- Poruka
- 30.507
A baš su se spremali da uzmu učešće ... moraće negde nasamo u 4 zida

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A baš su se spremali da uzmu učešće ... moraće negde nasamo u 4 zida
samo im treba zavrnuti gas pa kada krene ulica, nece preteci ni 1 ponosni, jer su tako sz sveti proroci reklinemoj bre, kazu da je to ljubav koju mi jadni neprosveceni ne razumemo
guze jadne zivotinje gde im oblace cizme na papke da ne mogu da im pobegnu
Ma kakva Brnabicka.Dobro ti si u pravu, Brnabić je tu ključ.
ma, iznajmio gajbu nekim federima koji sad traze pare nazadDruže @комшија što si toliko potresen?![]()
Ради се о блефу који ваш Вољени користи да код десничарске руље умањи ефекат свог пораза везано за регистарске таблице на северу Косова, а који ће се десити за пар дана. Блеф везано за "отказивања Прајда" сада ви ботови имате задатак да на нету "разрађујете". То је још једно срамотно блефирање вашег Вољеног, јер чињенице су другачије. Ваша СНС-влада, на челу са лезбејком која живи са женом и усвојеним дететом у вили Јованке Броз, не може да откаже манифестацију коју та влада не организује; манифестацију организује Европска асоцијација организатора прајдова. Држава нема право ни да је забрани, јер је Прајд манифестација које је сасвим по уставу и законима Србије. Осим тога, право на одржавање Прајда је од стране Европског суда за људска права проглашено као људско право и сваки покушај забране представља кршење Европске конвенције о људским правима, а коју је и Република Србија ратификовала као чланица Савета Европе.
Zašto točno, nisam ispratio. Država otkazala prajd?
Jel je?Bog je stvorio Adama i Evu a ne Adama i Adama ili Evu i Evu.
Meni još više, srce mi se stisloNikada nećemo ući u eu ... tu bre što mi krivo![]()
ma komsija mi je priznao da ceka da se usrafi negde pa neko sa zapada da ga placa - zato je agilan, a ne zato sto je zaista derpeНек им врати у натури. Подмаже фуруну, па пуц, пуц, ожежи, ожежи.
Hoće, hoćeРади се о блефу који ваш Вољени користи да код десничарске руље умањи ефекат свог пораза везано за регистарске таблице на северу Косова, а који ће се десити за пар дана. Блеф везано за "отказивања Прајда" сада ви ботови имате задатак да на нету "разрађујете". То је још једно срамотно блефирање вашег Вољеног, јер чињенице су другачије. Ваша СНС-влада, на челу са лезбејком која живи са женом и усвојеним дететом у вили Јованке Броз, не може да откаже манифестацију коју та влада не организује; манифестацију организује Европска асоцијација организатора прајдова. Држава нема право ни да је забрани, јер је Прајд манифестација које је сасвим по уставу и законима Србије. Осим тога, право на одржавање Прајда је од стране Европског суда за људска права проглашено као људско право и сваки покушај забране представља кршење Европске конвенције о људским правима, а коју је и Република Србија ратификовала као чланица Савета Европе.
Може једино да МУП забрани шетњу непосредно пред само њено одржавање и то само ако има информације да се спрема крвопролиће.
ЕуроПрајд ће да буде одржан.
Баш смо се потреслиOvaj otkaz od sodomskog festivala će loše uticati na eu put Srbije![]()
Čak i vaši mentori, Rusi, bi voleli da imaju EU pasoš.Баш смо се потресли
Далеко им лепа кућа, ЕУ комплет.
Нек му онда легне кубура у тур.ma komsija mi je priznao da ceka da se usrafi negde pa neko sa zapada da ga placa - zato je agilan, a ne zato sto je zaista derpe
da rusija deli pare sakom i kapom, on bi bio rusofil... sanja neke pare sa zapada da mu legnu, ali od njih nista
Zini da ti kazem.Zašto točno, nisam ispratio. Država otkazala prajd?
E da mi je vidjet tvoj browsing historyOvaj otkaz od sodomskog festivala će loše uticati na eu put Srbije![]()
Možete samo da plačetete kme, kme, kme.Evroprajd: Država ne može da otkaže Prajd
Goran Miletić, koordinator Evroprajda, ističe za Danas da ne postoji odlaganje niti otkazivanje ove najveće evropske LGBT+ manifestacije (EuroPride 2022).
27. 08. 2022.
Ne mogu se zabraniti događaji tokom Europride nedelje, jedino je moguće zabraniti šetnju. Takva odluka bi, imajući u vidu odluke Ustavnog suda Srbije za zabrane 2009, 2011, 2012. i 2013. godina bila protivustavna i mi bi smo se žalili u skladu sa porukom o pravnom leku - kaže Miletić za Danas povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će Evroprajd, koji je zakazan za septembar biti oktazan, s tim što nije precizirao da li misli na protestnu šetnju koja je zakazana za 17. septembar ili celu manifestaciju.
Goran Miletić![]()
Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio da će Evroprajd biti otkazan, oglasio se Marko Mihailović, koordinator Evropajda (EuroPride 2022), saopštavajući da će se ova manifestacija ipak održati, jer "ne može biti otkazana".
- Država EuroPride ne može da otkaže - može samo da proba da ga zabrani, što bi bilo jasno kršenje Ustava kao i presuda ustavnog suda koje zabrane Prajda iz 2011,12,13. god. proglašavaju neustavnim - istakao je Mihailović na svom Tviteru.
Kako je naglasio, ova manifestacija će se održati kao što je i predviđeno.
- Prajd se održava po planu 17.09. u 17h ispred Narodne Skupštine - tvitovao je Mihailović.
Žao mi je, ja sam hetero.Zini da ti kazem.![]()
Ona neka dodje bez garancije policije ... "NAŠI" jedva čekaju"Vučić ne može da otkaže tuđi događaj"
Reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je Evropajd otkazan, Kristin Garin, predsednica Evropske asocijacije organizatora prajdova, rekla je da "Vučić ne može da otkaže tuđi događaj".