Otkud ja ovde? :)

helen, julijan, gigule,buki, margo,struja, gazda, hani, bad wolf, borka,mistik,pipi, banshe, vragana, tab, konzi,esh, faraon, alisa, cvetic,dr, smoki, tibi, gospodjica, perfi, winx, ilke, divka, ljilja mmm,i mnogi drugi, koje mozda nisam srela ali su me dotakli na neki nacin..zoro, cofeln, modesti, slonce, maki, gljiva, kojot, lexa, krasuljak, morana,vit..
boze me prosti osecam se ko pred smrt..ono prisecam se proslih vremena:zcepanje:

ja sam otisao korak vise pa slavio 30 rockas, bili neki moji drugovi odavde i jedno 15ak forumasa u andergraundu, bio teri frensis, doso rasta reko sta pijes, kaze shestoduplu vodku ili tako nesto:)))

helen, julijan, gigule,buki, margo,struja, gazda, hani, bad wolf, borka,mistik,pipi, banshe, vragana, tab, konzi,esh, faraon, alisa, cvetic,dr, smoki, tibi, gospodjica, perfi, winx, ilke, divka, ljilja mmm,i mnogi drugi, koje mozda nisam srela ali su me dotakli na neki nacin..zoro, cofeln, modesti, slonce, maki, gljiva, kojot, lexa, krasuljak, morana,vit..
boze me prosti osecam se ko pred smrt..ono prisecam se proslih vremena:zcepanje:

Daaaaa......Sve virtualni prijatelji i simpatije....

A nikada ih nisam video u reali, cak ni na slici...

Ali sam u svojoj masti STVORIO njihov lik i uvek ih vidim tako....

Ninu vidim kao krupnu plavusu, a Taba kao debeljuskastog procelavog sredovecnog coveculjka, spremnog da za cas promeni raspolozenje...:lol:

U tako redom....Svako ima svoj lik i svoje mesto u mojoj masti...

Mozda bih se jako razocarao da se upoznamo u reali? Ko zna?

Poslednja izmena:
ja sam otisao korak vise pa slavio 30 rockas, bili neki moji drugovi odavde i jedno 15ak forumasa u andergraundu, bio teri frensis, doso rasta reko sta pijes, kaze shestoduplu vodku ili tako nesto:)))
pa ja se sa nekim ljudima druzim stalno, ono i zaboravila sam da su sa foruma:))
ali svako koga sam pomenula, i mnogi koje nisam vise su me dojmili nego 99% ljudi koje srecem u rl. :)

Ovde je moderisanje još i super, baš zato što se pušta da se neke stvari same regulišu, pušta se da teme odu u spam, da se tenzije oslobode kroz rasprave i svađe ili zajedljive komentare. Mada za kažnjavanja nema neke logike, ne videh da se pojedinci kažnjavaju ni pored vrlo uvredljivih postova.

Meni je tako na ani toliko stravično bilo moderisanje baš zbog rigidnosti koja prelazi u glupost.
Na kućnim ljubimcima devojka zdušno savetuje preparat koji je vrlo opasan za mačke, to ne diraju, a brišu postove u kojima je citirano sa veterinarskih sajtova zašto je taj preparat vrlo rizičan. Brišu jer su tekstovi na engleskom, a u pravilniku lepo piše da sve mora da se prevede na srpski. Pa koliko moraš da budeš glup da bi tako postupao.
Ili se članice međusobno samocenzurišu, onako pasivno-agresivno, sa smajlijem koji drži cvetić u ruci. To je mesto za određeni profil ličnosti, nemam drugo objašnjenje što se tamo neko zadržava.

Slažem se, za ovu slobodu razvijanja toka tema... Jedini i najzdraviji način... Neometana komunikacija, neometani protok informacija, neometani saobraćaj misli...

Slažem se i za ovaj drugi forum - zatupljujuće mesto.

