Znači jeste tab. Zbunilo me ono kad je došao on na forum. 
Hvala koto!

Hvala koto!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ahahhahaha..jok i nije. https://forum.krstarica.com/showthread.php/3008-Raste-mi-penisali ne mislim nista lose, zaebant..jedan od mojih omiljenihbuki nikad nije bio lajavi krelac na forumu...koliko ga ja znam.

ajme qqZnači jeste tab. Zbunilo me ono kad je došao on na forum.
Hvala koto!![]()

Ahahaha, zar tab nije Ivan?
- - - - - - - - - -
Po logici stvari jedini administrator.

ahahhahaha..jok i nije. https://forum.krstarica.com/showthread.php/3008-Raste-mi-penisali ne mislim nista lose, zaebant..jedan od mojih omiljenih
- - - - - - - - - -
Nije, Koto je htela da bude Tab, ali avaj![]()

p ok, mozda ti se ne svidja izraz.zaebant da, i kuliraća, ali ne i lajavi krelac..

nikad.
tab i koto su bili prijatelji. i ostali.![]()

Јесте
Читам Ана форум, понекад, тамо у правилнику је јасно наведено шта је дозвољено, шта не, а свакако у дискусији на неким темама би се дотакле забрањене теме и зато се тамо нисам регистровала.Овде је све дозвољено можеш да пишеш, све и свашта, вређаш све, само не сме о форуму и модерацији.Лицемерно![]()
a da sam imala ideje o tome kak se nakrsti mogu mnoge stvari promeniti na bolje, imala sam..Hahah...ja, ja, naturlich..
Ne kažem da niste prijatelji...msm, dobri ste i sfe..

jok i nisiPravilnik je tamo apsolutno nebitan, jer moderatori mogu da rade šta hoće, i nemaju nikakve ni obaveze ni odgovornosti prema članstvu.
Niti editovanje, niti banovanje nema nikakve veze sa pravilnikom, koji uopšte nije jasan kako ti kažeš.
Moderatori ne poštuju pravilnik pri kažnjavanju, jer im se može.
Nadam se da će im za par godina na forumu ostati da pišu samo ti moderatori.
A ono što me najviše nervira je to što ne može da se obriše nalog i postovi, kad vidiš da si se zeznuo što si išta korisno tu ikad ostavio i napisao. Ne, to uzimaju, a tebe banuju. MIslim... Toliko nepoštovanja prema čoveku i ljudskoj reči nisam srela nigde drugde u životu.
Ne pišem ovo jer sam opsednuta tim forumom, već da oni koji vode ovaj forum pročitaju i znaju šta ljude (kao mene) tera sa foruma.
Nepravda i licemerje, bezobzirnost i bahaćenje.
A da, inače, ja koliko vidim ovde se redovno spominju i moderatori, i forum i kritikuje. Tamo ne smeš ni da ih spomeneš, a kamoli kritikuješ. Nešto si ti pobrkala tu.

Ahahaha, zar tab nije Ivan?
- - - - - - - - - -
Po logici stvari jedini administrator.

pa ok, mozda tebi ne bi bio, meni jeste..
na forumu zaebant, lajavi krelac..uzivo povucen, tih..mica..
ni jedno ni drugo nisu sasvim istina, istina je verovatno negde izmedju.
kao sto na forumu nosimo neku masku iza koje se krijemo, to radimo i uzivo..
buki nikad nije bio lajavi krelac na forumu...koliko ga ja znam.
Ne, nisam, iziritirana sam tim stvarima koje sam tamo videla i doživela (onim što sam rekla o njemu).
Da sam opsednuta, pisala bih tamo. Nisam oterana, sama sam otišla.

ma zna munjo koto sta prica.. dugo smo ovde i dobro se znamo.. vise puta sam joj pretio: ne zaebavj koto, .. khmm .. cu te... a ona meni kaze: ti si buki samo lajavi krelac