OTKRIVENJE!

Nemam pojma , nisam ekspert po tim pitanjima :mrgreen:

Evo ti jedan stavak iz Biblije pa razmisli malo o tome:"Otkrivenje 11,18 Gnjevili se narodi, ali dođe srdžba tvoja i čas da se sudi mrtvima i naplata dade slugama tvojim prorocima i svetima i svima koji se boje imena tvojega, malima i velikima; i da se unište oni koji kvare zemlju.

Obrati posebno paznju na boldovano!

z;)

Evo ti jedan stavak iz Biblije pa razmisli malo o tome:"Otkrivenje 11,18 Gnjevili se narodi, ali dođe srdžba tvoja i čas da se sudi mrtvima i naplata dade slugama tvojim prorocima i svetima i svima koji se boje imena tvojega, malima i velikima; i da se unište oni koji kvare zemlju.

Obrati posebno paznju na boldovano!

z;)

Nijedan politichar nece prezhivbeti Apokalipsu :mrgreen:

Otkrivenje 1:8 Ja sam Alfa i Omega, kaže Gospodin Bog, Onaj koji jest, koji bijaše i koji dolazi, Sve-Moćni.

Jehova naglašava da pre njega nije bilo, niti će posle njega biti bogova. On sam je jedini i Istiniti Svemogući Bog! Da će sam Jehova zauvek rešiti pitanje suverenosti i da jedino On sam ima suvereno pravo vladanja nad kompletnim stvarstvom!

:kpozdrav:

Evo ti samo jedan primer:

Kliknes na Google i upises Jehova i dobices milijardu i četiri podatka. Svaka enciklopedija ima definiciju i značenje Božjeg imena, ogroman broj Biblija, rečnici širom sveta i mnogo, mnogo drugih knjiga!

:hvala:

google results

Results 1 - 10 of about 2,410,000 for jehova.
Results 1 - 10 of about 80,400,000 for allah

ja sam dobio 2 miliona za jehovu i osamdeset miliona za alaha

koji zakljucak da izvucem STAJICU ? :)

Otkrivenje 1:9 "Ja, Jovan, vaš brat i vaš drug u iskušenju, kraljevstvu i ustrajavanju u Isusu, ja se nalazih na otoku Patmosu zbog Riječi Božje i svjedočenja o Isusu".

Iz izjave apostola Jovana može mnogo, mnogo da se sazna...

Kazu da da, cak sam to citao iz spisa jednog manastira, da ce to biti novi nacin poslovanja.
Ne razumem zasto bi oni utisnuli bas 666?

Svakako
episkop2qi.gif

Otkrivenje 1:9 "Ja, Jovan, vaš brat i vaš drug u iskušenju, kraljevstvu i ustrajavanju u Isusu, ja se nalazih na otoku Patmosu zbog Riječi Božje i svjedočenja o Isusu".

Iz izjave apostola Jovana može mnogo, mnogo da se sazna...

Jovan se obraća svojoj braći, onima koj će vladati zajedno sa Isusom, obraća se pripadnicima vlade Božjeg Kraljevstva (144.000 pomazanika). Jovan je bio u zatočeništvu na Patmosu zbog propovedanja dobre vesti o Božjem Kraljevstvu!

Jovan se obraća svojoj braći, onima koj će vladati zajedno sa Isusom, obraća se pripadnicima vlade Božjeg Kraljevstva (144.000 pomazanika). Jovan je bio u zatočeništvu na Patmosu zbog propovedanja dobre vesti o Božjem Kraljevstvu!

I Staljin je dosta vremena prvodio po sibiru "zbog propovedanja vesti " :per:

Poslednja izmena:
Otkrivenje 1:10,11

Bijah u duhu u dan nedjeljni, i čuh za sobom glas veliki kao trube koje govoraše: ja sam alfa i omega, prvi i pošljednji; I: što vidiš napiši u knjigu, i pošlji crkvama koje su u Aziji: u Efes, i u Smirnu, i u Pergam, i u Tijatir, i u Sard, i u Filadelfiju, i u Laodikiju.

Jovan je imao viziju koju opisuje!

Back