Otkacene

e onda ništa...
ću okačim linak pa nek sami čitaju...

kaci salim se..
u stvai ne salim se..boli me glava svaki put kad naidjem na tebe..sve i kad zaymurim, vec je kasno..
hebu me nova sociva, pa dok se naviknem..
postacu razroka zbog tebe samo da znas!
a post mozes slobodno copy paste..

ma nema veze...već sam im okačijo linak...
...a onomad sam ti reko (il možda nekom drugom, neam pojma) da ne gledaš avatar...

i da...obavesti me kad se navikneš, da ga promenim...

Ali meni je prosto fascinantno kako ženske barataju tim brojkama (ne pričam o temperaturi:lol:).
Kako tako iskusno znaju u cm koja im je optimalna veličina, kao da su uzimale meru.
:think:

Proserravaju se, da bi ispale iskusne i te fore.
Sto se merenja tice, kontam da je slabo koja ikada uzela i odmerila koliki je nekom liku racku. Pa ni muskarci se time ne bave cim izadju iz puberteta. :lol:

Proserravaju se, da bi ispale iskusne i te fore.
Sto se merenja tice, kontam da je slabo koja ikada uzela i odmerila koliki je nekom liku racku. Pa ni muskarci se time ne bave cim izadju iz puberteta. :lol:

Nikad.
Numem ni sa sigurnošću da procenim, a dobra sam u parkiranju.
Mislim da mi mozak ne radi dalje od valja-ne valja-e Medo baksuze neopevani.
Al' poštujem kad neko može.

Nikad.
isto,za duzinu sam duduk,al sam zato rodjena da radim na pijaci.mene neko da prevari za 100g,nema sanse
ja kad uzmem nesto u ruku,do 3 kila nema sanse da pogresim
vec me se plase prodavci,jer znaju kad ja uzmem kesu u ruke,zackiljim na jedno oko,sledeju ono ovde nema kilo:rtfm:
tako da bih mogla vagati tezinu,mada ona ovde nije validna velicina

isto,za duzinu sam duduk,al sam zato rodjena da radim na pijaci.mene neko da prevari za 100g,nema sanse
vec me se plase prodavci,jer znaju kad ja uzmem kesu u ruke,zackiljim na jedno oko,sledeju ono ovde nema kilo:rtfm:
el mogu da vas zovem Vaga...?

Nikad.

Cemu merenje? I onako mi niko nece uruciti medalju za duzinu/debljinu...bitno da ceni ona koja se sluzi alatkom. :mrgreen:

A debljinu? :rumenko: :mrgreen:

zato shto ti glava srasla sa guzicom, missim nemash vrata pa si srasko :)))))))))))))))))))))))))))))))

waaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu
...meni uvjek kazu da sam ko Pit Bull...aj ga sad znaj...jel kompliment ili kritika :mazi: ...

...GLUPKO...

E, ajte vas dvojica negde u budžak, pa premerite čiji je veći, biće i nama lakše.

...a neee...molicu lijepo...necu GLUPKU da nabijam dodatne komplekse...vidis da izludi cim vivi moj post...CITIRA i one od prije par strana :cool: ...a rekao sam mu...nemoj GLUPKO, zahebaces se :cool: ...

Back