divne dame sa krstarice, druzile se i u rl lepo...

Sad uglavnom voajerisem, zbog vremenske razlike mi je cesto glupo da se ukljucujem u diskusiju, ponekad nesto napisem...

nas dve smo dosle u isto vreme

A meni je baš žao što ne pišeš češće, pogotovo o novom životu, to je veliki rez koji ste napravili i potez vredan divljenja.

pa pisala sam, tamo gde je to tema, na Zivot u Kanadi i raznim drugim na "Severna i Juzna Amerika", sto da vas pvde gnjavim sa tim...zivot ko zivot, ides na posao, dodjes kuci, setas kerove, obavljas sto inace obavljas...razlika je sto nemam onaj cvor u stomaku vise, sto je opusteno, uredjeno, volim sve viskove pravila koje imaju jer to ovu zemlju cini uredjenom drzavom...

eto jos jedna razlika - jelka mi je uveliko okicena, negde od 1.12., nisam katolik, nisam ni neki zagrizeni pravoslavac, ali volim Christmass Lights i to mi je sad omiljena zanimacija, da gledam po komsiluku kako je ko ukrasio, ima divnih stvari, kao kad ljudi stave svetla na ogromne, visoke jelke, ali ima i smejurije i preterivanja, kao u filmovima nekad..i tacno vidis ko ima malu decu - te su kuce najvise ukrasene

Виђаш ли неког из одељења?

Ne vidjam, za dvoje znam da su, ili bi trebalo da su ovde, ali muski deo ekipe je netragom nestao, niko sa njim nije vise u kontaktu, a nemam kontakt za zenski deo ekipe.

Ne druzim se nesto sa ljudima iz naseg regiona, jednostavno zato sto se sa njima ne bih druzila ni da sam kod kuce, pa ne vidim razlog da se druzimo samo zato sto govorimo istim jezikom.

Prosto nemamo nista zajednicko osim prostora sa kog dolazimo.

Ne vidjam, za dvoje znam da su, ili bi trebalo da su ovde, ali muski deo ekipe je netragom nestao, niko sa njim nije vise u kontaktu, a nemam kontakt za zenski deo ekipe.

Ne druzim se nesto sa ljudima iz naseg regiona, jednostavno zato sto se sa njima ne bih druzila ni da sam kod kuce, pa ne vidim razlog da se druzimo samo zato sto govorimo istim jezikom.

Prosto nemamo nista zajednicko osim prostora sa kog dolazimo.

То је истина. Са некима се не бих дружила ни да смо на пустом острву.

Back