Otkud ja ovde? :)

Tako ti je to kad u goste dolazis praznih ruku :think:

Pazi molim te, a šta si im ti to doneo a ja propustivo da vidim m ? :ceka:

- - - - - - - - - -

Koliko sam ja videla, normalan doček je da te svi napadnu da priznaš čiji si klon... A onda sebi postaviš pitanje iz naslova teme, i to nekoliko puta... Pa tako obrneš nekoliko krugova... :manikir:

Još jedna boginja? :per: Možeš da me čerečiš do sudnjeg dana priznaću ti sve i moliću za još :heart::balavi:

- - - - - - - - - -

Pa jesi li video kako je covek fin i kulturan, a ti odmah krenuo sa psovankama... :p

- - - - - - - - - -

Evo, Little R ti je lepo objasnila kako to ovde ide. Samo nisi uhvatio dobar dan. Komisija za lov na klonove nije trenutno tu. :D

Ponele me emocije a vi sve zajahale metle i satelitsko navođenje pa pravo po meni . Ako. Bog će da vam sudi a možda i ja . :per:

Ponele me emocije a vi sve zajahale metle i satelitsko navođenje pa pravo po meni . Ako. Bog će da vam sudi a možda i ja . :per:

... :)

consoling2.gif

Kako ste se uopste pojavili na Krstarica forumu? :)

bilo price o ovome sto puta

znala sam za krstarica sajt i pricaonicu, blejala sam nekad sa drugaricom na pricaonici, zajebavale razne likove :lol:
onda kliknem jednom na forum da vidim koji je to andrak, pa isla na filmove i taj deo foruma...pa napravim nick da bi mi pomogli ljudi da nadjem film the lover, na kraju nadjem nekog lika koji ga ima i on mi nareze i da, tj proda
i onda krenula da gledam razne druge pdfove, pa zavrsim sa najvise aktivnosti na ljsu kao seksoman :lol:

sta se vredjas odma, vidis kako sam tuzan stih srocila:( treba da te ponesu emocije:sad2:

Izvini, ovo je samo bio mali test , obećavam neću više ! :heart: Samo sam proveravao hoćeš li uhvatiti suptilno uvijenu VRAĆENU uvredu ili nećeš . Nisam bio siguran da li si pametna pa ti je to bila loše sročena šala na moj račun , namerna uvreda ili si glupa pa si me slučajno uvredila . Pa rekao sam da hebbati ne mogu , što mi guraš nokte u oči ? :rumenko:

Izvini, ovo je samo bio mali test , obećavam neću više ! :heart: Samo sam proveravao hoćeš li uhvatiti suptilno uvijenu VRAĆENU uvredu ili nećeš . Nisam bio siguran da li si pametna pa ti je to bila loše sročena šala na moj račun , namerna uvreda ili si glupa pa si me slučajno uvredila . Pa rekao sam da hebbati ne mogu , što mi guraš nokte u oči ? :rumenko:

izvini i ti, i ono je bio samo mali test :ceka:

Back