Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
pa kad promeniš određeni broj kurraca, onda stvarno pronađeš onaj koji ti baš pasuje...misim centimetraža...debljina...i to...
Kanda ja baš i nisam mnogo probirljiva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad promeniš određeni broj kurraca, onda stvarno pronađeš onaj koji ti baš pasuje...misim centimetraža...debljina...i to...
e onda ništa...
ću okačim linak pa nek sami čitaju...
Ali meni je prosto fascinantno kako ženske barataju tim brojkama (ne pričam o temperaturi).
Kako tako iskusno znaju u cm koja im je optimalna veličina, kao da su uzimale meru.
![]()

Proserravaju se, da bi ispale iskusne i te fore.
Sto se merenja tice, kontam da je slabo koja ikada uzela i odmerila koliki je nekom liku racku. Pa ni muskarci se time ne bave cim izadju iz puberteta.![]()

bas mi je drago zbog vas dvojice![]()
...Proserravaju se, da bi ispale iskusne i te fore.
Sto se merenja tice, kontam da je slabo koja ikada uzela i odmerila koliki je nekom liku racku. Pa ni muskarci se time ne bave cim izadju iz puberteta.![]()
isto,za duzinu sam duduk,al sam zato rodjena da radim na pijaci.mene neko da prevari za 100g,nema sanseNikad.
Numem ni sa sigurnošću da procenim, a dobra sam u parkiranju.
Mislim da mi mozak ne radi dalje od valja-ne valja-e Medo baksuze neopevani.
Al' poštujem kad neko može.

...GLUPKO...ne treba da ti je Drago, vec da SHVATIS poentu...
el mogu da vas zovem Vaga...?isto,za duzinu sam duduk,al sam zato rodjena da radim na pijaci.mene neko da prevari za 100g,nema sanse
ja kad uzmem nesto u ruku,do 3 kila nema sanse da pogresim
vec me se plase prodavci,jer znaju kad ja uzmem kesu u ruke,zackiljim na jedno oko,sledeju ono ovde nema kilo
tako da bih mogla vagati tezinu,mada ona ovde nije validna velicina

ja sam meda mislijo da si ti muško sve do sad...
misim znam da te zabole, al čisto da kaem...

ah borise, slatki kuronjo <3
...
...pa daaa, rece Boki...nemoj GLUPKO, bolice te
...ja i jesam vaga u horoskopuel mogu da vas zovem Vaga...?
...reci, elementarna nepogodo...
Esi vidio kako Boki REHABILITUJE...sad si poceo drugima i da se UVLACIS...samo da bi umirio svoju sujetu...pa daaa, rece Boki...nemoj GLUPKO, bolice te
...

i shto te bwe zovu srasko, prica se po cirihu?![]()
...
...i shto te bwe zovu srasko, prica se po cirihu?![]()
))))))))))))))))))))))))))))))Nikad.
Numem ni sa sigurnošću da procenim, a dobra sam u parkiranju.
Mislim da mi mozak ne radi dalje od valja-ne valja-e Medo baksuze neopevani.
Al' poštujem kad neko može.

isto,za duzinu sam duduk,al sam zato rodjena da radim na pijaci.mene neko da prevari za 100g,nema sanse
ja kad uzmem nesto u ruku,do 3 kila nema sanse da pogresim
vec me se plase prodavci,jer znaju kad ja uzmem kesu u ruke,zackiljim na jedno oko,sledeju ono ovde nema kilo
tako da bih mogla vagati tezinu,mada ona ovde nije validna velicina

ja i jesam vaga u horoskopu
Ma ti si još super, 'naš koliko je ljudi ovde mislilo da sam stvarno medved?![]()
zato shto ti glava srasla sa guzicom, missim nemash vrata pa si srasko))))))))))))))))))))))))))))))
...E, ajte vas dvojica negde u budžak, pa premerite čiji je veći, biće i nama lakše.
...a rekao sam mu...nemoj GLUPKO, zahebaces se
...