Zadržala sam se tamo duže nego što sam htela, jer me veoma brzo sve to počelo nervirati. Ali jbg, ima nekih sjajnih ljudi, sa kojima se ukačiš, pa se u nekog i zaljubiš itd.
Jbg... Prosto, ima gotivnih ljudi, kao i svugde, ali mesto je to meni sve samo ne forum. To je prosto reklamni sajt, koji ne ceni uopšte svoje članove, od kojih u stvari i živi (dobro sad i od reklama, ali toga ne bi bilo da nije bilo članstva koje je tu ostavljalo kvalitetne komentare)...

Poslednja izmena:
Spam je naj...viva la spam!

Volim trolovanje u svakom smislu.

Baš me nasmeje sve to.

Koga smara ne mora da čita i da reaguje... Niko ne udara po ušima da komuniciraš sa spamerima...

Prošlu noć sam na temi "škorpijica mi zapala za oko" pročitala gotivan trol post, i baš se ismejah... I htedoh da podelim sa drugom... Kad uđem na temu, obrisano...

Aman... Zar i ovde...

Ne brišu se neki postovi totalno lupetanje i agresivno izražavanje, ali se obriše jedan duhoviti spam, koji je ništa drugo osim zabave i smeha...

pa ne stvarno,ne kapiram da ne kazes nikome da ti je tesko,ovde nas je toliko,dosta ljudi prolazi isto kroz usamljenost ili neku tugu,pa uvek bi neko priskocio da utesi

a ne znam, imas ljude koji kad im je tesko pricaju o tome da im bude lakse, pa udave sve oko sebe.. a imas ljude koji ne vole da pricaju o tome, jer im je onda teze.. oni se zavuku negde i lizu rane dok im ne bude bolje... pretpostavljas gde ja spadam
jednom ja otisao kod neke nase forumasice i nesh mi verovati, cak sam imao sanse da.. khmm.. to nam je u pozadini, izmedju ostalog, i bila neka ideja.. i onda me ona udobno smesti na kauc, a ona zauzme mesto u izdignutoj stolici i krene da me preslisava o mom ebenom zivotu...i sve udara gde me najjace pece... i meni, umesto da mi bude lakse jer sam se poverio, nedelju dana mi je glava bila ko merica.. da ne pricam kako mie bilo do sexa.. i da nista nie bilo :(

- - - - - - - - - -

to tie ko u onoj borinoj: ako neko hoce skroz da me zaebe..

- - - - - - - - - -

ali sta ja to radim, ja se tebi ovde poveravam

a ne znam, imas ljude koji kad im je tesko pricaju o tome da im bude lakse, pa udave sve oko sebe.. a imas ljude koji ne vole da pricaju o tome, jer im je onda teze.. oni se zavuku negde i lizu rane dok im ne bude bolje... pretpostavljas gde ja spadam
jednom ja otisao kod neke nase forumasice i nesh mi verovati, cak sam imao sanse da.. khmm.. to nam je u pozadini, izmedju ostalog, i bila neka ideja.. i onda me ona udobno smesti na kauc, a ona zauzme mesto u izdignutoj stolici i krene da me preslisava o mom ebenom zivotu...i sve udara gde me najjace pece... i meni, umesto da mi bude lakse jer sam se poverio, nedelju dana mi je glava bila ko merica.. da ne pricam kako mie bilo do sexa.. i da nista nie bilo :(

divna prica:zag:

ša ste se okomili na nevinicu..benchmark je ozbiljan forum, ovde će da mole još malo da se spamuje...
el ima nekog sa moje lađe? :lol:

- - - - - - - - - -

msm tako se zove forum

Јесте :)

Читам Ана форум, понекад, тамо у правилнику је јасно наведено шта је дозвољено, шта не, а свакако у дискусији на неким темама би се дотакле забрањене теме и зато се тамо нисам регистровала.Овде је све дозвољено можеш да пишеш, све и свашта, вређаш све, само не сме о форуму и модерацији.Лицемерно :D

