Bulletdodger
Iskusan
- Poruka
- 6.831
Mislim na ovaj sistem stvari, sistem u kome ti i ja zivimo! Drustveni sistem na zemlji.
![]()
Nemam pojma , nisam ekspert po tim pitanjima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim na ovaj sistem stvari, sistem u kome ti i ja zivimo! Drustveni sistem na zemlji.
![]()

Nemam pojma , nisam ekspert po tim pitanjima![]()

Evo ti jedan stavak iz Biblije pa razmisli malo o tome:"Otkrivenje 11,18 Gnjevili se narodi, ali dođe srdžba tvoja i čas da se sudi mrtvima i naplata dade slugama tvojim prorocima i svetima i svima koji se boje imena tvojega, malima i velikima; i da se unište oni koji kvare zemlju.
Obrati posebno paznju na boldovano!
![]()

Nijedan politichar nece prezhivbeti Apokalipsu![]()

Videcemo!
Ako budemo izabrali pobednicku stranu onda imamo sanse da prezivimo!
![]()

A shta ako Jehova izgubi![]()
?aj se kladimo da znam njegov odgovor?

If you can't beat them , join them
A shta ako Jehova izgubi![]()

aj se kladimo da znam njegov odgovor?
Ne kažem ja, ceo svet to zna!
![]()

Ne bi rekao prijatelju , pitaj Muslimane , Hinduse , Budiste , pa tek one manje religije i paganske kultove![]()
Govorim iz iskustva i na osnovu činjenica!
![]()
Iskustov je OK ( ne drzhi vodu ali OK ) , ali chinjenice tvoje mi neshto sumnjive .
Proveri!

Imam neki osecaj da cemo i bez nashe zhelje dobiti "chinjenice"![]()

Evo ti samo jedan primer:
Kliknes na Google i upises Jehova i dobices milijardu i četiri podatka. Svaka enciklopedija ima definiciju i značenje Božjeg imena, ogroman broj Biblija, rečnici širom sveta i mnogo, mnogo drugih knjiga!
![]()

Otkrivenje 1:9 "Ja, Jovan, vaš brat i vaš drug u iskušenju, kraljevstvu i ustrajavanju u Isusu, ja se nalazih na otoku Patmosu zbog Riječi Božje i svjedočenja o Isusu".
Iz izjave apostola Jovana može mnogo, mnogo da se sazna...
![]()

Otkrivenje 1:9 "Ja, Jovan, vaš brat i vaš drug u iskušenju, kraljevstvu i ustrajavanju u Isusu, ja se nalazih na otoku Patmosu zbog Riječi Božje i svjedočenja o Isusu".
Iz izjave apostola Jovana može mnogo, mnogo da se sazna...
![]()

Jovan se obraća svojoj braći, onima koj će vladati zajedno sa Isusom, obraća se pripadnicima vlade Božjeg Kraljevstva (144.000 pomazanika). Jovan je bio u zatočeništvu na Patmosu zbog propovedanja dobre vesti o Božjem Kraljevstvu!
![]()