Otkazan Evroprajd

Bilčik: Ako se Evroprajd ne održi, evropske institucije će reagovati​

Beta23.08.2022. 16:31
Bilčik: Ako se Evroprajd ne održi, evropske institucije će reagovati 1
Foto: BETAPHOTO/ MILAN OBRADOVIĆ

Glasove koji pozivaju na neodržavanje Evroprajda (Euro Pride) u Beogradu, smatram opasnim, izjavio je danas izvestilac za Srbiju u Evropskom parlamentu Vladimir Bilčik.

On je u razgovoru za Radio slobodna Evropa (RSE) podvukao da ukoliko ta manifestacija ne bi bila održana kada je zakazana, to bi zauzelo značajno mesto u njegovom izveštaju Evropskom parlamentu o Srbiji, a veruje i da bi druge evropske institucije reagovale.
„Treba zaštititi glasove te zajednice od onih koji pozivaju na potpunu zabranu i na povlačenje ove dobre tradicije“, rekao je Bilčik, pojašnjavajući da su građanske slobode, koje se simbolično brane i održavanjem parada ponosa, u osnovi evropske agende.

Beograd je, dodao je, živahan kosmopolitski grad na Balkanu i sada već ima dugu tradiciju održavanja prajd skupova, i „mislim da je to dobar signal svim građanima, ne samo Beograda, već Srbije, Zapadnog Balkana i regiona“.

„Ove godine će to biti poseban Prajd, jer će imati snažnu evropsku dimenziju. Dakle, sve te glasove smatram opasnim. Oni očigledno ne žele da vide napredak Srbije na evropskom putu, ne žele da vide evropsku budućnost Srbije“, rekao je Bilčik.

https://www.danas.rs/vesti/politika...d-ne-odrzi-evropske-institucije-ce-reagovati/
kad budemo u evropskoj uniji neka pricaju o evropskom putu.
do tad, dosta je bilo sargarepe na stapu..

Ako ti ne vidis da je srpska manjina na KiM ugrozena i da ne zeli da joj se namecu lazni dokumenti i ne moze vise da trpi taj teror potpune obespravljenosti, onda sta da ti kazem, zaista bi ratovali za "tudje" interese.

Svaka cast, ali tebi ako se vise svidja idi na neki "prajd" u EU, ako ih uopste vise i tamo bude bilo.

P.S. Rusija s ovim nema veze, vec zelja Siptara da pozure da izdejstvuju nezavisnost pre zime. U takvom ozbiljnom trenutku, tebi je vazniji "prajd"...nemam vise sta s tobom da razgovaram, a ionako skrecete temu.

Misliš da do zime Srbija prizna Kosovo? Ma, nikaj od toga.

Ти о вери... :hahaha:
sta da tvamkazem kolega

uboli ste ipak nesto novo o meni...bio sam na krsti, pdf politika zadrzacu se samo na njemu za ovih 17 godina sve lose :lol: sto postoji, radikal, nacionalista, ustasa, siptarski placenik, kostunicin covek, spsovac, komunista, lazni vernik, sns-ovac, politicki naivac..sad sam vidim i okultista :rotf:

jedino sto nisam bio za razliku od vas, nisam bio teoriticar zavere, nikada zuti, nikada cedin, nikada liberal, nikada gej-osim kada u nedostaku argumenata kazu da sam peddercina :lol: tako da kolega, vase obozavanje moje malenkosti ne mogu da kazem da ne godi...lagao bi :lol:

kada budete zeli nesto da naucite o teozofskim doktrinama, ili pak cistoj filozofiji, ili o politickim naukama, savremenim politickim pravcima o kojima se malo zna, ili kako kazete o okultnom i satanizmu oko nas, a mozda i o veri koju toliko spominjete a koju ste izdali, slobodni ste da mi se obratite.

dotad vas hriscanski pozdravljam...pomalo i budisticki... e da zaboravih, bio sam i budista :lol:

Ovo sam i ja pomisljao , sve kontrolise i proteste i kontraproteste.
Udbas.
Контролише само глупаке и кварњаке... схавти да он управља кроз јавно мњење а не кроз групе

Сад има проблем, глупаци ће да се опамете због пораза Русије, па неће више моћи да хушка на мржњу и нацошијаду... полсе хајпа увек иде дубинска депресија и шизофренија

Остаје му још само мржња према гејевима и њиховој паради, ал и ту се зезнуо, јер ми не мрзимо људе, него само нећемо параду...

