ma nemoj? a nije se sns sa vuciccem uplasio naroda?Lakše je prajd otkazati nego tablice.
narod je bre izvojevao pobedu, jer je ustao i rekao vucicu: NE
Ali ti opet nas, narod, omalovazavas, 'teo bi da si elita, ali sanjas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nemoj? a nije se sns sa vuciccem uplasio naroda?Lakše je prajd otkazati nego tablice.
Izgleda se isplatilo što si glasao za Vučića.i ja, bio sam ubedjen da je nemoguće otkazati ga!
ali i nemoguće je postalo moguće!
mora da sanjarim!?
Posle Mise Vacica golog pred kamerama Srbija ne bi trebalo da se zgrazava nad nicimMožda bi se održao da je običan prajd a ne euro neuro gde skaču goli što bi rekao Lukas.![]()
Priznaces da je ovo teška šizofrenija.Ne treba da trcite pred rudu
Sacekajte da prodje vikend, da dodje radna nedelja
Da vidite i cujete vristanje kad pocne zavrtanje jaja vlastima u Beogradu
Izgleda se isplatilo što si glasao za Vučića.
Haluciniras od sendvica, istekao rok parizerui ja, bio sam ubedjen da je nemoguće otkazati ga!
ali i nemoguće je postalo moguće!
mora da sanjarim!?
Haluciniras od sendvica, istekao rok parizeru
Predstava za krezube desnicarePriznaces da je ovo teška šizofrenija.
Te biće , te zabranjujemo ... Opšte SRJ ludilo.
Mortadelašta ti je to PARIZER?!
Pa trebalo je euro neuro da popusti oko tablica da bi se održao prajd ali pošto ne popušta cancelovan je lgbt.Priznaces da je ovo teška šizofrenija.
Te biće , te zabranjujemo ... Opšte SRJ ludilo.
moraces i ti da palis za bavariju, tamo ima svih prajdovaVučić: Evroprajd se otkazuje
Vi dodjosi sa planine nikad niste naucili srpski jezik kako treba, samo vas čobanski dijalekt vam je ostao u srcušta ti je to PARIZER?!
Mortadela![]()
Lol hoće da spreči desničare da ne prave proteste haha
ne lozi se na ova dva sns bota koji glumataju da su okoreli liberalni transatlantistiZa SRS sam glasao, nekada, za SNS nikada.
Одакле потреба свима који би да иду у ино, те неке претњеako ne ispunjavas obaveze, onda postoji sansa da te isutiraju sa puta u neki ruski gulag.
sto je meni takodje okej, jer me savrseno ne zanima sta ce da se desi sa srbijom cim ja predjem drzavnu granicu.
kako god odlucite, vasa odluka.
realno me boli q i za juroprajd, samo da to ne znaci komplikacije mom odlasku u inostranstvo.
nemoj bre, kazu da je to ljubav koju mi jadni neprosveceni ne razumemomoraces i ti da palis za bavariju, tamo ima svih prajdova
Bavarian zoophiles held a public demonstration demanding recognition in a 'Zoophilia Pride March."
Лезба трећи пут заредом предсједник владе, па гдје ћеш већег прајда?![]()
Treba samo da promene parole iz zaustavite prajd na zaustavite Kurtija.Lol hoće da spreči desničare da ne prave proteste haha