Otkud ja ovde? :)

Slučajno. Septembra 2012 sam počeo da sređujem neke svoje stare beleške o poreklu porodice, pa sam krenuo da tražim podatke po internetu. Izbacivalo mi je i Krstaricu, no u to vreme sam smatrao da su forumi mesta za zaludne ljude sa viškom vremena i manjkom obaveza i da fini ljudi ne svraćaju tamo:hahaha:. A onda sam jedanut kliknuo na jednu temu po imenu Genetička geneologija, oduševio se. U prvo vreme sam svraćao jedino na nju, a nakon nekih mesec i po, dva, otkrio sam i druge teme van pdf Istorija. U januaru 2013 sam otvorio nalog i otad sam tu. Otvorio sam par naloga u međuvremenu svaki put sa planom da ne napravim greške koje sam radio u prošlom "životu" ali džaba. Nakon nekog vremena nastavio sam po starom.
Forum je dobar, promenio se od vremena kad sam došao, ali još uvek najbolji način on-line komunikacije (bar za mene), bolji i od Fejsbuka i Tvitera. Ja ne mogu reći da dolazim samo na Krstaricu, obilazim i portal Poreklo koji i jeste jedan spin-off krstarice. Tako da mogu reći da sam veran ženi i ljubavnici:mrgreen:

zovem se bundeva..ovde sam zalutao davne 2003. godine... trazio sam nesto na krstaricinom pretrazivacu.. toe bio pretrazivac kojim nikad nista nisam uspeo pronaci.. sem ovog foruma, ebo me on kud sam i njega pronasao.. toliko vremena sam utucao ovde da bih 'ladno dva fakulteta mogao zavrsiti.. prvo sam nesto malo citao, uglavnom na ljisu, a onda sam se i ukljucio.. najpre sam postovao kao neregistrovan clan (tada si to mogao na svim podforumima), a onda sam se registrovao.. nije mi nikakav valjan nik padao na pamet pa sam odvalio bundeva.. na ljisu su tada carevale Gazdarica i Blondy.. bio sam zadivljen kako su uspevale sve da isprate, na svakoj temi su bile aktivne, sve su stizale da procitaju i nista im nije promicalo.. usput su svojim flertovanjem podstrekivale napaljene forumase da sto vise pisu... moderatori kakve svaki forum moze samo pozeleti.. prva tema koju sam otvorio bila je neka o magarcima.. bio sam jako srecan kad su mi se stariji clanovi prvi put obratili.. na forum sam uvek ulazio kao iskreni vernik u crkvu, sa velikim uzbudjenjem.. zazvrci modem i posle pistanja uspostavi se konekcija.. pokrenem pretrazivac, ulogujem se na forum i preda mnom se otvori novi svet, svet iz maste ciji sam i sam kreator..

i taako,da ne duzim

:zaljubljena:

bukiiiiii..:rotf:

da, bas tako, nek nismo. koliko izuzetnih ljudi ne bih upoznala da nije bilo krste?
zivot bi mi bio mnogo siromasniji.
zaista to mislim.

Ja sam mnogo naucio.

Cuo sam o sebi stvari koje mi se niko ne bi usudio da kaze u lice.

I to nesto vredi....

A i uverio sam se vise puta dokle mogu da idu ljudski bezobrazluk, pokvarenost, maipulacija i laz....

helen, julijan, gigule,buki, margo,struja, gazda, hani, bad wolf, borka,mistik,pipi, banshe, vragana, tab, konzi,esh, faraon, alisa, cvetic,dr, smoki, tibi, gospodjica, perfi, winx, ilke, divka, ljilja mmm,i mnogi drugi, koje mozda nisam srela ali su me dotakli na neki nacin..zoro, cofeln, modesti, slonce, maki, gljiva, kojot, lexa, krasuljak, morana,vit..
boze me prosti osecam se ko pred smrt..ono prisecam se proslih vremena:zcepanje:

Back