Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Oni koji ne žele Prajd.Ovo je tema o Prajdu a ne o Kosovu ali m silno zanima kada vec pišete o ratu..ko ce da ratuje dole za Kosovo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni koji ne žele Prajd.Ovo je tema o Prajdu a ne o Kosovu ali m silno zanima kada vec pišete o ratu..ko ce da ratuje dole za Kosovo ?
Vojska, i gradjani koji ce da se prijave.Ovo je tema o Prajdu a ne o Kosovu ali m silno zanima kada vec pišete o ratu..ko ce da ratuje dole za Kosovo ?
Ma sta bre vise mora da se postuje pravno? Ko sta postuje osim nas, jel' si normalan?Kako?
Kažem ti lepo možemo samo ili da dobijemo sever kosova , što je manje izvodljivo i da priznamo samo Kosovo kao državu ili rat.
Rat je onda opcija na sve ili ništa.
znaci Tihi u prvim redovimaOni koji ne žele Prajd.
Koji gradjani..oni koji su izbegli sa Kosova ?Vojska, i gradjani koji ce da se prijave.
Dužni smo jer, ako krenemo u rat, ima da nas razvale.Vojska, i gradjani koji ce da se prijave.
Ma sta bre vise mora da se postuje pravno? Ko sta postuje osim nas, jel' si normalan?
Samo nas prave budalama dok oni nista nisu ispunili, ali nista. Po cemu smo onda duzni mi da se pridrzavamo vecito prava?
ne lozi se na ova dva sns bota koji glumataju da su okoreli liberalni transatlantisti
davno provaljeni jer su instrumetalizovano obojeni istom semiotickom metodologijom nastupa
Tihoglu će pokazati drugima gde da idu , da odredi smer kretanja.znaci Tihi u prvim redovima![]()
To sigurno, takva srpska junačina. Jedino ako ne bude morao da bere pastrmke, zercove, jagode, grojze, vino, aroniju, ili šta već nadođe.znaci Tihi u prvim redovima![]()
otvorio i temu podrške litijamaTihoglu će pokazati drugima gde da idu , da odredi smer kretanja.
Zna taj region.
Tačno tako. Ko god je vojno sposoban, a da je sa Kosova, dve nedelje osnovne obuke pa u kamion.Koji gradjani..oni koji su izbegli sa Kosova ?
I ovako nas "razvaljuju", jasno je.Dužni smo jer, ako krenemo u rat, ima da nas razvale.
Oni najpre, pa i mi ostali.Koji gradjani..oni koji su izbegli sa Kosova ?
Kakve pretnje? Samo rekoh da me nece zanimati.Одакле потреба свима који би да иду у ино, те неке претње
видећете ви трте,мрте.кога уопште брига за њихова лапрдања?
А шта је тек са оним полупаним мозговима, који су отишли
убише се коментаришући Србију и Србе?
Одселили сте се брините тамо своје бриге, пустите Србију
Jesam li rekao? Junačina!otvorio i temu podrške litijama
https://forum.krstarica.com/threads...-svi-u-nedelju-na-ulice.957358/#post-45352700
Nisi razumela metaforu.E da bas ce Evropa moci ikog da salje u ruski gulag.
A ti kako se izrazavas, sta da ti kazem, srecan put, za tamo si.
Samo hocu da kazem koliko to moze da bude varka i nerealno. A nerealno je i za nas bas kao za Tursku, nismo taj mentalitet.
Ratno razvaljivanje je mnogo, mnogo gore. Na stranu što nemamo ni sa čim, ni sa kim.I ovako nas "razvaljuju", jasno je.
Ti bi se prijavila kao bolničarka?I ovako nas "razvaljuju", jasno je.
Oni najpre, pa i mi ostali.
Kada je Vulinu bilo dovoljno dve nedelje da postane ministar vojni a posle i policije .. i drugima je dovoljnoTačno tako. Ko god je vojno sposoban, a da je sa Kosova, dve nedelje osnovne obuke pa u kamion.
Nije ni vazno.Nisi razumela metaforu.
Nikada nismo ni imali, ali ne ocekuj da se drugi bore za nesto nase, za svoje moras (najpre) sam da se boris.Ratno razvaljivanje je mnogo, mnogo gore. Na stranu što nemamo ni sa čim, ni sa kim.
Za Albance, njihov nivo obuke i spremnosti sasvim dovoljno.Kada je Vulinu bilo dovoljno dve nedelje da postane ministar vojni a posle i policije .. i drugima je dovoljno
Jesmo 1998. i 1999., itekako.Nije ni vazno.
Nikada nismo ni imali, ali ne ocekuj da se drugi bore za nesto nase.
Не баш...Oni koji ne žele Prajd.
Ne znam ali kao dole ode sve sto mi je drago, onda da.Ti bi se prijavila kao bolničarka?
Nismo imali pomoc ni tada.Jesmo 1998. i 1999., itekako.
Bolničarke i kuvarice trebaju.Ti bi se prijavila kao bolničarka?