Nego, zna li se ko je osnivač krstarice?
Пословно Име: Крстарица д.о.о. Београд
Статус: Активно привредно друштво
Матични број: 17406850
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
Седиште: Општина: Београд-Палилула | Место: Београд-Палилула | Улица и број: Булевар Деспота Стефана 95
Датум оснивања:21.05.2002
ПИБ: 102209024

Чланови / Сувласници
Чланови
Име Презиме: Иван Петровић
Јмбг/Лични број: 2804975710008
Тип: Члан

Удео: 100 %

i nemoj neko da kaze da ja dajem nalog...marlon sedi pored mene i kod mene na kafi, sve nadgledam...ne brinite :lol:

da bi razumeli prirodu krstarice treba prvo da razumete sebe i u kakvim ste mentalnim sukobima ili blokadama da ovde boravite duze od tri dana... krstarica je forum koji je napravljen ciljno da promovise najgore iz ljudi atakujuci na njihovu podsvest putem pre svega laznih likova kojima je provokacija duznost i za sta su odgovorni pre svega kreatori tog principa, osnivaci krstarice da ih sad ne pominjem... vremenom, taj ponekad zanimljiv psiho igrokaz je zamenjen licemerjem i strateska sustina dobrog psiho eksperimenta je otisla losim pravcem cega ste i sami svesni jer hipokrizija lisih odluka izjeda bukvalno svaki pokusaj da se nesto pozitivno uradi.
kako se marlon pojavio ovde u ovom leglu najgoreg zla na netu... prica je smesna ko za crtani film, mladji rodjak koji nikad nije imao nijednu devojku i familija ga tretirala za crnu ovcu jednog dana vaseg pripovedaca ove storije srete u gradu sa ni manje ni vise tri raskalasne droce... kad tad nisam zanemeo necu nikad, dobro dete, pristojno, a ribe raspad... pitam ga na uvo sta je bre ovo a on kaze ma sa ceta, kakvog crnog ceta ybt, a on sa krstarice... jel reko aj da idem da vidim mozda se i ja omrsim a mali kaze e ti idi tamo na 40+, pitam sta ti je to, a on pa to su matorci i kezi se... mislim u sebi kezi se ti slinavi, ne znas kaku vunu umem ja da predem... logujem se na cet i vidim blago je reci uzas... quraz pichka yebi se pusi mrs u pm svaka druga rec neko nekom psuje majku ili neko muva neku sa pozivom dropljo aj da mi das ribe... slosilo mi se iako umem takav recnik da koristim po potrebi ali u mega kolicini iole normalnom coveku se zgadi... krenem po sajtu i vidim forum, sve mlitavo nigde vatre, sve mlohave rasprave slicne ko na cetu bez ikakve intelktualne dubine... do politike... e tu je bila vatra, tema da li je beograd karcinom srbije, lik veksla pise ko dragec, vidim zna podravski al vidim da nije ustasa vec lokalna hrvatska dodjoska srbenda koja im pomera dupe toliko da je jedan korisnik crni djordje dobio infarkt i zavrsio u urgentnom ( to bilo desetak dana kasnije) aj da uzmem ucesce napravim nik, koji da uzmem i setim se anagrama od normal jer sebe smatram normalnom personom, anagram je marlon, registrujem se napisem nekoliko komenta i posaljem pp veksli sa recima srbine sto ih zaebavas... to je bio pocetak dugog prijateljstva koje se neslavno zavrsilo kao sve sto se zavrsi na ovom mestu jer kad spojis rl i vl neko uvek naebe posto onaj drugi zaboravi gde pocinje iskrenost a gde laz i licemerje i bolesna opsesija da se guzi tamo gde mu nije mesto... razvesti se zbog foruma je normalnije jer forum moze biti dobar povod-inicijalna kapisla losem braku, nego se spojiti sa nekim odavde za stalno....spajanje jedino funkcionise ako ne pisu ovde oboje jer ako pisu.... agata kristi je malo dete cega sve ima... generalno, faza zivota vezana za virtuelu mi je zavrsena bukvalno svuda, ovo povremeno je bljesak da osvetlim ovo propalo nistavilo... nemam za cim da zalim, imao lepa i ruzna iskustva, tri zene odavde bukvalno udao, naslusao se intimnih i srceparajucih tuznih ispovesti za tri rata i mira, jednoj forumasici rodjeni kum, sa drugom imam vanbracnu cekicu, bio zaljubljen ko noj u trecu koja me vrtela ko cigru lececi svoje nagomilane frustracije, nek joj bog oprosti, generalno imao veza i vezica sa petnaestak zena i devojaka, imam jos prijatelje tu i tamo sa politike sa kojima delim bas iste poglede na svet... poslednje dve godine izbegavao po svaku cenu nova zenska poznanstva jer znam pre nego se i vidim kako ce da se zavrse, posto sve zene sa ovakvih mesta imaju lose fantazije kada se zaljube u necije pisanje posto su nesposobne da odvoje unutarnje nezadovoljstvo od spoljne dosade sumornim i jednolicnim zivotom sa takvim novim poznanstvima sa nekim ko jel “nije kao drugi”... mnogim zenama odavde fali klovn u privatnom zivotu koji ce ih zabavljati i zasmejavati, inspirisati i davati podstrek nadi da zivotne greske koje su pravile jesu kraj utopije njihovih nadanja i da ce sa novim poznanstvima neko novo sunce promena ogrejati ta ledena srca nesposobna da razumeju da svaki uzrok vuce i posledicu kada se sebicno igras tudjom vatrom.... ali to su zene i valjda ih zato volimo. ... valjda...

