anajade
Elita
- Poruka
- 22.375
pa bilo bi tako da primi ovakvu koja veruje u svoju procenu u saboru bogova
.cist dokaz da prima najsavrsenije
.cist dokaz da prima najsavrsenije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2 Ne znate li da će sveti suditi svetu? Kad ćete dakle vi svetu suditi niste li vredni suditi manjim stvarima?citajuci kor6,2 ovako sam.ja to razumela.dobila bi na uvid sve o tebi da bi se uverila u pravednost boziju..
za malo da pomislim da sam svetica da ne bi saleta ..i sad da.mi plate da budem ma nema sanse da pristanem..2 Ne znate li da će sveti suditi svetu? Kad ćete dakle vi svetu suditi niste li vredni suditi manjim stvarima?
Da li sebe smatras da ces suditi svetu ?
pa ne mislim da sam u grehu ako necu da sudim svetu..pa i da gledam kako bog sudi drugome ma tornjaj se boze..Svi smo u grehu,![]()
zašto JS vide sebe kao skakavce iz Otkrovenja koji muće ljude u poslednjim danima...Evo ti ovde pa pisi o skakavcima![]()
ja bih naprimer pomislio da su škorpije tenkovi
Samo da se konsultuješ sa kulom stražarskomodgovoricu ti to malo kasnije
u svakom slucaju to mucenje od strane skakavaca je u duhovnom smislu
i odnosi se na razotkrivanje lazi
JS ce da muce ljude duhovno jer su JS u istini, a svi drugi u lazi.... cccc - i posle neka neko kaze da ovo nisu zli plodovi laznog proroka - antihrista koji izbljuva lazno otkrivenjeodgovoricu ti to malo kasnije
u svakom slucaju to mucenje od strane skakavaca je u duhovnom smislu
Ti si naša maskotica, da tebe ovde nema bilo bi dosadnoTo je iz Biblije ako nisi znao
a ja ne zivim na forumu kao ti
antihrist - Sotona Djavo porice Otkrivenje
ma kakvi, to kada ubedis da JS, tj. vi skavaci mucite sve druge koji nisu u vasoj ''istini'', - ''duhovno''... do tada, ides u kutiju za sibice KAO MAMAC, a mi tumacimo AMOSA koji raskrinka Knj. Otkr. - vidi kako ga je redom razoblicio kao lazovau svakom slucaju to mucenje od strane skakavaca je u duhovnom smislu
Otkrivenje 9,1 | I peti anđeo zatrubi, i vidjeh zvijezdu gdje pade s neba na zemlju, i dade joj se ključ od studenca bezdana; |
Otkrivenje 9,2 | I otvori studenac bezdana, i iziđe dim iz studenca kao dim velike peći, i pocrnje sunce i nebo od dima studenčeva; |
Otkrivenje 9,3 | I iz dima iziđoše skakavci na zemlju, i dade im se oblast, kao što i skorpije imaju oblast na zemlji. |
Otkrivenje 9,4 | I reče im se da ne ude travi zemaljskoj niti ikakoj zeleni, niti ikaku drvetu, nego samo ljudima koji nemaju pečata Božijega na čelima svojima. |
Otkrivenje 9,5 | I dade im se da ih ne ubijaju, nego da ih muče pet mjeseci; i mučenje njihovo bijaše kao mučenje skorpijino kad ujede čovjeka; |
Otkrivenje 9,6 | I u te dane tražiće ljudi smrt, i neće je naći; i željeće da umru, i smrt će od njih bježati. |
Otkrivenje 9,7 | I skakavci bijahu kao konji spremljeni na boj; i na glavama njihovima kao krune od zlata, i lica njihova kao lica čovječija. |
Otkrivenje 9,8 | I imahu kose kao kose ženske, i zubi njihovi bijahu kao u lavova; |
Otkrivenje 9,9 | I imahu oklope kao oklope gvozdene, i glas krila njihovijeh bijaše kao glas kola kad mnogi konji trče na boj; |
Otkrivenje 9,10 | I imahu repove kao skorpijine, i žalci bijahu na repovima njihovima; i dana im bješe oblast da ude ljudima pet mjeseci. |
Otkrivenje 9,11 | I imahu nad sobom cara anđela bezdana kojemu je ime Jevrejski Avadon, a Grčki Apolion. |
pa sta je tebe briga, ako oni misle, ako veruju da su skavaci, tebe tata nije vodio na pecanje nikad, nikad nisi koristio skakavce kao mamce? gde se jos pominju skakavci, ja ponudih Amosa, mozda ti znas da mi odgovoris na pitanja upucena arianni, da ponudis neko tumacenje Amosa?Meni se čini da skakavci nemaju nikakve veze sa JS...
