Otkud ja ovde? :)

Kako ste se uopste pojavili na Krstarica forumu? :)

Bila na drugom forumu, čija mi se uređivačka politika nikako nije sviđala.
Cenzura, palanačka atmosfera zbog previše ograničenja (kao u nekoj zabiti pod sankcijama).
Urednice koje leče frustracije na članicama.
Previše diskriminacije (muškarci se nazivaju članice, jer je to kao dokaz da je to ženski forum ahahah a ne može dalje od ženskog biti... promoviše se estetska hirurgija i kozmetika, jer je to ono što ženu treba jedino da zanima... komercijala... sramota je što se naziva žensko, jer nema veze sa tim)...
Takođe ni boje mi se nisu dopadale...

Ne znam kako je ovde, ali čitajući pravilnik, videh da ovde moderator ima mnogo više odgovornosti nego prava (u odnosu na taj forum).
To mi se svidelo, jer isto smatram da onaj koji drži silu u svojim rukama (kao neka vrsta policije), treba da bude dvesta hiljada puta pribraniji i tolerantniji od svih ostalih. A ne da svoj položaj koristi za lečenje svojih frustracija i iživljavanje nad članstvom. I da bude faktor problema, tj. da izaziva članstvo i ponižava... Briše i edituje svaku reč odraslog čoveka. Užas.

A, da sloboda govora se previše ograničava, tako da nikakve kontra stavove niti kritike ne smeš da izraziš, pa se svaka komunikacija svede na keženje, licemerje i cvetiće.

Takođe ne sme da se spominje reč seks... Hahah... Kao da je to nešto ružno.

Ma užas od zatucanosti.

Nadam se da je ovde drugačije. Ako vidim da nije, odoh.

Poslednja izmena:
mda. Krsta, vej of lajf:))
pa tako razvela sam se malo 2004, i ostalasa s dvoje malji deca..i de cu kucu, mrak zima decu nema ko da cuva..ja na krstu. to mi je jeidno druzenje bilo tad.
i da nisam imala u okruzenju nikog razvedenog, i imala sam osecaj da me niko ne kapira..na krsti sam vrlo brzo upoznala helen, koja je moja prijatleljica dan danji..
ekipa je bila opasna tada..gazda, rasta, buki, margo, lilu, hani, julijan, anakin, eriu(tad je imala drugi nik) kojot borac neizbezni marlon..
noci i noci za kompom..:)

i nemoj neko da kaze da ja dajem nalog...marlon sedi pored mene i kod mene na kafi, sve nadgledam...ne brinite :lol:

da bi razumeli prirodu krstarice treba prvo da razumete sebe i u kakvim ste mentalnim sukobima ili blokadama da ovde boravite duze od tri dana... krstarica je forum koji je napravljen ciljno da promovise najgore iz ljudi atakujuci na njihovu podsvest putem pre svega laznih likova kojima je provokacija duznost i za sta su odgovorni pre svega kreatori tog principa, osnivaci krstarice da ih sad ne pominjem... vremenom, taj ponekad zanimljiv psiho igrokaz je zamenjen licemerjem i strateska sustina dobrog psiho eksperimenta je otisla losim pravcem cega ste i sami svesni jer hipokrizija lisih odluka izjeda bukvalno svaki pokusaj da se nesto pozitivno uradi.