savet, postujte tudju indivudualnost i kreaciju a ne karakter jer ako pomesate ta dva idete u raskorak sa sobom... zato jos tu i tamo popricam samo sa borkom, sofkom i najludjom od svih ovim zlockom :lol:

voli vas vaš
maki

p.s. pisem ovako jer mi je svaki nalog banovan kao pre 10tak godina a razlog.... nebitno..... to podrzava bas ono o cemu govorim, da je ovo mesto losih strasti i lose predikcije kakvu imate u sagledavanju perspektive pravca diskusije sa sagovornicima, jer je najveci broj njih obicna ogoljena laz uvijena u malo skuplji ili sto je mnogo, verovatnije akcijski celofan.

:heart::heart:

Пословно Име: Крстарица д.о.о. Београд
Статус: Активно привредно друштво
Матични број: 17406850
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
Седиште: Општина: Београд-Палилула | Место: Београд-Палилула | Улица и број: Булевар Деспота Стефана 95
Датум оснивања:21.05.2002
ПИБ: 102209024

Чланови / Сувласници
Чланови
Име Презиме: Иван Петровић
Јмбг/Лични број: 2804975710008
Тип: Члан

Удео: 100 %

video sam Ivana kad sam bio mali na TV-u :)) Naravno, priča o Krstarici...msm da tada nisam bio član.

Јесте :)

Читам Ана форум, понекад, тамо у правилнику је јасно наведено шта је дозвољено, шта не, а свакако у дискусији на неким темама би се дотакле забрањене теме и зато се тамо нисам регистровала.Овде је све дозвољено можеш да пишеш, све и свашта, вређаш све, само не сме о форуму и модерацији.Лицемерно :D

A ti bi da vredjas i moderatore i forum? :think:

pa ok, mozda tebi ne bi bio, meni jeste..
na forumu zaebant, lajavi krelac..uzivo povucen, tih..mica..:)
ni jedno ni drugo nisu sasvim istina, istina je verovatno negde izmedju.
kao sto na forumu nosimo neku masku iza koje se krijemo, to radimo i uzivo..

buki nikad nije bio lajavi krelac na forumu...koliko ga ja znam.

- - - - - - - - - -

A ti bi da vredjas i moderatore i forum? :think:

moderacija je na svakom domatjem forumu potpuno nebitna, osim na stranim forumima...

Back