problem s proročanstvima je što ih je teško rastumačiti...pa sta je tebe briga, ako oni misle, ako veruju da su skavaci, tebe tata nije vodio na pecanje nikad, nikad nisi koristio skakavce kao mamce? gde se jos pominju skakavci, ja ponudih Amosa, mozda ti znas da mi odgovoris na pitanja upucena skakavkinji arianni, da ponudis neko tumacenje Amosa?
ceo koncept je drugojaciji, a ko je mali Jakov objasnjeno je u sprezi sa drugim SZ prorocima, On povlaci kod ORANJA, vidi spoiler npr.problem s proročanstvima je što ih je teško rastumačiti...
ko je mali Jakov koga Amos pominje?
pitanje je zašto su JS sebe pronašli u skakavcima?Ajde da vidimo kako se JS uklapaju u ulogu skakavaca
Otkrivenje 9,1 I peti anđeo zatrubi, i vidjeh zvijezdu gdje pade s neba na zemlju, i dade joj se ključ od studenca bezdana; Otkrivenje 9,2 I otvori studenac bezdana, i iziđe dim iz studenca kao dim velike peći, i pocrnje sunce i nebo od dima studenčeva; Otkrivenje 9,3 I iz dima iziđoše skakavci na zemlju, i dade im se oblast, kao što i skorpije imaju oblast na zemlji.
da li JS izlaze iz bezdana?
i kako im se dade oblast kad ih ima u svim oblastima po malo?
Otkrivenje 9,4 I reče im se da ne ude travi zemaljskoj niti ikakoj zeleni, niti ikaku drvetu, nego samo ljudima koji nemaju pečata Božijega na čelima svojima. Otkrivenje 9,5 I dade im se da ih ne ubijaju, nego da ih muče pet mjeseci; i mučenje njihovo bijaše kao mučenje skorpijino kad ujede čovjeka; Otkrivenje 9,6 I u te dane tražiće ljudi smrt, i neće je naći; i željeće da umru, i smrt će od njih bježati.
zašto je mučenje od strane JS ograničeno na 5 meseci?
i kakvo će biti to mučenje da će ljudi tražiti smrt a neće moći da je nađu?
Otkrivenje 9,7 I skakavci bijahu kao konji spremljeni na boj; i na glavama njihovima kao krune od zlata, i lica njihova kao lica čovječija. Otkrivenje 9,8 I imahu kose kao kose ženske, i zubi njihovi bijahu kao u lavova; Otkrivenje 9,9 I imahu oklope kao oklope gvozdene, i glas krila njihovijeh bijaše kao glas kola kad mnogi konji trče na boj; Otkrivenje 9,10 I imahu repove kao skorpijine, i žalci bijahu na repovima njihovima; i dana im bješe oblast da ude ljudima pet mjeseci.
kako ovaj opis odgovara JS? imaju li gvozdene oklope? a imaju li repove kao škorpije sa žalcima koji povređuju? imaju li krila?
zar je car JS grčki Bog Apolon?
Otkrivenje 9,11 I imahu nad sobom cara anđela bezdana kojemu je ime Jevrejski Avadon, a Grčki Apolion.
Meni se čini da skakavci nemaju nikakve veze sa JS...
pa objasni mi koje su sličnosti JS sa skakavcima iz Otkrivenja. Ja sam citirao stihove o skakavcima i nema ama baš nikakve sličnosti..osim toga to bi značilo da JS dolaze iz bezdana i da im je car grčki bog Apolon. A nit imate gvozdene oklope, nit krila...Jeste sujeta je sluziti Bogu![]()