Ти који мрзе педере а не њихов грех, су углавном 3 пут гори од њих, јер мржња убија психу...

Џаба му сад да тврди да је антиПрајд, кад знамо да је за, јер га можеш лако купити...

Њему је сада циљ да Параду не обезбеђује довољно и да позивањем руље на линч гејева, бар ту врсту сукоба направи и после стављањем опет на геј страну буде ''проЕвропски''... лукава је џуклела, ако нема фрке сам ће да је направи и то му је једини адут

Контролише само глупаке и кварњаке... схавти да он управља кроз јавно мњење а не кроз групе

Сад има проблем, глупаци ће да се опамете због пораза Русије, па неће више моћи да хушка на мржњу и нацошијаду... полсе хајпа увек иде дубинска депресија и шизофренија

Остаје му још само мржња према гејевима и њиховој паради, ал и ту се зезнуо, јер ми не мрзимо људе, него само нећемо параду...

Ти који мрзе педере а не њихов грех, су углавном 3 пут гори од њих, јер мржња убија психу...

Џаба му сад да тврди да је антиПрајд, кад знамо да је за, јер га можеш лако купити...

Њему је сада циљ да Параду не обезбеђује довољно и да позивањем руље на линч гејева, бар ту врсту сукоба направи и после стављањем опет на геј страну буде ''проЕвропски''... лукава је џуклела, ако нема фрке сам ће да је направи и то му је једини адут
Jel i ovaj vrbovan ili nije ?

Jel i ovaj vrbovan ili nije ?
Није... ал још није свестан да је инструментализован...

Зато би баш сад требало да ''антиАВ'' - прави антиПрајд не праве директно против прајда, већ испред неке државне институције... да литије иду ка небрањеним местима, нпр преко бранковог моста ка некој амбасади ал кружно да се блокира у оба смера или тамо где се прави гужва да не може Вучић са својима да дође да кад направи хаос педерима, а нама пришије грађански сукоб... баш је цака да сам, огољен иступи против ЛЏБТ а не са обичним народом да се помеша и одвали што педере, што обичан народ...

Онај ко је паметан сигурно неће ићи са Вучковим челницима, биће батинаша камара

dakle guzonja nedim sejdinovic i sabaudin gruhonjic nece spacirati knez mihajlovom...
Не брате...

Вучић је очајнички прешао на антиПрајд страну, са циљем да дозвољеним сукобом и хаосом поправи себи или еу или руски рејтинг...

Не схвата да га је прави антиПрајд провалио и да нећемо ићи мечки на рупу, већ тамо где вучко неће моћи да се умеша међу обичне антиПрајдовце

Samo je pitanje kada ce rat pre ili posle parade :lol:
Биће вероватно у току параде... и то стејџингом, ако АВ не жели бумеранг и нове масовне протесте, сад кад је климав

Вучку сада треба неки сукоб, пошто више не може на Косову ништа јер је Русија пукла...

Биће вероватно у току параде... и то стејџингом, ако АВ не жели бумеранг и нове масовне протесте, сад кад је климав

Вучку сада треба неки сукоб, пошто више не може на Косову ништа јер је Русија пукла...
kolko ti lupas tolko ni magarac ne prdi

kolega ne videh na forum veceg naprednjaka od vas :lol:

kako ste av-e samo naslikali kao jadnika koji ne zna da je izmanipulisan a ebe 12 i kusur godina ovaj narod ko volove, pa ga josstavljate u kontekst slodoumnog covek koji razbija politicke okove i postaje normalno ljudsko bice koje slobodno istupa i bori se za prava porodicnih ljudi koji nece bre paradu u svom dvoristu...zamalo i pustih suzu nad vasim pokusajem :(

koleg to sto ste napisali nije okultno...to je kolega cista kabala :hahaha:

ako se ostvari samo deo onog o cemu zilot hriscanski masta
bas kao i forumski transatlantski liberali kojima je jedino rat u srbiji resenje

kuj zna, mozda ce to biti trenutak kada parade vise nece postojati
kad srpski seljaci krenu obranicama da mlate strane goste nase drzave :lol:

Back