Otkazan Evroprajd

FbJ-efMVQAQ0zHU.jpg

ako ne ispunjavas obaveze, onda postoji sansa da te isutiraju sa puta u neki ruski gulag.
sto je meni takodje okej, jer me savrseno ne zanima sta ce da se desi sa srbijom cim ja predjem drzavnu granicu.
kako god odlucite, vasa odluka.
realno me boli q i za juroprajd, samo da to ne znaci komplikacije mom odlasku u inostranstvo.
E da bas ce Evropa moci ikog da salje u ruski gulag.

A ti kako se izrazavas, sta da ti kazem, srecan put, za tamo si.
nikad nije ni bilo realno
jer im je erdogan jasno rekao da ulaz u eu i export miliona turaka iz nemacke u tursku ne dolazi u obzir
Samo hocu da kazem koliko to moze da bude varka i nerealno. A nerealno je i za nas bas kao za Tursku, nismo taj mentalitet.

Izmolio je da ovu promenu tablica prebaci sa avgusta na septembar kako bi mogao da odloži ili ukine Prajd.
Majstorski nema šta a nezadovoljstvo će da raste medju svima.
I ja se bojim da je to u pitanju i zato sam nezadovoljna, da je ovo sve samo produzavanje agonije, a za Kosovo nista konkretno.

Ali upravo to podrzava zapad, da li sad shvatas zasto je i koliko stetan i to i takvo "drustvo", i zasto sve vreme o tome pisem?

Сад још појасни како ће Вучко да заустави прајдаше који су са 2к руље букирали хотеле по БГ-у пар месеца унапред...?

И како ће те људе да разјуре и заплаше, кад је већ све организовано 10 година?
kazu nece biti..prosto.

ne znam cega se plasis.

Сад још појасни како ће Вучко да заустави прајдаше који су са 2к руље букирали хотеле по БГ-у пар месеца унапред...?

И како ће те људе да разјуре и заплаше, кад је већ све организовано 10 година?
ima didu u karantin 2 nedelje na granici
imamo zakon za njih zbog opasnosti od zarazavanja

I ja se bojim da je to u pitanju i zato sam nezadovoljna, da je ovo sve samo produzavanje agonije, a za Kosovo nista konkretno.

Ali upravo to podrzava zapad, da li sad shvatas zasto je i koliko stetan i to i takvo "drustvo", i zasto sve vreme o tome pisem?
Opet ti kažem , zapad čeka da on isporuci ono što je obećao.
Nekada napravi show ali to njima nije bitno, normalizacija odnosa je bitna.
Normalizacija ne znači rat.
Rat znači da će opet da prodjemo kao 1999 a možda i gore, glumiti sada male ruse usled ovog ludila bio bi kraj za Srbe u Srbiji.
Bumeri su prosto rusoludi i ne shvataju ništa.

Rat znači da će opet da prodjemo kao 1999 a možda i gore, glumiti sada male ruse usled ovog ludila bio bi kraj za Srbe u Srbiji.
Sad mi je krivo sto sam ti dala reputaciju, brisem...

Normalizacija po zapadu znaci priznanje a tu je i rat samim tim.

jedini bumer ovde si ti
koji citiras bibliju kad isplahne argument

:hahaha:

Back