kako se marlon pojavio ovde u ovom leglu najgoreg zla na netu... prica je smesna ko za crtani film, mladji rodjak koji nikad nije imao nijednu devojku i familija ga tretirala za crnu ovcu jednog dana vaseg pripovedaca ove storije srete u gradu sa ni manje ni vise tri raskalasne droce... kad tad nisam zanemeo necu nikad, dobro dete, pristojno, a ribe raspad... pitam ga na uvo sta je bre ovo a on kaze ma sa ceta, kakvog crnog ceta ybt, a on sa krstarice... jel reko aj da idem da vidim mozda se i ja omrsim a mali kaze e ti idi tamo na 40+, pitam sta ti je to, a on pa to su matorci i kezi se... mislim u sebi kezi se ti slinavi, ne znas kaku vunu umem ja da predem... logujem se na cet i vidim blago je reci uzas... quraz pichka yebi se pusi mrs u pm svaka druga rec neko nekom psuje majku ili neko muva neku sa pozivom dropljo aj da mi das ribe... slosilo mi se iako umem takav recnik da koristim po potrebi ali u mega kolicini iole normalnom coveku se zgadi... krenem po sajtu i vidim forum, sve mlitavo nigde vatre, sve mlohave rasprave slicne ko na cetu bez ikakve intelktualne dubine... do politike... e tu je bila vatra, tema da li je beograd karcinom srbije, lik veksla pise ko dragec, vidim zna podravski al vidim da nije ustasa vec lokalna hrvatska dodjoska srbenda koja im pomera dupe toliko da je jedan korisnik crni djordje dobio infarkt i zavrsio u urgentnom ( to bilo desetak dana kasnije) aj da uzmem ucesce napravim nik, koji da uzmem i setim se anagrama od normal jer sebe smatram normalnom personom, anagram je marlon, registrujem se napisem nekoliko komenta i posaljem pp veksli sa recima srbine sto ih zaebavas... to je bio pocetak dugog prijateljstva koje se neslavno zavrsilo kao sve sto se zavrsi na ovom mestu jer kad spojis rl i vl neko uvek naebe posto onaj drugi zaboravi gde pocinje iskrenost a gde laz i licemerje i bolesna opsesija da se guzi tamo gde mu nije mesto... razvesti se zbog foruma je normalnije jer forum moze biti dobar povod-inicijalna kapisla losem braku, nego se spojiti sa nekim odavde za stalno....spajanje jedino funkcionise ako ne pisu ovde oboje jer ako pisu.... agata kristi je malo dete cega sve ima... generalno, faza zivota vezana za virtuelu mi je zavrsena bukvalno svuda, ovo povremeno je bljesak da osvetlim ovo propalo nistavilo... nemam za cim da zalim, imao lepa i ruzna iskustva, tri zene odavde bukvalno udao, naslusao se intimnih i srceparajucih tuznih ispovesti za tri rata i mira, jednoj forumasici rodjeni kum, sa drugom imam vanbracnu cekicu, bio zaljubljen ko noj u trecu koja me vrtela ko cigru lececi svoje nagomilane frustracije, nek joj bog oprosti, generalno imao veza i vezica sa petnaestak zena i devojaka, imam jos prijatelje tu i tamo sa politike sa kojima delim bas iste poglede na svet... poslednje dve godine izbegavao po svaku cenu nova zenska poznanstva jer znam pre nego se i vidim kako ce da se zavrse, posto sve zene sa ovakvih mesta imaju lose fantazije kada se zaljube u necije pisanje posto su nesposobne da odvoje unutarnje nezadovoljstvo od spoljne dosade sumornim i jednolicnim zivotom sa takvim novim poznanstvima sa nekim ko jel “nije kao drugi”... mnogim zenama odavde fali klovn u privatnom zivotu koji ce ih zabavljati i zasmejavati, inspirisati i davati podstrek nadi da zivotne greske koje su pravile jesu kraj utopije njihovih nadanja i da ce sa novim poznanstvima neko novo sunce promena ogrejati ta ledena srca nesposobna da razumeju da svaki uzrok vuce i posledicu kada se sebicno igras tudjom vatrom.... ali to su zene i valjda ih zato volimo. ... valjda...

savet, postujte tudju indivudualnost i kreaciju a ne karakter jer ako pomesate ta dva idete u raskorak sa sobom... zato jos tu i tamo popricam samo sa borkom, sofkom i najludjom od svih ovim zlockom :lol:

voli vas vaš
maki

p.s. pisem ovako jer mi je svaki nalog banovan kao pre 10tak godina a razlog.... nebitno..... to podrzava bas ono o cemu govorim, da je ovo mesto losih strasti i lose predikcije kakvu imate u sagledavanju perspektive pravca diskusije sa sagovornicima, jer je najveci broj njih obicna ogoljena laz uvijena u malo skuplji ili sto je mnogo, verovatnije akcijski celofan.

Bila na drugom forumu, čija mi se uređivačka politika nikako nije sviđala.
Cenzura, palanačka atmosfera zbog previše ograničenja (kao u nekoj zabiti pod sankcijama).
Urednice koje leče frustracije na članicama.
Previše diskriminacije (muškarci se nazivaju članice, jer je to kao dokaz da je to ženski forum ahahah a ne može dalje od ženskog biti... promoviše se estetska hirurgija i kozmetika, jer je to ono što ženu treba jedino da zanima... komercijala... sramota je što se naziva žensko, jer nema veze sa tim)...
Takođe ni boje mi se nisu dopadale...

Ne znam kako je ovde, ali čitajući pravilnik, videh da ovde moderator ima mnogo više odgovornosti nego prava (u odnosu na taj forum).
To mi se svidelo, jer isto smatram da onaj koji drži silu u svojim rukama (kao neka vrsta policije), treba da bude dvesta hiljada puta pribraniji i tolerantniji od svih ostalih. A ne da svoj položaj koristi za lečenje svojih frustracija i iživljavanje nad članstvom. I da bude faktor problema, tj. da izaziva članstvo i ponižava... Briše i edituje svaku reč odraslog čoveka. Užas.

A, da sloboda govora se previše ograničava, tako da nikakve kontra stavove niti kritike ne smeš da izraziš, pa se svaka komunikacija svede na keženje, licemerje i cvetiće.
ATakođe ne sme da se spominje reč seks... Hahah... Kao da je to nešto ružno.

Ma užas od zatucanosti.

Nadam se da je ovde drugačije. Ako vidim da nije, odoh.

Ovde se samo priča o seksu i hrani
Wellcome

@Japanac

Hvala. Jesi sigurna... :D Meni non stop iskaču političke teme... Ali poenta je u slobodi. Moja je sloboda da li ću to da čitam. Iako jeste, preplavljen je ovaj forum politikom. ALi dobro, to ljude zanima... Svaka roba ima svog kupca. Svako će komunicirati sa onim sa kim želi. Slobodan izbor.

