gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
I tako završih na ženama, gde ne može niko da mi prebaci da nisam dovoljno kompetentna.![]()
..dok te ne proglase muskim klonom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tako završih na ženama, gde ne može niko da mi prebaci da nisam dovoljno kompetentna.![]()

Pa ti si mod, gde smeju sad reč da ti kažu. Ja bih prošla garant kao perfi.![]()

..dok te ne proglase muskim klonom...![]()

Било је то право форумско искуство са аждахама. Одмах сам схватила да морам да имам чвршћи став. 
Била нека вест тиче се политике била ми интересантна , док сам прошла процес регистрације тема није више била актуелнаПосле пар постова одма се види да је форум спрдачина
Штета за форум, има занимљивих тема, дискутаната и могло би то лепо да функционише, али тако је како је.
Дуго сам на benchmark-u,и сулудо је поредити са овим форумом, ово је ваљда једини форум на свету где је дозвољено спамовањешта би било кад би имали више чланова од ових стотинак укључујући и модераторе.На оној закључаној теми модерација ставила неке небулозне податке 30 милиона порука 8 милиона на политици а од тога 98% спама
Још упоредили са неким форумом
Кад се поредиш са неким онда се ставе релевантне подаци, пример
Tema: 520,173, Postova: 50,245,399, Članova: 506,245
или овако
Trenutno je 1481 posetilaca prisutno. 526 članova i 955 gostiju
Ukupno: 2.131
1.706 gostiju, 425 članа (149 skrivenih)
и све ово без спама![]()

I nikada nisam varala Krstu ni sa kim. Mene drugi forumi nisu videli ni voajerski. Ja sam kao pas, verna do groba.![]()

u M/Ž odnosima ništa ne znači to što se ja zelenim kao gušter ili svetlim u mraku![]()
ne sprečava to nikoga![]()

Мене је на форум упутио пријатељ мог оца који је био програмер и вероватно је форумашио (што нећемо никад сазнати јер већ дуго није међу живима).
Представио ми је овај форум као нешто јако забавно.
Нисам га баш схватила о чему ми прича ал' реко ај', човек у годинама, истрпићу причу кад је већ љубазан да дође да ми намешта комп.
То је била 2004. година. Ја у јеку спремања бесомучно досадних испита, а напољу сија сунце и цвркућу птичице...сећам се те сцене као јуче...уђох на форум у паузи учења.
Тад се овај пдф звао ''женски кутак''.
Наиђем на неку тему, неки љубавни јади и решим да дам човеку бесплатан савет кад га већ тражи.
Испишем роман, кликнем на ''пошаљи'' , екран се забели и излети прозор као обавештење ''морате креирати налог или ако имате налог креирајте га'', је л'те.
Ух!
Наравно, пошизела сам и искликтала иксиће на све отворене прозоре и вратила се учењу.
После две године се сетим форума и направим налог. А прва тема коју сам отворила је била везана за развод једне моје пријатељице и моја жеља да чујем уопштено мишљење људи на ту тему.
Кад упадох у троугао између Хелен, Кото и Јулијана.Било је то право форумско искуство са аждахама. Одмах сам схватила да морам да имам чвршћи став.
![]()

Била нека вест тиче се политике била ми интересантна , док сам прошла процес регистрације тема није више била актуелнаПосле пар постова одма се види да је форум спрдачина
Штета за форум, има занимљивих тема, дискутаната и могло би то лепо да функционише, али тако је како је.
Дуго сам на benchmark-u,и сулудо је поредити са овим форумом, ово је ваљда једини форум на свету где је дозвољено спамовањешта би било кад би имали више чланова од ових стотинак укључујући и модераторе.На оној закључаној теми модерација ставила неке небулозне податке 30 милиона порука 8 милиона на политици а од тога 98% спама
Још упоредили са неким форумом
Кад се поредиш са неким онда се ставе релевантне подаци, пример
Tema: 520,173, Postova: 50,245,399, Članova: 506,245
или овако
Trenutno je 1481 posetilaca prisutno. 526 članova i 955 gostiju
Ukupno: 2.131
1.706 gostiju, 425 članа (149 skrivenih)
и све ово без спама![]()
haha....svako mora ipak da prođe vatreno krštenje![]()

znaš da sam zbog nekih vređanja na pdfu muškarci htela da gasim nik jer ta količina razorne moći njihove mizogenije ne da se prepričati.
samo ja znam moje muke tada sa tobom..

Meni se činilo nekad da delujete na neke muškarce kao crveni plašt na bikove. Ali da li je do tih lampica ili u kombinaciji sa lampicama, to je već za neku ozbiljniju studiju.![]()
Ne mora bas svako...ako nit smrdis nit mirises...
Spam je naj...viva la spam!

ma mora...čak i ako ne krene da piše...desi se i kod lepljenja fotki na Svaštari ili Romantici...da čovek pogreši![]()
i onda se povučeš u sebe ili odeš da pišiš pesmice![]()
Meni je tako na ani toliko stravično bilo moderisanje baš zbog rigidnosti koja prelazi u glupost.
Na kućnim ljubimcima devojka zdušno savetuje preparat koji je vrlo opasan za mačke, to ne diraju, a brišu postove u kojima je citirano sa veterinarskih sajtova zašto je taj preparat vrlo rizičan. Brišu jer su tekstovi na engleskom, a u pravilniku lepo piše da sve mora da se prevede na srpski. Pa koliko moraš da budeš glup da bi tako postupao.
...

Iako jedan bivši forumaš tvrdi da forumaši ni ne postoje <333[/QUOTE
![]()

ma, nemate pojma kako je dobra tema Kako isterati krticu iz krtičnjaka, juče-prekjuče otvorenu...zezanje..msm, forumje veliki, širok tematski, ali se malo piše i malo je ljudi, pa retko zalazimo na one malo posećene delove foruma... a forumi ovog tipa i služe za zabavu..

priznaj da je tema super ...![]()
tamo nisam bio nijednom, zbog boje tempa..ono pink, katastrofa...toe za žene.
e,vido sam smokvu na Putovanjima..