Otkazan Evroprajd

sam reko
rusi su oragnizatori evroprajda
gde sve imaju svoje pogane prste :hahaha:

samo ti pisi...srbiji ce da svane posle tvojih bisera :lol:
Треба само пратити изворе финансирања и комплетно се око тога информисаности... ту лежи доказ

комуњаре су на парадерској ''хибернацији'' у зависности од степена поремећености друштва... користе се дезинтеграцијом против ЕУ интеграцијау оквиру тог покрета са штапа и канапа ...

није тема за твој поцепани ум, мора добро логиком да се барата

navijači, naročito Grobari, NEĆE pljuvati gej paradu jer su naučili

a) da onda neće biti angažovani za posao iz snova - obezbedjenje gej klubova (nedelju dana nečija cela plata)

b) jer će ih izdrukati iz drugog tabora da su gadjali paradu pa će im otkazati životni poziv

Види га брате..а ми се замлаћАвамо са неком европском Унијом и њиЈовим вредностима:

Москвич- 2023.jpg
Москвич2- 2023.jpg

Види га брате..а ми се замлаћАвамо са неком европском Унијом и њиЈовим вредностима:

Pogledajte prilog 1209431Pogledajte prilog 1209432
a pazi Hjundai isto...
opalo interesovanje za pista sportske automobile (Ferari i Lambordžini) kad su napravili hibrid gradskog i sportskog automobila, dizajn običan, motor neverovatan, cena znatno niža u odnosu na pomenute

ne odgovori ti nama zasto su britanske majke zatvorile decu predskolskog i ranog skolskog izrasta da ne idu u skole, da im ne sludjujete nevine mozgove vasim bolesnim debilanama i glupostima?

a jos ne odgovori sta rade deca u kanadi od 4 godine sa lgbt zastavicama, ako kazes vec da vam nisu interesna zona i to demantujes tvojim opisom one lepe humane pesmice?

to bre ni na sta ne odgovaras sto je omca oko vrata onoga sta pises, samo opet i jedino o meni i opet o meni o mom narativu o mojoj semiotici...a dokaza nidje na vidiku :lol:
На којим си дрогама ти? Јесам ја PR нечији па мене смараш с глупим питањима?

Какви мозгови, мајко мила. :D

"Grozni su mi i oni koji bi da, tukući ‘pedera pored sebe’ tuku ‘pedera u sebi’ kao i oni koji bi nešto da hvališu a ne razmišljaju kakve probleme ima Srbija i šta joj je natovareno na vrat. Prajd nije otkazan, zašto lažete, nemojte da lažete".

AV

Pitah ja kako rusofili tumače izostanak ne podrške nego bilo kakve ruske reakcije na nedavna dešavanja na Kosovu, ni mukajeta, i dobih odgovor: aaaaaa ti mrziš Rusiju aaaaa mrziš Srbiju aaaaaa.
Očekivano.

"- Lideri kosovskih Albanaca znaju da Srbi neće ostati ravnodušni, kada je reč o direktnom napadu na njihove slobode i namerno idu na eskalaciju situacije kako bi pokrenuli vojni scenario. Naravno, na meti oštrih napada nalazi se i Beograd koji zapad želi dodatno da neutralizuje albanskim rukama - istakli su u MIP-u.
Moskva poziva Prištinu i SAD i EU koji stoje iza nje, da prekine sa provokacijama i da poštuje prava Srba na Kosovu."

https://www.novosti.rs/vesti/politika/1141155/kosovo-metohija-kim-rusija-reagovanje

"Dan nakon smirivanja tenzija na severu Kosova, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom....
Ruski ambasador je, kako je navedeno, ponovio stav zvanične Moskve da su potezi Prištine neodgovorni i da treba sprečiti svaku mogućnost eskalacije."
https://www.slobodnaevropa.org/a/srbija-kosovo-tenzije-rusija/31970681.html

Zašto lažeš očigledne stvari koje se mogu proveriti jednim klikom kompjuterskog miša ?

- S jedne strane imamo , kršenje međunarodnog prava aktom agresije , bombardovanje i ubijanje civila,civilnih i privrednih objekata, infrastrukture , nasilno oduzimanje teritorije od Srbije, zatim priznavanje nelegalnog provizorijuma na srpskoj teritoriji i na kraju primoravanje Srbije da prizna taj provizotrij. Da ne pričam o nametanju zakona i stavljanjem Srbije u kolonijalni položaj.

- S duge strane imamo isfabrikovane laži kako Rusija nije reagovala povodom napada Albanaca a kako videsmo reč je o čistoj laži , izmišljanja se kako Rusi imaju ambasadu u Prištini a uzimaju se nevažne stvari kao nešto jako bitno jer je na hodniku Putin pozdravio valjda Tačija ili onog drugog

I sad kad uporedimo te dve strane vi natoljubi nas ubeđuete kako je ovo drugo veće zlo :lol: .

Poslednja izmena od moderatora:

Back