Za sad imam korektan odnos sa uredništvom, deluju mi sasvim korektno. Iako jesam malo testirala strpljenje, ali ok su se pokazali za sad.

I moja iskustva su uglavnom pozitivna. Jedina svadja je bila ovde sa Zoroom. :) A drag mi je bas. Steta sto ne pise vise. Znao je da napravi atmosferu.

Da, steta sto Zoroa nema.

A sto se tice teme, citala sam po netu iskustva putnika sa agencijama i izmedju ostalog, izasla mi Krstarica.
Zadrzala sam se zato sto pokriva dosta razlicitih oblasti. Sve pohvale.:)

@Japanac

Hvala. Jesi sigurna... :D Meni non stop iskaču političke teme... Ali poenta je u slobodi. Moja je sloboda da li ću to da čitam. Iako jeste, preplavljen je ovaj forum politikom. ALi dobro, to ljude zanima... Svaka roba ima svog kupca. Svako će komunicirati sa onim sa kim želi. Slobodan izbor.

Za sad imam korektan odnos sa uredništvom, deluju mi sasvim korektno. Iako jesam malo testirala strpljenje, ali ok su se pokazali za sad.

Na politici sam bila dva puta za 9 godina
Tamo je dosadno
Najbolji su žene ljis i dom
Provereno
Uvek iskoči povremeno dobra tema kao dojenje na javnom mestu slikanje golih žena s decom i sl
Aj sa srećom i da ti bude ovo vise uživanje jer neki muški ovde imaju opasne tripove al nema ih mnogo srećom

Ja sam jedno vreme čitala LJ&S danju i noću i pratila Sinketa i Novalstu. Njih dvoje su mi bili hit. Imala sam utisak da se seksaju 24/7, samo su o tome pisali.
Onda ja naivno uletim i napišem koju reč, a Di im kaže: "Vidite kako gospoDŽe znaju znanje". Iz aviona se videlo da sam autsajder tamo. :lol:

- - - - - - - - - -

Jao bre Ljubinka, Politika je sve samo ne dosadna.
Koji si ti lik, nisam ni znala da si mi nedostajala. :D

Ja sam jedno vreme čitala LJ&S danju i noću i pratila Sinketa i Novalstu. Njih dvoje su mi bili hit. Imala sam utisak da se seksaju 24/7, samo su o tome pisali.
Onda ja naivno uletim i napišem koju reč, a Di im kaže: "Vidite kako gospoDŽe znaju znanje". Iz aviona se videlo da sam autsajder tamo. :lol:

- - - - - - - - - -

Jao bre Ljubinka, Politika je sve samo ne dosadna.
Koji si ti lik, nisam ni znala da si mi nedostajala. :D

I ja sam tamo teška nula realno :lol:
Eto vidiš :lol:

Za sad mi se najviše sviđaju delovi filozofija, umetničke teme, arhitektura, muzika... Film... Okultizam i astrologija...
Nisam ljubitelj seksi četova i tih viceva sa seksualnim aluzijama i sl. To me smara. A pogotvo me smaraju muško-ženske teme gde se večito okupe frustrirani mizoginisti i mizandristi koji u stvari treba da se leče.

tri zene odavde bukvalno udao, naslusao se intimnih i srceparajucih tuznih ispovesti za tri rata i mira, jednoj forumasici rodjeni kum, sa drugom imam vanbracnu cekicu, bio zaljubljen ko noj u trecu koja me vrtela ko cigru lececi svoje nagomilane frustracije, nek joj bog oprosti, generalno imao veza i vezica sa petnaestak zena i devojaka

jackie-chan.jpg

Da,ima nekolicina koji su veoma bistri na muškarcima...Ali nesporazumi nastanu kad se ne razumete...Koliko puta
Boljarin ode u detaljnu analizu i to bez greške,a vi ga opletete za mizoginstvo.Znam čoeka-voli žemske -normaaaalnooo!:lol:

Sad sam išla da vidim ko tamo piše, vidim neki su prebegli odavde, ovde više ne svraćaju. Manje više većina i ovde svraća.
A zezala sam se, nemam pojma što je perfi tamo loše prošla. Znam da su neki ovde prolazili toliko loše da mi nije jasno kako pojedinci nisu dobili trajni ban.

Par puta sam tamo, na muškaracima, bacila pogled, teme me odbiju. I sad, priča o libidu žena nakon izvesnih godina, pretpostavljam da ništa van šablona neću tamo pročitati.

Boljarin je više nego ok, jedinu zamerku sam imala na zapetljane postove, ne mogu često i da rastumačim šta je pisac hteo da kaže. Sad može biti da je do mene. :lol:

I možda nisu bile baš pinkle, ali suština je bila ta, s pinklama ili bez njih :lol:

- - - - - - - - - -

Marlon kad zablista, zablista... :)

Back