Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
A i Veliki Brat sve posmatra i raskrinkava. Ne smeju ljudi više ni u rođenoj kući da šetaju goli, a kamoli da takvi k'o od majke rođeni pišu po Krstarici. 'Oma bivaju razotrkiveni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa Juliška, nemoj da čekaš da ti drugi prirede šou. Valjda umeš nešto i sam da smisliš.![]()

Mnogo sam ti ja dosadna za šou. Al' umem da navijam!Okej, jedna si ti, a gde drugu da nađem?![]()
Mnogo sam ti ja dosadna za šou. Al' umem da navijam!
A i Veliki Brat sve posmatra i raskrinkava. Ne smeju ljudi više ni u rođenoj kući da šetaju goli, a kamoli da takvi k'o od majke rođeni pišu po Krstarici. 'Oma bivaju razotrkiveni.![]()

Ја умем да машем лепезом... :руменко:
)))
E imu tu nekih tema o ostavljanju fraera zbog kite i tehnike..gde su sve javljale vrle iebacice..da ih ne pominjem sad prepoznace se po ne pojavljivanjju na ovoj temi..pa da vidimo dal su vas neki ostavljali zbog sexualnog ne/umeca..velike pice..slabog pusenja itd i sl?
super, taman da me ladish dok guzim![]()
)))
...pa GLUPKO el ti vidis da si smo za par mjeseci NALUPAO 5000 ILJADA postica
...ti nemas vremena da jedes, a kamoli da zisgu...jos kad u obzir uzmemo tvoju LJEPOTU
...e onda sa sigurnoscu mozemo reci da SI OVDE NE BI LI NESTO UFATIO...
...sunce nase pametno
...E imu tu nekih tema o ostavljanju fraera zbog kite i tehnike..gde su sve javljale vrle iebacice..da ih ne pominjem sad prepoznace se po ne pojavljivanjju na ovoj temi..pa da vidimo dal su vas neki ostavljali zbog sexualnog ne/umeca..velike pice..slabog pusenja itd i sl?

...ti zisgu...pa GLUPKO el ti vidis da si smo za par mjeseci NALUPAO 5000 ILJADA postica
...ti nemas vremena da jedes, a kamoli da zisgu...jos kad u obzir uzmemo tvoju LJEPOTU
...sunce nase pametno
...

ma bice to sve okej, ima vecernjih skola, nije ni ta osnovna shkola bauk![]()
...
...pa GLUPKO el ti vidis da si smo za par mjeseci NALUPAO 5000 ILJADA postica
...sunce nase pametno
...
rado cu ti odgovoriti na sve tvoje dileme, al prvo malo elementarna pismenost, znacci knjigu u shake i udri!![]()
......dozvolices...
...ti zisgu...pa GLUPKO el ti vidis da si smo za par mjeseci NALUPAO 5000 ILJADA postica
...sunce nase pametno
...
ma bice to sve okej, ima vecernjih skola, nije ni ta osnovna shkola bauk![]()
...dozvolices, jos jednom...

E imu tu nekih tema o ostavljanju fraera zbog kite i tehnike..gde su sve javljale vrle iebacice..da ih ne pominjem sad prepoznace se po ne pojavljivanjju na ovoj temi..pa da vidimo dal su vas neki ostavljali zbog sexualnog ne/umeca..velike pice..slabog pusenja itd i sl?
vrca glupost i nepismenost![]()
......dozvolices...
...sunce nase pametno
...
jel vidis ti kakvi su ljudi smradovi nikad nemaju herca da kazu u cemu je problem eventualno da isprave nesto..nego sebe velicaju kao da nije problem u njima i njihovom shvatanju drugih osoba..svakoj bih u oci rekao sta imam za razliku od sujetnih komplexasica koje truju i od tudjih vrlina prave maneverovatno - sigurno jesu
ali nikada nisu imali petlje da mi kažu gde grešim i šta ne valja
Е, што мене нервирају ти што се величају и што се понашају као да они никад нису никакву грешку направили.
Човек који нема самокритичности није вредан ничег другог до презира околине.
Ал, мало је људи који ће рећи, брате, направио сам то и то, и погрешио сам ал шта је, ту је...
Него све неко плакање, ја сам прави човек, све чиним за другог, а тако ми се врати.
И, некако ми се чини да је у данашње време више таквих мушкараца него жена...
Ali kada je u pitanju nešto za mene jednostavno (evo možda već grešim) kao sex, volela bih ponekada obljašnjenje