Otkud ja ovde? :)

i opet :)
nema cenzure..samo se ne dozvoljava ono sta je suprotno pravilniku, zakonu i ustavu.
sve ostalo je dozvoljeno.

А да те питам, кад те неко оговара у твом присуству, то није оговарање по Правилнику, јел' да :zper:

nema cenzure..samo se ne dozvoljava ono sta je suprotno pravilniku, zakonu i ustavu.

ha, ha....

Dozvoljava se recimo pljuvanje po Titu iz svih polozaja i udaljenosti, iako je to Pravilnikom izricito zabranjeno.

Ali ne daj Boze da se neko tako popljuje po blagopocivsem Pavlu...Taj to ne bi preziveo....:nono3:

Kriterijumi moderatora su jako selektivni...:smeker:

ha, ha....

Dozvoljava se recimo pljuvanje po Titu iz svih polozaja i udaljenosti, iako je to Pravilnikom izricito zabranjeno.

Ali ne daj Boze da se neko tako popljuje po blagopocivsem Pavlu...Taj to ne bi preziveo....:nono3:

Kriterijumi moderatora su jako selektivni...:smeker:

nije dozvoljeno ni po titu..jasno stoji u pravilniku odredba o bivsim vladarima i predsednicima.
ako je to neko dozvolio, doslo je do propusta i ispravice se.

Evo, bas sada puce cenzura i kljuc na mojoj temi "Beograd oblepljen slikama ratnog zlocinca"...

Prepisao sam temu sa Vesti Krstarice....A moderator zakljucao sa obrazlozenjem: "Tema nije pravilno postavljena" berz da kaze STA nije pravilno....da bih eventualno mogao da ispravim....

To nije cenzura VASE VESTI...???

Nije šija nego vrat. Šta je hejtovanje?

I da, mislim da je tab sladak. Ali da je komplikovam jer je zahtevan, sve mora ovako, mora onako... :lol:

Mrznja je dubok osecaj netrpeljivosti prema odredjenoj stvari, pojavi, osobi, narodima i sl.
A hejtovanje je po meni vise neko trenutno negodovanje prolaznog karaktera.

Da, super je Tab. :) Nije sujetan, ne glumi velicinu i ako mu se to zapravo moze.

I da, zgodan je! :D

Po tvom omiljenom recniku jeste...:lol: a i po drugima...zali se lingvistima...
Jeste, takvo delovanje je odlika malog broja ljudi, ali ne moramo tu cinjenicu koristiti kao izgovor.

Pa bas i ne. „Hejt“, kao novi, moderan izraz nije zamisljen da opisuje mrznju, kao verovatno vrlo tezak i iscrpljujuci osecaj. Ne budi bukvalista.

Jesi li cula izraz da je neko Kevin?

Btw, zasto hejtujes opusten razgovor? :malav:
Mnogo pricas o ljubavi. Primeni to o cemu govoris. :)

Mrznja je dubok osecaj netrpeljivosti prema odredjenoj stvari, pojavi, osobi, narodima i sl.
A hejtovanje je po meni vise neko trenutno negodovanje prolaznog karaktera.

Da, super je Tab. :) Nije sujetan, ne glumi velicinu i ako mu se to zapravo moze.

I da, zgodan je! :D

Е, девојке, да вас чујем сад :zper:

Него, сад ништа од опкладе :(

Baš, kao oni zatvorenici kad ih puste u kantine, pa im kao daju malo slobode, a navikli da je nemaju. Kao stoka. Ono kad te ponižavanje ubije u pojam.

Ти си тамо требала да им напишеш шта имаш, ти ћеш сутра ако напустиш овај форум овако писати и о крстарици и члановима одавде.Напишем овде шта имам и крај шта сад има да идем на другим форумима и олајавам чланове и модерацију одавде, баш безвезе :confused:

Ја читам постове и шта је написано, не обраћам пажњу ко је писао и није ми битно.Шта је вама битније ко је писао или шта је написано?

Back