- Poruka
- 91.878
Rešenje je sredina kako to samo SNS ume.SNS se nalazi u nerešivoj dilemi, da li da se zameri Evropi ili Rusiji
Biće običan prajd bez evro a na Kosovu će biti samo malih tenzija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rešenje je sredina kako to samo SNS ume.SNS se nalazi u nerešivoj dilemi, da li da se zameri Evropi ili Rusiji
kad ćeš uzmeš nick koji sam ti LIČNO kreirao:SNS se nalazi u nerešivoj dilemi, da li da se zameri Evropi ili Rusiji
gde nestadoše ONOLIKI DS glasatelji?Rešenje je sredina kako to samo SNS ume.
Rešenje je sredina kako to samo SNS ume.
a i panduri se propederisali oko naplaćivanjaКолико дневница пандурима?
ипак је ово ЕВРОпраљјд...немој се срамотите
Imaju još oko 49 dana da odluče je li vlada pro-evropska ili pro-ruskaRešenje je sredina kako to samo SNS ume.
Треба само пратити изворе финансирања и комплетно се око тога информисаности... ту лежи доказsam reko
rusi su oragnizatori evroprajda
gde sve imaju svoje pogane prste
samo ti pisi...srbiji ce da svane posle tvojih bisera![]()
navijači, naročito Grobari, NEĆE pljuvati gej paradu jer su naučili
a) da onda neće biti angažovani za posao iz snova - obezbedjenje gej klubova (nedelju dana nečija cela plata)
b) jer će ih izdrukati iz drugog tabora da su gadjali paradu pa će im otkazati životni poziv
a pazi Hjundai isto...Види га брате..а ми се замлаћАвамо са неком европском Унијом и њиЈовим вредностима:
Pogledajte prilog 1209431Pogledajte prilog 1209432
Dobar RENOВиди га брате..а ми се замлаћАвамо са неком европском Унијом и њиЈовим вредностима:
Pogledajte prilog 1209431Pogledajte prilog 1209432
Па шта?Dobar RENO
На којим си дрогама ти? Јесам ја PR нечији па мене смараш с глупим питањима?ne odgovori ti nama zasto su britanske majke zatvorile decu predskolskog i ranog skolskog izrasta da ne idu u skole, da im ne sludjujete nevine mozgove vasim bolesnim debilanama i glupostima?
a jos ne odgovori sta rade deca u kanadi od 4 godine sa lgbt zastavicama, ako kazes vec da vam nisu interesna zona i to demantujes tvojim opisom one lepe humane pesmice?
to bre ni na sta ne odgovaras sto je omca oko vrata onoga sta pises, samo opet i jedino o meni i opet o meni o mom narativu o mojoj semiotici...a dokaza nidje na vidiku![]()
Таленти су то...SNS se nalazi u nerešivoj dilemi, da li da se zameri Evropi ili Rusiji
Pitah ja kako rusofili tumače izostanak ne podrške nego bilo kakve ruske reakcije na nedavna dešavanja na Kosovu, ni mukajeta, i dobih odgovor: aaaaaa ti mrziš Rusiju aaaaa mrziš Srbiju aaaaaa.Таленти су то...
замериће се са обе стране, ма колико то било немогуће![]()
Putin otkazuje prajd.Pitah ja kako rusofili tumače izostanak ne podrške nego bilo kakve ruske reakcije na nedavna dešavanja na Kosovu, ni mukajeta, i dobih odgovor: aaaaaa ti mrziš Rusiju aaaaa mrziš Srbiju aaaaaa.
Očekivano.
Pitanje je da li da se zameri evropskim fegetima ili Crkvi i narodu.SNS se nalazi u nerešivoj dilemi, da li da se zameri Evropi ili Rusiji
Председнику Србије то уопште не може да буде накаква дилема.Pitanje je da li da se zameri evropskim fegetima ili Crkvi i narodu.
Ja mislim da on pažljivo prati raspoloženje naroda i ankete i prilagođava se. Normalno, to zamota u 300 oblandi, mulja, opravdava se. Boji se.Председнику Србије то уопште не може да буде накаква дилема.
Председник Србије треба да се боји Срба.Boji se.
Дакле, хиљаду година пре тзв. Украјине.Srbija ulazi u Evropsku Uniju 3034....
Pitah ja kako rusofili tumače izostanak ne podrške nego bilo kakve ruske reakcije na nedavna dešavanja na Kosovu, ni mukajeta, i dobih odgovor: aaaaaa ti mrziš Rusiju aaaaa mrziš Srbiju aaaaaa.
Očekivano.